Eyeliner Make-up tips - De beste manieren om toe te passen - Zwart, Bruin en Groen Eyeliners

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 21, 2015 Admin Schoonheid 0 11


Er zijn verschillende opties beschikbaar zijn op de markt van kleur Eyeliner - Zwart, Groen, Blauw, Goud, Rood, roze, zilver, bruin, en nog veel meer! Oh, en ze zien er allemaal erg verleidelijk. Echter wanneer het proberen om te experimenteren met verschillende kleuren van schepen, kunnen we niet bewijzen als onze ogen met het gewenste effect. Toch is het niet verrassend om te zien hen af ​​te trekken beroemdheden zo briljant. Dus je zou willen vragen of er is echt iets magisch betrokken. Of is het gewoon het begrip van kleur en hoe het op de juiste manier gebruiken?

Het antwoord op deze vraag ligt in het begrijpen van de tinten van de kleuren en hun uitvoeringsbepalingen. Dus lees meer weten over make-up eyeliner.


Vandaag zal ik je laten zien drie tinten van eyeliner basis voor de toepassing die is. Groen, bruin en zwart.

A. Groen Eyeliner:

Dit is een subtiele kleur, maar kunnen ook in verschillende kleuren. Het kan een donker groen, licht groen of zelfs een groene mos nemen. Het is beter om te gaan voor schepen potlood naar de top wanneer u streeft naar een kijkje vies en benauwd. En als het zomer is, moet je ook gaan voor schepen potlood om de onderkant! Je wilt niet eindigen met make-up druipt van je gezicht.

Volg deze eenvoudige stappen:

Begin met één oog, in de buurt van de neus. Gebruik geen extensies niet daar te maken. Bewegen in een breed teneinde perfect aansluit langs de rand zodanig dat er geen ruimte tussen de wimpers en de bekleding. Na het bereiken van de buitenste hoek, de coating oscilleren naar boven en uit te breiden een beetje in een wachtrij. Groene shirts zien er het beste in vormen van de staart.

Nu, aan de onderrand - beginnen in een hoek en bewegen langs de lijn onder de onderste wimperlijn. Laat de lijn onderste rand of waterlijn niet gebruiken. Veel kleur gebruik op voering water ook, maar het maakt de ogen kijken te vlak en bleek. Persoonlijk vind ik dit niet de voorkeur. Als je jas is donkergroen, dan kunt u direct gebruiken op de waterlijn.

Verleng het ondereinde van de voering in een rij zoals weergegeven in figuur

Gebruik een bruine jas op de waterlijn. Dit contrasteert met de groene bekleding gebruikt net onder de waterlijn. Ik wil niet suggereren met behulp van zwarte hier.

Neem een ​​schaduw applicator en vuile overhemd bovenrand een beetje 'te fuseren met de schaduw. Groene jas gaat goed met brons of oranje tint die ik gebruikte in mijn kap.

Hier is de uiteindelijke look. Het kan heel mooi zijn voor een zomerse dag of voor een herfst dag tijd oog make-up. En 'licht en fris. Een lichtblauwe eyeliner kan worden gebruikt op een soortgelijke wijze als groen.

B. Brown:

Bruine kleur van de voering moet zeer zorgvuldig anders gebruikt worden kan het uiterlijk van de covers sluiten. Uw ogen kunnen kleiner lijkt. Voor het gebruik van bruine lijn perfect, niet bij de lijnen van de bovenste en onderste naar buiten. Dit geldt ongeacht of je een potlood en een lichtere tint van bruin gebruiken. Maar dit is niet het geval bij echte donkerbruine (bijna zwarte) vloeibare coatings.

Volg deze eenvoudige stappen:

Trek een lijn over het algemeen perfect na de bovenste wimperlijn en in gedachten houden dat er mogen geen uitbreidingen in de buurt van de neus. Zorg ervoor dat er ruimte is tussen de wimpers en de coating.

Wanneer u het uiteinde van de cover te bereiken, zet de bekleding omhoog enkel een beetje. Strekt zich niet uit. Covers Bruin met staart extensies worden niet goed gaat. Echter, als je kunt trekken uit een extensie retro als dat van Hema Malini, kan het werken.

Voor de lijn van de onderste rand, trekken uit de waterlijn en ook onder de waterlijn. Wanneer de buitenrand bereikt de coating draaien iets omlaag, zodat er een goede scheiding tussen de bovenste en onderste uitbreidingen.

Hier is de uiteindelijke look. Dekt Brown er beter uitzien wanneer ze niet besmeurd en op basis van licht roze, net buiten de deur de hele kleur.

C. Zwart:

Coatings zwarten zijn de meest voorkomende vorm van schepen. Ik wil graag zwarte vloeistof liners meest gebruikt. Het geeft me de precisie zo noodzakelijk om verschillende soorten extensies gevleugelde trekken. Covers zwart mag niet worden gekleurd helemaal. Voor beginners, kunt u echter zeer scherpe en puntige teen zwarte liner potlood gebruiken.

Ik gebruikte een schaduw van metallisch koper op de deksels.

Look 1:

Een bekleding zonder extensies. Volg gewoon de lijn van de cirkel. Tot rand verlagen kunt u een potlood of kohl liner of vloeibare liner zelf te gebruiken.

Look 2:

Hier ligt de bovenste bekleding in beide richtingen, zonder uitbreiding van de onderste rand coating. Een klassieke look te proberen.

Kijk 3:

Hier strekken en bekleden de onderrand aan de voering bovenwimpers aan het binneneinde van de neus en het uiteinde van het oog in een klassieke gevleugelde vorm.

Look 4:

Hier de vergadering van de coating aan de binnenkant van de neus is duidelijk, maar de coating op de buitenste schommels weg van de voering bovenste wimpers en je krijgt een stijlvol duo staart aspect liner.

Ik hoop dat je het artikel over tips eyeliner genoten. Welke van deze looks heb je het liefst?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha