Eye Make-up Voor OfficeModerne vrouwen hebben teveel verantwoordelijkheden, zowel thuis als op kantoor, maar ze erin slagen om het beste kijken voor de hele dag.

Je moet nadenken over om te begrijpen 'Hoeveel is te veel' in een kantooromgeving !!! Vooral omdat je niet wilt kijken Cakey ochtend Voer uw kantoor.


De norm voor het kantoor make-up moet zeer verfijnd zijn; en de meeste van hen zijn bekend die meestal van toepassing te maken in dit scenario om een ​​kijkje neutraal te nemen. Vooral in enterprise-omgevingen, wordt aangenomen dat make-up moet minimaal zijn.

Hoewel, ik ben het eens met dit tot op zekere hoogte, ik denk dat het spelen van bepaalde functies kan laten nog op zoek professionele en gepolijst. Minimaal en terecht make-up gedaan zal u helpen het beste uit je krijgt, waardoor je het gevoel meer zelfvertrouwen. Vooral wanneer de oogmake-up is goed gedaan.

Je hoeft niet altijd te bruin grijs in zijn oogschaduw afdeling voor het werk. Volg deze tips voor oog make-up kantoor te kijken fantastisch en chique om je werkplek.

Oog make-up voor Office - tips te volgen:

Eerst moeten we onder ogen wat er nodig is voor een blik succesvolle werk:

Deze drie punten zijn erg belangrijk in gedachten te houden om het beste van looks Zakelijk krijgen:

  • Zorg ervoor dat de producten die u kiest om te dragen tijdens de kantooruren worden lang dragen, omdat je waarschijnlijk een keer voor de dag op te zetten en vergeet het.
  • De truc is om te worden gedaan op een zodanige wijze dat u helpt uw ​​functies brengen zonder mensen om afleiding. In een wereld van taupes, grijs en marineblauw, hete rode lippen zijn niet altijd welkom.
  • Ten slotte moet je niet een lange tijd om te doen in de ochtend te nemen.

Producten en kleuren voor het oog:

  • PRIMER! Het zou altijd deze meer dan iets anders op deze lijst truc nodig. Gebruik het en hem aanbidden en je zult nooit zorgen maakt over je vlekken zijn eyeliner in die belangrijke Power Point presentatie.
  • Een coating bruin of grijs en zwart zou een betere keuze zijn. Je bent niet van plan om deze samen natuurlijk gebruiken! Echter, bruin of grijs te gebruiken tijdens het afspelen van je lippen, en als je geen tijd voor oogschaduw, dan gewoon brengen het zwart voor een eenvoudige coating gevleugeld, het houden van uw lippen met mate.

  • oogschaduw, denk palet naakt! Geen behoefte om de Naked palette kopen, gewoon onthouden van de kleuren, en probeer om schaduw vergelijkbaar met merken die je liefde te vinden. Je kan nooit verkeerd gaan.
  • Omdat de schaduwen zijn neutraal en de gekozen voor de dag coating is bruin, dus vergeet niet mascara, kunt u een vleugje drama dat je wilt toevoegen! Zonder in te gaan over de top.

Wat Anders?

  • Vergeet niet, tl-verlichting in het kantoor uren zal je make-up look hard. Dus het is beter om zachter en beter. Kleur verstandig en slim mengen.
  • Speel je lippen op keer; niet echt gaan voor neon of donkere kleuren. Dun en roze koralen zijn goed. Houd je ogen neutraal en eenvoudig als je met de donkere tinten lip.
  • Voor één dag smokey eyes, gebruiken bruin als basis in plaats van zwart, waardoor je een kijkje domme die perfect werkt voor het kantoor zal geven. Houd lippen naakt en eenvoudig.
  • Voor blush, maar een gloed rood gekleurd is goed. Niet stapelen.

Probeer deze tips voor oog make-up voor het kantoor look en lijken fantastisch werk, elke dag!

Eenvoudige Eye Make-up Office:

Probeer de volgende eenvoudige oog make-up voor het kantoor, als de richting voor uw bedrijfsfeesten: Maar een eenvoudige oog make-up voor het kantoor is altijd aan te raden omdat het zorgt voor een goede indruk onder werkgevers. De toepassing van kleur onderstaande is slechts een soort voorbeeld voor u, dat u een grote foto voor een geraffineerde look kantoor zal geven.

Gebruikte producten:

Deborah trio oogschaduw in "Green Rhapsody", vasthouden Shimmer Lakme in "Glimmer Groen", NYX oogschaduw basis in huidskleur, Oriflame kajal en Bourjois mascara snel en perfect volume.

De stappen om u te begeleiden naar de juiste toepassing:

Prime je ogen
Zorg voor een lichte oogschaduw op je oogleden green washing.
Breng Oliver groene kleur op de buitenste V van het ooglid diepte te creëren.
Past oogschaduw bleke kalk kleur aan de wenkbrauwen te markeren.
Tenslotte af met een gevleugelde eyeliner kohl op de lijn gevolgd door water en een dag van mascara.

Make-up Office Party ogen:

Oog make-up voor het kantoor partij! Te breken de monotonie voegen een vleugje kleur aan de klassieke gevleugelde liner die kunnen worden gecombineerd met een vleugje van bronzer en wat roze glans.

Gebruikte producten:

  • Deborah trio oogschaduw in "Green Rhapsody"
  • Lakme shimmer stok in "Glimmer Groen"
  • NYX oogschaduw basis in huidskleur
  • Oriflame kajal
  • Bourjois mascara snel en perfect volume

Hier is de eenvoudige truc Tutorial Office Party Eye en het eindresultaat:

Deze look is gegarandeerd de aandacht van de juiste soort te krijgen. En 'vrij eenvoudig te maken en makkelijk om regelmatig toe te passen in combinatie met zowel westerse kleding en etnische.

PS, Dit is slechts een voorbeeld van wat er kan worden gedaan voor een kantoor partij. We hebben net zo groen als een voorbeeld om te laten zien dat zijn eerlijk om deze kleuren te gebruiken voor het kantoor partij in plaats van vasthouden aan neutrale tinten. Zelfs in dit geval kan de tint variëren afhankelijk van de kleur van de kleding. Om te zeggen dat iemand draagt ​​een blauwe jurk, zou hetzelfde doen met twee tinten blauw. Of, als zijn paarse kan een lichte en een donkere schaduw van paars gebruiken. Daarom beperken we tot slechts twee kleuren tint dan mat goud te markeren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha