Eye Make-up - The Right WayDe eerste paar keer, het lijkt onbereikbaar perfecte look! Maak je geen zorgen. Zoals elke kunst, moet je om te oefenen voor dit. Om deze pogingen voor u gemakkelijker te maken, hier zijn enkele tips over oogmake-up goed voor uw oogvorm.

Voordat springen op de basis, nemen we een kijkje nemen op een eenvoudige Eye Chart met gemarkeerde gebieden, moeten we weten voor het aanbrengen van oog make-up. Inzicht in deze bepaalde gebieden zal u helpen beter inzicht in de kunst genoemd oog make-up.


Hoe je op make-up recht te zetten voor Your Shape Eye?

Wenkbrauwen:

Dit gebied net onder de wenkbrauwen is waar worden toegepast lichtere tinten te benadrukken. U kunt matte en glinsterende tinten gebruiken op dit gebied.

Vouw:

Dit is het gebied tussen het voorste been en het ooglid. Als je raak het gedeelte net boven het ooglid is een stopcontact net boven waar je wenkbrauw bot begint. Het stopcontact wordt genoemd de vouw. Meestal zijn de donkere tinten worden hier gebruikt. De bedoeling van het zijn contouren en definitie.

Ooglid:

Zoals de naam al doet vermoeden, is de dekking of huid die je oogbol bedekt. Over het algemeen lichte tinten worden gebruikt om ooglid om de ogen lijken groter en opener donkere tinten maar kan ook worden gebruikt om een ​​blik zwaarder en intenser. Merk op dat als u al grote ogen, donkere tinten heb een beter idee.

Hoek binnen:

De interne hoek wordt meestal gemarkeerd met een lichtere tint te maken de ogen groter lijken. Dit heeft de neiging om je ogen opvallen.

Outer Corner:

De buitenste hoek van het oog wordt ook wel als externe V omwille van V-vormige horizontale als vorm je als je je make-up toe te passen. Donkere kleuren worden gebruikt in de buitenste hoek grotere diepte en een lift voor het oog geven.

Upper Lash Line:

Dit is het gebied waar u liners te gebruiken. U kunt vloeistof, potlood of gel liners hier gebruik van een enkele kleur of kleurencombinaties.

Lagere Lash Line:

Je zou een voering of oogschaduw hier gebruiken. Maar het is mogelijk dat het gebruik van een oogschaduw saai zal lijken. Laat dat je niet tegenhouden je uit ervaring hoe je kunt komen met een blik levendig en interessant! Echter, dezelfde kleur gebruikt op de buitenste V gebruikt om het uiterlijk van een uniform uiterlijk.

Wimpers:

Dit is het gebied waar de meesten van ons zijn niet uitgerust met! Helaas, weinig mensen hebben wimpers dik en krullend. Wees nooit bang! Mascara zijn gemaakt voor degenen onder ons die hulp nodig hebben. Ze hebben een breed scala van samenstelling ontworpen om ons een voller wimpers interessant.

Waterlijn:

Waterlijn is een zeer gevoelig gebied tussen de onderste wimperlijn en het oog. Voornamelijk Kohl Kajal of wordt gebruikt om dit gebied af te stemmen, maar u kunt verschillende eyeliner potloden te gebruiken. Maar zorg ervoor dat ze niet irriteren de ogen.

Tips voor u opletten naar het rechter oog make-up te krijgen voor de vorm van de ogen!

  • Als je kleinere ogen, kunt u een witte gebruiken Potlood eyeliner op de waterlijn om je ogen groter lijken dan ze zijn.
  • Voordat experimenteren met heldere, glinsterende tinten donkerder of start met een neutraal want zij zijn de veiligste inzet in termen van oog make-up en ook goed gaan met allerlei huidtinten, vormen en kleuren van de ogen. Eenmaal in het bezit zijn van het toepassen van de schaduw aan de ogen, kunt u beginnen om te gaan voor donkere tinten en levendig.
  • Begin met een kleur en dan experimenteren met een multi-gekleurde look.
  • Niet investeren in een goede kwaliteit oogschaduw borstel applicator en een blending kwast. Goede menging geeft een zachtere uitstraling en verfijnd.
  • Proberen om de tafel van de oogmake-up in principe te volgen, zoals hierboven vermeld, in de zin als donkere kleuren voor plooien en lichtere tinten voor deksels, enz. En als je eenmaal comfortabel in de applicatie te krijgen, en u kunt experimenteren met het mengen van verschillende looks .

Ga nu vooruit. Geef de wereld iets jaloers op te zijn !! Laat ons weten of deze ideeën die hebben geholpen om een ​​beter oog make-up te krijgen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha