Extravagante ideeën voor het verjaardagsfeestje van een tienerGooi uw kind een tiener over-the-top, schandalig verjaardagsfeestje je altijd herinneren. Het zal de afgunst van al zijn vrienden, en u zult worden bekend als de coolste ouders rond. Deze extravagante ideeën zijn geschikt voor alle soorten van belangen, dus je bent zeker voor elk wat wils te vinden.

Skydiving

Neem een ​​groep tieners parachutespringen. Dit is niet voor de zwakkeren van hart, dus zorg ervoor dat iedereen die gaat is bereid om de sprong te wagen. Zoek een bedrijf dat bruggen videobanden; elke tiener kan een kopie van zijn sprong te krijgen als een partij gunst.

Concert Staff

Huur een musical performer of band om live op te treden op het feest. Organiseer een meet and greet of een persoonlijke tijd voor de jarige jongen met de uitvoerder (s). Proberen zelfs enkele gesigneerde memorabilia en foto's met de kunstenaar te krijgen. Het geven van de partij gebied nachtclub sfeer, zodat kinderen kunnen dansen.


Race Party

Als er een baan in de buurt, kan dit een ongelooflijke ervaring. Schik voor tijd op de baan, het huren van een aantal race-auto's en chauffeurs nemen om een ​​korte les te geven en laten de jongens zien hoe het moet. Later, breng ze naar een indoor circuit waar je een auto en race kan rijden naar de volgende.

Helicopter Tour en chaffeur

Charter een helikopter voor de dag en laat het je groep te nemen van de ene site naar de andere. Begin met een goed ontbijt of lunch, dan vliegen van de ene activiteit naar de andere in de stad. Maak foto's van de stad vanuit de lucht en land op de daken in stijl wanneer u naar uw volgende bestemming. Uw tiener zal voelen als een beroemdheid, met alle ogen op je groep.

Tutorial Sport

Huren van een professionele atleet van uw tiener favoriete sport. Voor het feest, moet de sporter op tijd een-op-een met de jarige te besteden, zodat hij zijn vaardigheden te verbeteren. Op het feest, moet de atleet om een ​​les voor de hele groep te geven. Gaan vervolgens in een spel van sport gekozen en laat het spel atleet in het team van de jarige.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha