Expert Interview Series - Sarirah HamidBloggers interview vragen:

De insider heeft één doel. Groot te brengen, wat is de truc die maakt uw favoriete bloggers vallen verliefd op het! Deze week presenteren we Sarirah uit www.prettynotincluded.com.

Dit wonder begonnen met bloggen als een ontsnapping aan de stress van het werk en, zoals de entree in de wereld altijd liefdevolle schoonheid! Een informaticus van beroep en een fervent aanhanger van de schoonheid en make-up, ze heeft zeker een nieuwe kijk op een heleboel dingen gehad! Hier is wat hij te zeggen heeft naar ons!


Wat is het dat je geïnspireerd om te beginnen met het schrijven van schoonheid en make-up?

Ik heb altijd van om te schrijven, maar de mate waarin ik studeerde aan de universiteit was meer praktisch en gebaseerd wiskunde. Ik besloot om te beginnen met het schrijven van schoonheid als het is iets heel anders dan wat ik studeerde. Ik moest als een ontsnapping meer dan iets anders.

Hoe lang was je blog up and running?

Ik ben begonnen met bloggen in augustus 2011, dus bijna twee jaar.

Waar komt je passie voor make-up en beauty steel? (Voordat blootstelling)

Ik was geïnteresseerd in make-up tijdens mijn tienerjaren, want ik was gericht op mijn dekking en eventuele acne littekens. Kort voordat ik begon met bloggen ontdekte ik de schoonheid van de YouTube-kanalen en dat is waar mijn liefde voor alles wat met schoonheid echt begon. Ik heb altijd een beetje 'van een huidverzorging junkie geweest en nu dit is alleen verbeterd.

Wat was de eerste beauty product ooit gebruikt?

Een lipstick The Body Shop make-up tas van mijn moeder. Het was een roodachtige kleur. Nogal donker, maar een mooie schaduw.

Uw meest populaire product dat je niet zonder kunt? En waarom?

Dit is een moeilijke, maar ik ga met de REN Skincare Micro Polish Cleanser. Het maakt de huid voelt fris en zien er gezond en stralend.

Hoe komt het dat u denkt dat u in staat om uw lezers te helpen zijn?

Voor het grootste deel, ik hoop alleen dat de lezers van mijn blog vindt u een goed te lezen dat goed gaat met een kopje thee. Ik zou ook graag willen dat mijn eerlijk advies en persoonlijke tips over acne en littekens die er nuttig zal zijn om minstens één speler.

Hoe voelt het om te weten dat uw woorden invloed hebben op de beslissingen die zo belangrijk zijn voor hen die naar je toe komen met vragen?

Ik hou ervan als iemand vragen van schoonheid vraagt ​​- in het bijzonder met betrekking tot huidverzorging. Ik hou van om te zoeken naar hen en kies de producten die aansluiten bij hun behoeften. Ik doe het voor huidverzorging routine van mijn moeder heel erg. Het is ook zeer motiverend en goed om te weten dat mensen de zorg voor mijn meningen.

Heb je ooit ontmoet een van uw abonnees van aangezicht tot aangezicht? Hoe voelt het?

Ik ontmoette een flink aantal lezers wiens blog ik ook gelezen. Bloggen over soortgelijke onderwerpen is een grote ijsbreker en ik voel me zo thuis en praten met de mensen die ik net ontmoet. En 'een van de weinige keren dat ik niet verlegen zijn geweest in sociale situaties.

Als zorg voor jezelf beïnvloed je leven? Persoonlijk en professioneel?

Persoonlijk had ik de meest positieve impact op mijn mentale toestand. Ook wees me mijn levensstijl veel meer en waar ik zou kunnen verbeteren. In het lichaam is erg belangrijk en ik denk dat de interne zorg weerspiegelt naar buiten. Op een bepaalde manier de professional die me ambitieuzer heeft gemaakt en vastbesloten om hard te werken voor wat ik wil. Bloggen heeft geopend vele wegen voor mij op een manier die me geholpen te ontdekken welke vaardigheden ik heb en wat ik graag doe.

Wat is het een ding dat je moet mensen adviseren om een ​​routine schoonheidsverzorging volgen op een dagelijkse basis?

Ik geloof sterk in huidverzorging voor make-up, dus ik zou zeggen dat mijn advies is om dubbele reiniging. De dag realiseerde ik me dat het verwijderen van mijn make-up was niet dezelfde reiniging van de huid heeft geleid tot betere resultaten. Het zal een paar extra minuten om je routine de moeite waard zijn.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha