Expert Interview Series - Danielle TsimbergBloggers Interview Vragen

De insider heeft één doel. Groot te brengen, wat is de truc die maakt uw favoriete bloggers vallen verliefd op het! Deze week presenteren we Danielle Tsimberg uit www.wearethewicked.blogspot.com/.

Ze houdt van haar make-up en nail art! Een blik op zijn blog en dat is wel duidelijk. Maar wat maakt het nog beter is dat ze is ook zeer gemakkelijk voor iedereen om te vallen in de liefde! Hier is wat hij te zeggen had voor ons.


Wat is het dat je geïnspireerd om te beginnen met het schrijven van schoonheid en make-up?

Ik realiseerde me hoeveel ik hield nagellak en make-up, alle dingen schoonheid, en ik wist dat ik wilde mijn ideeën en ervaringen te delen met mensen.

Hoe lang was je blog up and running?

Dit is ons derde jaar

Waar komt je passie voor make-up en beauty steel? (Voordat blootstelling)

De eerste en meest mooie herinnering schoonheid aan het spelen was met nagel systemen van mijn grootmoeder toen ik klein was. Het was vroeger een nagelstyliste en ik heb altijd van om rond te spelen en te herschikken alle glazuren.

Wat was de eerste beauty product ooit gebruikt?

De eerste beauty product dat ik gebruikte was glazuur, en ik meteen verliefd.

Uw meest populaire product dat je niet zonder kunt? En waarom?

Meest geliefde ... dat is moeilijk. Ik hou van nagellak en eyeliner, maar dat product kon niet leven zonder is een snelle droge toplaag. SecheVite en Essie Goed om te gaan zijn mijn twee favorieten. Dit is een essentieel product voor mij, geen manicure is compleet zonder een grote, glanzende toplaag.

Hoe komt het dat u denkt dat u in staat om uw lezers te helpen zijn?

Ik geloof dat mijn ervaringen met een aantal producten kunnen helpen mijn lezers om de producten zelf beoordelen en te zien of ze echt kunnen gebruiken. Ik vind de beoordelingen van de bloggers om de meest bruikbare persoonlijk voor mij.

Hoe voelt het om te weten dat uw woorden invloed hebben op de beslissingen die zo belangrijk zijn voor hen die naar je toe komen met vragen?

Het is leuk om mensen te helpen met eventuele dilemma's die ze kunnen hebben. Ik heb een heleboel vragen glazuur en er is echt geen beter gevoel dan het helpen van iemand.

Heb je ooit ontmoet een van uw abonnees van aangezicht tot aangezicht? Hoe voelt het?

Ik heb eigenlijk geen van mijn leden ontmoet, zou ik zeker willen in de toekomst!

Als zorg voor jezelf beïnvloed je leven? Persoonlijk en professioneel?

Het verzorgen van jezelf is een van de belangrijkste dingen, want als je de zorg voor jezelf je goed voelt over jezelf. Heeft zeker verbeterd mijn vertrouwen als een blogger on-line en in mijn leven van alledag.

Wat is het een ding dat je moet mensen adviseren om een ​​routine schoonheidsverzorging volgen op een dagelijkse basis?

Ik denk dat het belangrijkste deel van uw schoonheid routine moet huidverzorging zijn. De huid is je canvas en je moet voor hem zorgen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha