Everyuth Naturals Radiant Eerlijkheid Strawberry Scrub - BeoordelingenZacht en heel lief Scrub - Ideaal voor acne gevoelige en gevoelige huid !!


Blootstelling aan de zon, stof en vervuiling kan de huid dof en donker te maken. Wat te doen om terug te krijgen van de natuurlijke stralende huid? Het enige wat je hoeft te doen is gebruik maken van een zachte scrub om onzuiverheden op de buitenste laag van de huid te verwijderen om de mooie en stralende huid eronder te onthullen.

Everyuth Naturals Radiant Eerlijkheid Aardbei Scrub biedt een zachte wasbeurt. Het helpt bij het verwijderen van alle onzuiverheden naar een huid helderder pronken. De vlek is speciaal samengesteld met aardbei-extract, Nano Arbutin, Walnut shell deeltjes en Luffa cylindrica fruit poeder. De formule maakt het mogelijk om de synthese van melanine tot een heldere klank en ook de huid geven. De scrub verwijdert donkere huidcellen en onzuiverheden, ontstopt poriën, verwijdert puistjes en wijst zwarten het geven van duidelijke huid, helder en eerlijk.


Prijs en hoeveelheid:

INR 90 per 50gms.

Ingrediënten:

Aardbei Extract, Water, Fragrance, Triethanolamine, glycerine, amandelolie, propylparaben, polyethyleen poeder, Propalyne glycol, titaandioxide, Saffron Extract, Carbomeer, glyceryl, allantoïne, Methyl Paraben, stearinezuur, Luffa cylindrica fruit poeder, emulgerende was, cetostearylalcohol, natriumlaurylsulfaat, vloeibare paraffine, Aloë Vera extract, Methyl isothiazolinon, natriumgluconaat, fenoxyethanol, natrium lactaat, butyleenglycol, EDTA, Arctostaphylos uvaursi Leaf (berendruif) extract, natrium lactaat, walnootschalenmeel.

Indicaties voor gebruik:

 • Start splash je gezicht met gewoon water.
 • Neem een ​​kleine hoeveelheid van de munt spotgrootte in de palm van je hand.
 • Nu, toe te passen en zachtjes masseren van de huid met een levendige cirkelvormige bewegingen gedurende minstens 2 minuten, meer focus op gebieden zoals de neus en kin om punten zwarten te verwijderen.
 • Afspoelen en afdrogen.

Mijn ervaring met Everyuth Naturals Radiant Eerlijkheid Strawberry Scrub:

De Everyuth Naturals Strawberry Scrub wordt geleverd in een heldere blauwe plastic buis met een flip-top dop. De dop sluit perfect vermeden verlies van het product. Zo kunt u gemakkelijk in je tas te dragen zonder zorgen over de lekkage. Aardbei scrub komt in een romig wit met licht roze korrels. De geur van het is aangenaam en mild, het ruikt bijna als de vlek Everyuth walnoot. Omdat de geur is delicaat, zal het geen probleem voor iedereen.

De consistentie van de vlek is zacht en romig. De vlek heeft korrels die zijn erg klein en zacht op de huid. Ze zijn vrij van elke grotere korrels om comfortabel gebruik deze scrub op acne gevoelige huid. De scrub is zacht voor de huid en verwijdert alle onzuiverheden zoals vuil en olie effectief. Wanneer u het mee-eter gevoelig gebied regelmatig te spotten, helpt om ze te verwijderen en voorkomt dat ze zelfs het houden van poriën schoon. Aangezien de formule vlek bevat enkele granules aanbevelenswaard een of twee keer per week in vergelijking met het regelmatig toepassen.

Ervaar het wassen met deze scrub is goed en niet hard of irriterend voor de huid. Regelmatig gebruik van deze scrub helpt om de huid schoon te houden. Na het reinigen van de huid voelt zacht scrub, schoon en gloeit een beetje '. De formule van de vlek niet droog of laat elastiek op mijn gecombineerde huid zoals de meeste van de reguliere scrub betaalbare gevoel. Maar, als je de normale of droge huid dan is het misschien uw huid een beetje 'droog. Dus ik stel voor dat je volgen met een goede vochtinbrengende crème om de huid te hydrateren. In het algemeen is het goed en goedkoop scrubs. Levert geen resultaten op eerlijkheid, maar houdt de huid schoon en verwijder alle onzuiverheden.

In het voordeel van Everyuth Naturals Radiant Eerlijkheid Strawberry Scrub:

 • Betaalbaar.
 • Gemakkelijk te gebruiken verpakking.
 • Reis Packaging vriendelijk.
 • Het heeft een zachte, romige textuur, die een zachte en vriendelijke wassen geeft.
 • Regelmatig gebruik van scrub helpt om zich te ontdoen van punten zwarten.
 • Heb je geen vette huid, elastisch of gedroogd.
 • De formule van de scrub is zacht en geschikt voor de acne gevoelige huid en gevoelig.
 • Beschikbaarheid.

Tegen Everyuth Naturals Radiant Eerlijkheid Strawberry Scrub:

 • Biedt geen billijkheid of bliksem effect op de huid.
 • De formule kan mild zijn voor sommige mensen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha