Everyuth Naturals Fruit Hydrating Face Wash - BeoordelingenScent Fruit En Formule Milde Face Wash - overspringen Wash gezicht !!


Wat dacht je van een verfrissende, hydraterende gezicht wassen te verslaan de hitte deze zomer? Met de zomer nadert, is het tijd om uw lichaam en huid nat met extra vocht om de tekenen van uitdroging op afstand te houden. Het merk Everyuth Naturals heeft een face wash te hydrateren en verfrissen de huid geformuleerd. Het is verrijkt met de goedheid van het leven en appel extracten multi-Nano. Geïnteresseerd in het proberen?

Prijs en de hoeveelheid:


Rs. 55-50 gram.

Ingrediënten:

Water, natriumlaurylethersulfaat, isobutyl paraben, kokosamide propylbutaine, sorbitol, gamma polyglutamaatvormen, decylglucoside, natrium lactaat, triethanolamine, glycerine, acrylaten/C 30/10 Alkyl propylparaben, Fragrance, methylparaben, PEG 6000, natriumchloride, Green Apple Extracten, EDTA, propylparaben, Methylisothiazolinone, Butyl Paraben, Laminaria digitata Extract, Cocopheryl Acetate, lecithine, Glyceryl linoleaat, Glyceryl Linolerate, Ascorbylpalmitaat, Sodium Ascorbyl Fosfaat, xanthaangom, diatomeeënaarde, fenoxyethanol, ethylparaben, Kleur Ponceau 4 R CI No. 1625

Mijn ervaring met Everyuth Naturals Fruit Hydrating Face Wash:

De face wash Everyuth Naturals Hydrating fruit geleverd in een fel blauw gekleurde plastic buis met een soort capsule verwijderbare diep rood. De dop sluit perfect, verlies van product moet worden voorkomen. Het pakket is geschikt voor op reis. De buis is volledig ondoorzichtig en alle details, zoals productbeschrijvingen, zijn ingrediënten etc achter gedrukt. De verpakking buis volledig ondoorzichtig, waardoor het lastig te houden van het product over voor een gebruiksperiode houden.

De face wash is als een transparante gel roodachtig oranje, verstoken van korrels of exfoliërende deeltjes. De textuur is een beetje dik en geleiachtig. Het gezicht wassen niet goed mengen; Het zou veel product eisen werken met schuim. Dit leidt tot verspilling van het product. De face wash heeft een frisse geur, vergelijkbaar met frisse appel geur. De geur is delicaat en aangenaam; het maakt niet storen op aanvraag.

De face wash reinigt de huid zeer goed en verwijdert olie, vuil en andere onzuiverheden van de huid. De formule van het gezicht te wassen is zoet en delicaat. Maakt de huid zacht en licht gehydrateerd. Na het gebruik van het gezicht te wassen, heb ik niet opgevallen geen gevoel droog of elastiekje op de huid. Omdat de formule is zacht, niet effectief werken op de punten zwarten en puistjes. Nalaat ontwortelen en verwijder ze. De face wash laat de huid licht vochtig, niet mat. Zal geschikt zijn voor de zeer droge, normale en gemengde huid. Mensen met een vette huid en acne-gevoelige huid niet om de beste formule voor hun huidtype vinden als niet effectief werken aan puistjes, vlekken of de controle van de olie voor een lange tijd.

De face wash is gemakkelijk afgewassen, zonder het verlaten van een glibberig gevoel achter. Met elke wasbeurt, merkte ik de huid schoon, fris en zacht. Ik regelmatig gebruik van dit gezicht te wassen, en dat had geen allergie of puistjes veroorzaken. Als je huid te droog is, adviseer ik het gebruik van een moisturizer na het wassen van je gezicht op eventuele tekenen van uitdroging te voorkomen.

Pro's Everyuth Naturals Fruit Hydrating Face Wash:

 • Verpakking fatsoenlijk.
 • Reis-vriendelijke verpakking.
 • Betaalbaar.
 • Het maakt niet uw huid droog of elastiek.
 • Gemakkelijk beschikbaar zijn.
 • Het heeft een verfrissende geur van fruit en kalmerend.
 • Reinigt en zuivert de huid van alle onzuiverheden zoals vuil en olie.
 • Het wordt geleverd met een goede natuurlijke formule.
 • En 'opties beschikbaar in verschillende maten.

Tegen Everyuth Naturals Fruit Hydrating Face Wash:

 • Bevat parabenen
 • Heeft vette huid niet passen, omdat het niet te controleren olie echt goed.
 • Emulgeert niet gemakkelijk; Het zou veel product vereisen.
 • Laat de huid licht vochtig; mijn gecombineerde huid vettig in 2 of 3 uur na het wassen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha