Etherische oliën - Wat zijn ze en hoe ze te gebruiken?Een aangename geur is een van de vele aspecten van regeren. Terwijl de geuren zijn geweldig en help ons ruiken duik, het is altijd goed om te weten wat er gebeurt in onze producten. Etherische oliën worden veel gebruikt in cosmetica en andere schoonheidsproducten.

Dus de eerste vraag die moet worden beantwoord, is wat essentiële oliën.


Bron: getty

Laten we eens kijken wat zijn de essentiële oliën:

Deze oliën worden gewonnen uit verschillende plantendelen. Ik ben notering populaire essentiële oliën en hun bronnen hieronder:

Bloem - Jasmijn, Roos, Lavendel
Bladeren/kruiden - laurier, tijm, basilicum, rozemarijn, citronella
Van fruit - sinaasappel, citroen, mandarijn, grapefruit, limoen
Van berry - Juniper
Uit hout - sandelhout, cederhout, palissander, Neem
Van de wortels - Ginger, Orris
Schors - Kaneel, Ravensara
Van mos - Oak Moss
Uit de hars - Mirre

Nu we weten dat de bron van de olie, nemen we een kijkje op Etherische oliën gebruikt:

Essentiële oliën zijn zeer sterk en mag niet direct worden gebruikt. Altijd combineren met vervoerder olie (olijfolie, kokosolie, olie van aardbei) en het gebruik. A 30: 100 is een veiligheidsrapport. Aan 100 ml van de reguliere olie, 30 ml essentiële olie is perfect.

De essentiële oliën verdampen gemakkelijk. Dus houd het deksel gesloten.

Bewaar de etherische oliën in een koele donkere plaats buiten invloed van zonlicht.

Etherische oliën zijn bekend gevoelige huid verbranden. Dus als je het bijzonder gevoelige huid, blijf weg van deze in de normale dosering.

Omdat ze geen vetzuren, deze essentiële oliën niet vettig.

Essentiële oliën zijn zeer ontspannend voor lichaam en geest. Een paar druppels lavendelolie op het kussen geval krijg je een diepe slaap.

Bron: Shutterstock

Tea tree olie is een etherische olie. Het wordt voornamelijk gebruikt voor de behandeling van acne en vlekken. Zorg ervoor om het te verdunnen met uw gewone moisturizer voor de toepassing.

Etherische oliën zijn therapeutisch van aard. Ze kunnen worden gebruikt als kalmeringsmiddelen.

Een ander schitterend gebruik van deze oliën is in zeep en lotions. Gebruik ze in vochtinbrengende/lichaam dat bijna geen geur heeft, en voeg in kleine druppels etherische olie ervan, mengen en toepassen. Dit zorgt ervoor dat een grote hoeveelheid geur gedurende de dag.

Neem olie wordt gebruikt bij de behandeling van roos en blaren op de hoofdhuid.

Sandelhoutolie is een veel gebruikt in zeep. Sandelhout olie staat bekend om acne vlekken vervagen verdund en ook de behandeling van de huid regelmatig gebruik.

1 Een geweldige manier om essentiële oliën te nemen in uw huis is om een ​​paar druppels in de luchtbevochtiger of verdamper toe te voegen. Als alternatief kunt u een aantal katoenen ballen gesneden met essentiële oliën en leg ze in de buurt van ventilatieopeningen en ventilatoren. Dit zorgt ervoor dat uw huis ruikt geweldig zoals je.

1 Sommige essentiële oliën zijn te ingestible dwz citroen en grapefruit. Geconsumeerd in kleine hoeveelheden, zullen deze olie worden gevuld met energie en helpen u duidelijke huid te bereiken. Een druppel van deze in het betreffende sappen/smoothies voldoende voor consumptie.

1 De essentiële oliën die worden gebruikt om geur - jasmijn olie en lavendelolie. Oranje olie heeft de voorkeur voor woningen, terwijl citroenen en neem zijn voor de kwaliteit van insectenwerend middel.

Dus meiden, laat me weten hoe het zal gaan opnemen essentiële oliën in je dagelijks leven J suggesties zijn welkom, een opmerking maken!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha