Er is Lood in je lippenstift?Lipstick is een van de meest essentiële voor elke vrouw. Make-up ziet er niet compleet zonder lippenstift. Zelfs als we gaan voor een natuurlijke look met minimale make-up, een vleugje kleur op de lippen maakt onze gezichten levendig en aantrekkelijk. Maar heb je ooit gerealiseerd dat elke ochtend als je op je favoriete lippenstift, is eigenlijk een stap dichter bij vergiftiging leiden? Ja, je hoort het goed, loodvergiftiging.

Recent onderzoek heeft uitgewezen dat de high-end merken apotheek gebruik lipstick lood. Lead zelf is een eng woord. Het is het soort metaal dat wordt gebruikt voor de bouw en het idee van lood in mijn lipstick is heel vervelend voor mij. Loodvergiftiging kan ernstige gevolgen hebben voor volwassenen gezondheid te hebben en het is nog erger voor kinderen.


Lood wordt niet toegevoegd als ingrediënt in lipstick. Maar vindt zijn weg door de pigmenten in lipsticks cosmetica! Vele pigmenten gebruikt voor de productie van geel, rood, oranje en bruin zijn van synthetische ijzeroxiden. Synthetische ijzeroxides zijn vaak afkomstig van natuurlijke bronnen, zoals onbedoelde ingrediënten, zoals lood, en kan in deze pigmenten. Lead bijdraagt ​​tot de werkelijke kleur van het cosmetische pigmenten. Om deze mooie kleuren te imiteren, kunnen sommige fabrikanten van pigment ingrediënten die loodverbindingen bevatten. Maar lood wordt verwijderd voordat de pigmenten worden verkocht aan cosmetische bedrijven door intensief wassen. Maar helaas het gehele samengestelde lood wordt niet verwijderd door wassen omdat wordt het uiterst moeilijk om onderdelen te verwijderen per miljoen aanvaardbaar dat 10 ppm lood.

De FDA verwijst naar uit te voeren als een "onzuiverheid", maar laat je niet misleiden door de naam jou. De FDA gelooft kleine hoeveelheid lood in lippenstift als toelaatbaar en veilig, zoals lippenstift, een product voor lokaal gebruik, wordt ingenomen slechts in kleine hoeveelheden, maar de artsen hebben geloofd dat zelfs een kleine hoeveelheid lood schadelijk op de lange termijn kan worden want het voegt de loop der tijd bij regelmatig gebruik. Lood is neurotoxisch, mogelijk problemen te creëren in ons zenuwstelsel, cellen en botten. Geen bedrag veilig als het gaat om de belichting te brengen. Zelfs bij lage niveaus is gekoppeld aan aandachtsproblemen en leren, blijvende hersenbeschadiging en aanval. Teveel lead beïnvloeden bijna elk systeem van het lichaam schade aan het zenuwstelsel, spier- en reproductieve en kan ook leiden tot nierfalen. Hoge doses kunnen invloed hebben op de ontwikkeling en het gedrag en doen ernstige schade, zelfs in extreme gevallen doden. Tijdens de zwangerschap, kan blootstelling aan lood ontwikkelingsproblemen bij de foetus veroorzaken en zet vrouwen met een verhoogd risico op miskramen en onvruchtbaarheid.

Een recente studie toonde aan dat meer dan 400 populaire lipsticks zijn gekend om sporen van lood in lipsticks boven de toegestane grenzen, een gemiddelde van 11 delen per miljoen. Dit omvat ook de beroemde Maybelline Color Sensational nam bloemblaadje met de hoogste hoeveelheden van alle; 9 aandelen per miljoen, meer dan 275 keer de hoeveelheid lood die het minder vervuild product, Wet Lange lipsticks verblijft vermoedelijk hebben de inhoud meer lood.

Rossetti Lotus Herbals beweren vegetarisch te zijn en lipsticks zijn parabenen, zodat u kunt proberen deze lipsticks. Zelfs The Body Shop en Avon produceren een aantal lipsticks zonder lood.

We houden allemaal van onze rode lippen schilderen, maar laten we niet te schilderen onze lippen te leiden! Ik denk dat de cosmetische bedrijven moeten stoppen riskeren de gezondheid van hun klanten, waaronder giftige stoffen in hun cosmetica. Rossetti moet leuk en frivool die worden gebruikt om de schoonheid van het maken van een vrouw kijken aantrekkelijker te verbeteren zijn. Het is op geen enkele manier moet ons doden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha