Endoscopische chirurgie, minder agressief oplossing voor DiscopathiesDe rug veroorzaakt verschillende problemen, zoals ziekte schijf en hernia's, waarschijnlijk vanwege de slechte behandeling we elke dag geven. Dit niet alsof we zorg voor het lichaam lijdt moet nemen, en uiteindelijk veroorzaakt pijn we kunnen laten vervallen en dat is natuurlijk van invloed op de kwaliteit van ons leven. Dr. Rudolf Morgenstern, een specialist in de endoscopische chirurgie van de wervelkolom Teknon Medical Center in Barcelona, ​​legt uit hoe het kan worden opgelost met endoscopische chirurgie, wat schijfruimte ziekte.

We bewegen Binnenkort

Een van de redenen waarom zo veel mensen last van rugpijn is de sedentarismo.Nos bewegen heel weinig en te weinig lichamelijke activiteit niet te doen, zodat de kolom heeft te lijden aan een soort van probleem te ontwikkelen. Onze schijfjes zijn in de behoefte van de activiteit en beweging, maar ook voortgezet overbelasting, die ook schadelijk zijn voor je rug.

Discopathies

Als het gaat om discusaandoening plan schijfziekte, die optreedt wanneer men begint te degenereren omdat het onbelast en de noodzakelijke mobiliteit. De schijf bestaat uit een ring van collageen en dat een kern, en als ze beginnen te barsten start een cascade van degeneratie. De vezels worden gekraakt, de druk in de nucleus en begint de vorming van een hernia is gestart.

Foraminale stenose

De foraminal stenose ontstaat wanneer de schijf begint te hoogte en gaten waardoor de zenuwwortels verlaat de zijkanten van de wervelkolom kleiner verliezen. Om kleinere krijgen, de zenuw is niet genoeg ruimte om te vertrekken, iets dat afkomstig is van de vernauwing van de schijf, en dan wanneer je pijn ervaart.

Endoscopische Chirurgie

In een oefening van dit type en in een paar minuten kunt u vergroten de gaten waar ze moeten de genoemde zenuwen vertrekken. Om de zenuwwortel pijn stopt decomprimeren, iets wat de patiënt voelt onmiddellijk. De pijn wordt veroorzaakt door een foraminale stenose zijn verschrikkelijk, dus op het moment van de verwijdering van de hernia en pak de schijf, het verhogen van de patiënt voelt is onbeschrijfelijk. Kwaliteit van leven verandert volledig.

Fast recovery

Veel mensen voelen paniek bij het noemen van de operatie in termen van rugproblemen, omdat de traditionele interventies die zijn gedaan hebben altijd zeer ingewikkeld en agressief geweest. Echter, endoscopische chirurgie zonder agressie optreedt en de volgende dag kan de patiënt naar huis gaan. De opname in het leven van elke dag is erg snel.
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha