Endometriose dieet - Feiten, voor- en nadelenEen goede voeding voor endometriose is een van de meest effectieve manieren om zich te ontdoen van deze aandoening. Aan het dieet voor een klinisch probleem vast te stellen, moet u de volledige informatie over de ziekte, tekenen en symptomen, en de voors en tegens van het dieet gegeven hebben. Een plan van endometriose dieet wordt meestal gemaakt door een betrouwbare en ervaren voedingsdeskundige of een goede diëtist. Wanneer een persoon is positief en significant aanpassingen aan hun huidige dieet, is een goed bewezen feit dat ziekten en aandoeningen is bekend dat ze verdwijnen en krijgen geleidelijk af. Een perfect voorbeeld is het dieet endometriose.

Hoewel endometriose kan worden behandeld met medicijnen, complicaties en bijwerkingen die zeer schadelijk kunnen zijn creëren. Een dieet om endometriose met een natuurlijke aanpak te behandelen is dan ook zeer aan te bevelen, omdat het heeft vele voordelen en bijwerkingen te verwaarlozen. Onderstaand volgt een korte introductie over endometriose, de aanbevolen dieet voor endometriose, de voordelen van dit dieet en nadelen daarvan.


Basisfeiten over Endometriose:

 • Endometriose is een aandoening die voorkomt bij vrouwen. Het is een gevolg van de bekleding weefsel van de menstruele cyclus wanneer het dikker en groeit in de baarmoeder het endometrium wordt genoemd.
 • Het doel is om binnen dikker, beschermen en de bevruchting van de eicel. In dit geval gebeurt de bevruchting niet optreedt, de baarmoeder werpt dit endometrium in de vorm van bloeden gezond. Onregelmatigheden in dit proces leidt tot endometriose.
 • De meest duidelijke symptomen van deze ziekte menstruatiepijn, pijnlijke geslachtsgemeenschap, bekkenpijn, zwelling enzovoort. Deze aandoening is en steeds vaker in India vergroten.

Aanbevolen Endometriose Dieet:

Het ideale dieet aanbevolen behandeling van endometriose verandert het bestaande model van het dieet dat de waarschijnlijke oorzaak van deze aandoening. Dit resulteert in een verbod van bepaalde voedingsmiddelen uit de voeding en met een aantal andere voedingsmiddelen die te ontdoen van de symptomen van endometriose, en helpen uitroeien volledig.

 • In de eerste plaats moet het voedsel dat het bevat xenoestrogen belichting worden geminimaliseerd, het vermijden micro zwaaide voedsel in plastic containers. Het gebruik van glas en keramische containers wordt sterk aanbevolen. Andere voedingsmiddelen te vermijden in dit dieet zijn rundvlees, kip en niet-biologische levensmiddelen.
 • Kool, spruitjes, Chinese kool, koude vis, veel vezels en kool zijn enkele van de voedingsmiddelen die hiervoor vereiste dieet ze houden zowel het evenwicht, maar ook helpen duidelijk teveel oestrogeen in het lichaam.
 • Een ander belangrijk feit is het dieet om koolhydraten op te nemen sceptisch en consumeren eiwitrijk voedsel om te zorgen voor een gezonde stofwisseling .Een moet ook gruwel alcoholgebruik als het een ander probleem kan zijn.
 • Supplementen zoals vitaminen en mineralen zoals magnesium en calcium worden genomen met lichttherapie zijn evenwicht hormoonspiegels geleidelijk weer.
 • De essentiële vetzuren omega-3 zijn een andere belangrijke voedingsstof die kan worden verhoogd door toevoeging van vis en lijnzaadolie in het dieet.

Voordelen van Endometriose Dieet:

 • Een dieet endometriose is altijd zeer effectief niet alleen elimineren van de ziekte, maar het verminderen van de symptomen ook.
 • Wanneer dit dieet vol overgave wordt gevolgd, helpt bij gewichtsvermindering. Voorkomt dat de escalatie niveaus van oestrogeen en helpt evenwicht hormonen.
 • Het elimineert de symptomen van pijn en krampen. Het helpt ook om de toxines die een oorzaak van endometriose verminderen en stimuleert het lichaam.

Zo is het dieet endometriose indirect helpt om een ​​goede gezondheid te behouden en versterkt de immuniteit van het lichaam.

Nadelen van Endometriose Dieet:

 • Hoewel dit dieet is meestal onschuldig, in veel gevallen, werd waargenomen dat het werkelijk patiënt moet worden terwijl na dit dieet omdat het een zeer langzaam proces en alleen wanneer gevolgd gedurende ten minste vier weken, begint resultaten licht positief te tonen. Om zich te ontdoen van endometriose, simpelweg het veranderen en door het volgen van een goede voeding is niet genoeg, want men nodig heeft om een ​​gynaecoloog te raadplegen om te ondersteunen add-on medicatie.
 • Endometriose is een pijnlijke ziekte die kan leiden tot onderbrekingen om zwanger te worden en kan veel complicaties met zich meebrengen als het niet wordt gecontroleerd en gestopt. Een goede voeding is een manier om deze ziekte, eenvoudig en zonder de uitgaven veel geld te bestrijden. Echter, in ingewikkelde gevallen, moet je niet alleen afhankelijk van deze, maar zie ook medische hulp.
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha