End-of-Giften van het Jaar voor een leraarHet kopen van een gift bij het het jaar end-of-voor een leraar kan moeilijk zijn, vooral als ze zo invloedrijk in je leven is geweest. Sommige geschenken lifestyle geven de leraar om te ontspannen en te genieten van haar zomervakantie. Sommige items zijn creatief en laat de kinderen om hun talent te laten zien. Terwijl het kopen van een geschenk, maar om iets dat je waardering toont voor de leraar hebben.

Homemade Crafts

Zelfgemaakte Ambachten zijn een oprechte gave van de kinderen. Laat de kinderen versieren een bloempot of twee met behulp van schelpen, knikkers en charme, evenals keramische tegels specie. Dit ambacht is een beetje 'toezicht, vooral als er kinderen zijn met behulp van gebroken aardewerk en tegels. Een vijfde naar de zesde klas zouden in het algemeen omgaan met de verwerking van glas, maar het beoordelen van de rijpheid van de groep. Als alternatief hebben elk kind een kaart met lelie wit en groen karton en bloemist draad steel.

Gift Cards

Moedig de klas om geld bij elkaar en chip te bundelen in een gift card voor de hele klas. Een gift card kan de leraar om zichzelf te trakteren op iets leuks, zoals een maaltijd in zijn favoriete restaurant. Sommige leraren die academici kunnen een gift card naar een boekhandel te waarderen. Of, een gift card debetkaart die overal kan worden gebruikt personaliseren. Upload enkel een foto van de hele klas en voeg de naam van de leraar, maar ook een lieve boodschap.


Eten en Drinken Geschenken

Sommige leraren leven op koffie en u kunt genieten van een kopje koffie cadeau mand. Onder meer in het geschenk mand een paar luxe koffie gebrande koffie en een aantal accessoires, zoals een kopje eco-vriendelijk. Overweeg een 5 dollar gift card naar een coffeeshop in het geschenk mand ook. Of maak een geschenkmand met voedsel dat de leraar geniet, zoals fruit en kazen. Zorg ervoor dat de leraar niet voedselallergie hebben.

luxe en ontspanning geschenken

Leraren werken meestal hard en verdienen een beetje 'rust aan het einde van het schooljaar. Bereid een geschenkmand of een gift bag liever met luxe badproducten, zoals gezichts scrub en diepe conditioner. Voeg ook een aantal geparfumeerde zeep en body wash. Dikke handcrèmes zijn gunstig voor de droge huid in de winter. Verzamel zoveel producten als je kunt veroorloven en schik ze op een bepaalde manier esthetisch aantrekkelijk.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha