En 'Sugar slecht voor je? 10 Piekeren Bijwerkingen van SUIKEREn 'Sugar slecht voor je? 10 Piekeren Bijwerkingen van SUIKER

Zonder al te dramatisch, voegde hij eraan toe kunstmatige suiker ingrediënt is het slechtst op de planeet. Maar, in plaats van zorgwekkend, we als collectief zijn verslaafd aan het spul. Dit komt omdat suiker werkt op dezelfde manier als nicotine en cocaïne in dat het speelt op het beloningssysteem van de hersenen, maakt ons blij en getroost te voelen, en het maken van ons willen meer en meer dingen, zodat we kunnen blijven voelen gelukkig en getroost. Yay voor suiker!

Wacht niet.

Boe-geroep!

voor suiker. Zie, met toegevoegde suiker slaat in feite een veel calorieën in ons lichaam tot het einde van hun transformatie in slechte vetten. Deze slechte vetten mogen dan ongebreideld, verwoesten onze stofwisseling en leidt tot allerlei chronische ziekten. Simpel gezegd, zijn we vrij veel geschroefd als we niet handelen. Laten we eens een kijkje nemen op 10 verontrustende bijwerkingen van suiker.


1. Sugar bevat geen voedingsstoffen

Je zou kunnen proberen om te betogen dat suiker bevat "een aantal" voedingsstoffen. Je zou kunnen zeggen: "Ja, ik weet het niet suiker zoveel voedingsstoffen als amandelen bevatten, maar bevat een paar, dus het is cool."

Nee Sugar bevat

nul

voedingsstoffen. Zilch. Nada. Niet. Dit betekent dat de essentiële vetten, vitaminen, geen eiwit, zonder mineralen. Niets.

In plaats daarvan, het is vol van lege calorieën die zeer slecht voor je.

2. Suiker is slecht voor je lever

Vervolgens een van de negatieve bijwerkingen van suiker is dat suiker zeer slecht voor de lever kan worden. Voor mislukkingen suiker in het bloed, die is verdeeld in twee suikers, glucose en fructose. Glucose is erg goed voor ons, en elke levende cel bestaat dat glucose heeft. Yay voor glucose!

Het probleem is fructose. Nu, fructose is geen probleem als matig en in zijn natuurlijke staat geconsumeerd - in fruit. In feite, onze lichamen geen kunstmatige suiker nodig. Maar de problemen zijn rond wanneer je te veel van het verbruikt. Fructose alleen wordt gemetaboliseerd door onze lever, doen we een beetje 'van ernstige leverschade als we inslikken te veel suiker. Dit kan leiden tot complicaties, zoals een vette lever. EBB.

3. Suiker Gemaakt obesitas

Een ander neveneffect van zorg dat suiker suiker maakt mensen vet. Obesitas tieners zijn drie keer wat ze waren 30 jaar geleden, terwijl de tarieven van obesitas bij kinderen zijn gestegen. De schuld valt vast een zak suiker.

Pop naar de bioscoop, een pretpark of ergens anders dat zal een beroep op gezinnen met kinderen en je kunt letterlijk zien suiker overal. 100 jaar geleden deze plaatsen niet bestaan, en de hoeveelheid vet jongens scharrelen rond was veel minder. Maar suiker is spotgoedkoop en gemakkelijk te verkrijgen, met desserts kost vaak een cent per stuk. Het probleem is dat er weinig of niets aan gedaan is geweest, met deskundigen zeggen dat onze toekomst blikken

MASSIVE.

In het centrum van al onze kwalen vet is suiker, die in de praktijk leidt tot de basis voor een dikke buik.

4. Suiker is een stille moordenaar

Als je iemand hoe ze denken dat ze zou kunnen sterven vroeg, zullen hun antwoorden u niet verbazen. U hoort het gebruikelijke: hart-en vaatziekten, kanker, auto-ongeluk, ernstig ongeluk.

Als je vraagt ​​hoe ze zou willen doen, waarschijnlijk zeggen dat ze ze willen vredig sterven in mijn slaap.

De realiteit is echter dat de meeste van de suiker is ons doden. Een decennium geleden, zout was publieke vijand nummer één, maar de focus is verschoven. Teveel fructose leidt tot resistentie leptine. Omdat leptine is het hormoon dat ons vertelt dat we vol zijn beleefd, Leptine weerstand betekent dat alleen blijven eten, omdat onze leptine werd vernietigd suiker. Als gevolg daarvan, mensen beginnen te veel te eten, dik en ziek. Slechte tijden.

5. Suiker kan leiden tot alcoholisme

Suiker speelt op hetzelfde beloningssysteem dat alcohol reageert met zowel suiker alcohol veroorzaken dezelfde neurologische effecten. Om deze reden, hebben wetenschappers suiker verslaving voor alcoholisme gekoppeld, en zeggen dat het mogelijk is dat de suiker-verslaafde kinderen konden gaan op het ontwikkelen van een alcoholprobleem.

6. Suiker is slecht voor je tanden

Nog een van de bijwerkingen van suiker is dat suiker is heel slecht voor je tanden. Weg terug in 1967, werd de suiker "boog crimineel 'genoemd als het ging om een ​​slechte tandheelkundige gezondheid. Helaas, te veel van ons zijn erin geslaagd om dit bericht te registreren en hebben ervoor gekozen om zaken te doen met die crimineel boog op uurbasis.

Zie, deze bijzondere crimineel boog is zo slim als ze komen. Ze vertellen ons dat ze iets te bewijzen ons dat zal ons het gevoel gehad

uitstekend

Maar wat ze ons niet vertellen wie fragmenten van onze tanden elke keer als ze in ons stelen. Na een paar jaar, ze stal de hele tand! Criminelen beheersen!

7. suiker is gekoppeld aan diabetes

Gevallen van diabetes in de Verenigde Staten toe met 128% sinds 1988 met 25 miljoen Amerikaanse burgers die thans met de ziekte. Om dat in perspectief te zetten, dat is bijna 10% van de gehele bevolking.

Studies hebben een verhoogd risico op diabetes in verband met een consumptie van suiker zoeter drankjes, waaronder frisdrank, ijsthee en sportdranken. Suikerhoudende dranken, dan worden gekoppeld aan zowel gewichtstoename

en

Type 2 diabetes.

8. suiker is gekoppeld aan pancreaskanker

Misschien is de engste bijwerking van suiker is dat een dieet met veel suiker kan leiden tot alvleesklierkanker. De vooruitzichten voor iedereen die gediagnosticeerd met deze vorm van kanker is uiterst somber, met veel mensen niet zo lang als 10 maanden moeten leven.

Dus om ervoor te zorgen dat u al het mogelijke doen om een ​​ziekte zo verschrikkelijk te voorkomen, is het tijd om de inname van suiker te verminderen.

9. Suiker maakt je lichaam vet

Een neveneffect van suiker is dat suiker maakt niet alleen je vet aan de buitenkant, maar maakt ook het vet aan de binnenkant. Dit is zorgwekkend, niet alleen omdat je niet kunt zien je organen accumuleren vet, maar omdat orgels vetten zijn zeer, zeer slecht voor je algehele gezondheid.

Wat gebeurt is dat suiker zorgt ervoor dat je lichaam om vet op te slaan in een aantal zeer vreemde plaatsen. Mettertijd vetbolletjes rond de lever vorm, die mettertijd kan leiden tot leververvetting. Vóór 1980, de niet-alcoholische leververvetting was uiterst zeldzaam - maar nu niet meer.

10. Suiker veroorzaakt bloedvaten te verstijven

Te veel suiker produceert te veel insuline, waardoor weer de slagaders uitharden. Overmaat insuline veroorzaakt fundamenteel spiercellen rond de bloedvaten sneller dan normaal groeien, waardoor de wanden van de bloedvaten uitgerekt. Het gevolg hiervan is een hoge bloeddruk, waarbij er een groter risico op een beroerte.

Je weet dat de andere bijwerkingen van suiker?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha