En Markeerstiften Blush: invoering en het gebruikHeeft u er altijd al van gedroomd perfecte perfecte huid en licht als model? Hun functies scherpe, heldere gezicht. Helaas is niet iedereen is gezegend met heldere gloeiende huid. Gelukkig is onze cosmetische hulp om de meeste van onze functies maken! Vandaag gaan we bespreken twee van deze cosmetica die men gemakkelijk kan je opvallen in de menigte. Ja, ik heb het Gezicht highlighter en blush.

Highlighter:

1 ° C is voor highlighter: Dit gebied begint van boven de wenkbrauw naar de tempel en strekt zich uit tot de wang.


Tekstmarkers een cosmetisch product dat helpt om kleine fouten in de huid verbeteren en worden gebruikt om de beste eigenschappen benadrukken prominent individu. Ze voegen helderheid aan gebieden zoals de ogen, wangen en ze beter te maken gezicht gloed met natuurlijk licht. Geeft een dimensie aan je gezicht.

Markers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals poeder, room en vloeistof. U kunt ook een glanzende highlighter kopen voor een aantal speciale gelegenheid. U kunt ook gebruik maken van een aantal blush of highlighter poeder alsof het goed gaat met je huidskleur. Vloeistoffen zijn de beste keuze voor beginners omdat het gemakkelijk te mengen, maar poeders en crèmes zijn meer kleuren beschikbaar. Er zijn een verscheidenheid van kleuren in markeerstiften parels, roze en glinsterende goud. De schaduw en het formuleren keuze hangt af van persoonlijke voorkeur en huidskleur.

Gebieden om highlighter van toepassing:

  • Meestal toegepast net boven de blos op de wangen of kan worden toegepast op de blos op een heldere wangen onderzoek te verkrijgen of kan ook gemengd worden met blozende wangen van een heldere natuurlijke krijgen.
  • Toegepast op de buitenste hoek van de wenkbrauw bot om het gehele oog markeren.
  • Aangebracht langs de brug van de neus naar de neus te markeren. Zelfs voor Indiase huidtinten moet worden toegepast op de hoeken van de neus en mond om de donkere vlekken en een perfecte stralende huid te verbergen.
  • Het kan ook gebruikt worden in het gebied rond de ogen hieronder om uw ogen helderder te krijgen. Als je zware donkere kringen vervolgens kan worden toegepast op iets meer dan concealer.

Zorg ervoor dat u het product aan te brengen met een lichte hand voor dagelijks gebruik en zwaar voor evenementen.

Hoe maak je een markeerstift perfect passen?

Gebruik een zachte borstel blush en highlighter in de mix.

 1. Tik op om het overtollige te verwijderen.
 2. Toepassing in de Eerste C. (afbeelding hieronder)

Opmerking: Als u zich bewust bent dat de producten kan glinsterende markeer je poriën, niet overdrijven de make-up markeerstift.

Blush:

2 ° C is de blush: Het gebied onder de jukbeenderen.

bloost zijn gebruikelijk in de meeste make-up routine. Ze kunnen een gezonde gloed toe te voegen aan uw huid. Gewoon een vleugje blush zonder enige andere make-up kan je meteen kijken cool. Blush crème kan een finishing dauw geven jongere huid.

Hoe te Blush perfect toe te passen?

Hoe te blozen toe te passen? Gebruik een hoek blozen borstel en meng in het product.

 1. Tik op om het overtollige te verwijderen.
 2. Zorg ervoor dat u een iets donkerder blush gebruiken.
 3. Toepassing in de tweede C (onderstaande afbeelding)

Als u voorkomen dat blozen, omdat je denkt dat je een kijkje clown, kan het zijn dat u ouder bent dan-gebruik van het product. Zorg ervoor dat u van toepassing zijn op een subtiele manier om het effect dat u zoekt te krijgen.

U kunt volledig put-samen en verrassende kijk in een paar minuten met deze snelle techniek Cs voor het aanbrengen van blush en highlighter.

Dit complex verlicht het hele gezicht geven een heldere gloed. Daarom is het bereiken van een mooie gloed en geef jezelf een kijkje levendig met highlighter en blush applicatie.

Afbeelding courtsey: Google

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha