Emo make-up tutorials en tipsDeze dagen, veel mensen, vooral jonge mensen praten over de leeftijd van Emo. Als u zich afvraagt ​​wat is Emo, is een vorm van punk rock muziek, ook wel bekend als harde kern emotionele of emocore. Na verloop van tijd, Emocore kwam om te fuseren met de wereld van de mode door het creëren van een nieuw soort van make-up en kapsels Emo - Emo Make-up en kapsels.

Momenteel wordt Emo make-up trend, vooral voor meisjes die houden van het drama en willen iets ongewoons doen. Ze zijn in voor een echte traktatie in de vorm van theatrale make-up. Als je naar Emo make-up, de logica blijft hetzelfde, maar de focus is vaak het middelpunt verschoven naar de afdeling haar.


Via Pinterest

Emo Kapsels:

Ongeacht wat kapsel u ook kiest, het moet in harmonie met make-up Emo. Het kan kort voor bob kapsels medium of halflang haar, die heeft een elegante en recht te zijn. Soms kan het allemaal het donker worden gedaan voor mensen die bruin haar of blond of kan worden opgepept met funky kleuren zoals roze, donker rood of zelfs groen. Als alternatief, asymmetrische voorkant pony komen vaak voor; u kunt gaan voor korte of lange pony die een oog of beide, in sommige gevallen. Vergeet niet, Emo is alles over ervaring.

Via Pinterest

Emo Make-up tips voor meisjes

Emo make-up: Base

Zoals altijd, start de make-up op de verse huid en schoon. Was je gezicht goed, dep ze droog en breng een goede introductie, zodat de juiste houden je basis stichting. Breng een concealer, bij voorkeur in staafvorm, zodat alle vlekken en vlekken te verbergen. Breng daarna uw stichting en goed mengen.

Via Pinterest

Emo make-up: Blush

Dit is een bleek uiterlijk, gothic, dus houd slechts licht rozige blos van uw huid toon. Ga niet naar het looien of roodheid peachy donker. Van toepassing op de jukbeenderen in een circulaire manier, het vermijden van de contouren of holten wang.

Via Pinterest

Emo Eye Make-up tips:

De ogen zijn zeer belangrijk in dit soort samenstelling. Als het mis met je ogen gaat, dan is uw hele look wordt vernietigd. Omdat je al hebt geactiveerd je ogen en gemengd op basis van hen, is het tijd voor wat schaduw.

  • Breng een matte afwerking schaduw lei oog op de oogleden, voeg een beetje vleugje zwarte schaduw in de hoek van de buitenste derde rand van de oogleden voor een smokey eye look.
  • Vervolgens neemt een potlood liner en toe te passen op de wimperlijn. Verleng een beetje 'randen aan beide kanten, binnen en buiten hoek om een ​​vleugel omhulsel te vormen 2 straten.

Met behulp van een spons applicator, veeg de zwarte coating van de bovenste wimpers aan de gothic look. Breng een coating vloeistof coating over de zweep voor een meer uniforme, met het effect vlek gecreëerd eerder potlood liner en eindig met een donkere jas op de onderste wimperlijn met zowel uw liner potlood of vloeibare liner.

Emo Lip make-up:

Het is een punk make-up look hard waar het de lippen natuurlijke zonder veel lef zou moeten zijn. Lijn je lippen zachtjes met een coating bij voorkeur lichtpaars roze of licht en ga voor een naakt of licht roze glans. Op het einde, gewoon op je lippen tegen elkaar op vervuiling van de voering en de Emo make-up gedaan!

Dit is een funky look en gaat goed met truien in de winter. Ik hoop dat u vond deze tips voor make-up emo zeer nuttig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha