Elle 18 Sterretjes Eye - Groen GrenadeZeer leuke en romige oogschaduw - geef het een poging om zijn mooie schaduw !!


Groen is de kleur trend cadeau voor mij. Zoals ik ben een student, ik wilde iets vrij redelijk, maar altijd in de mode om de ogen te accentueren kopen. Dus, ik kocht deze gekleurde oogpotlood. Elle 18 is echt een goed merk met prachtige dingen verkrijgbaar tegen betaalbare prijzen, dat is een groot voordeel voor college meisjes zijn zoals ik. Laten we overgaan tot de beoordeling.

Prijs:


Rs. 85-5 gm

Ingrediënten:

Niet vermeld

Productomschrijving:

Deze pastel oog bevat veelzijdig de goedheid van amandelen voor een soepele en gemakkelijke toepassing.

Mijn ervaring met Elle 18 Wonderkaarsen Eye - Groen Grenade:

Dit sterretje Eye is verkrijgbaar in een pakket dat is aantrekkelijk zwart en roze traditionele verpakking Elle 18. Ik vind de verpakking schattig, zelfs als de dop van het potlood is kwetsbaar en kunnen gemakkelijk breken. Het potlood is mollig, dus je moet een puntenslijper gebruiken om te scherpen. Ik gebruik mijn zakmes Lakme en het is echt moeilijk om een ​​potlood te slijpen, omdat het lijkt te zijn gemaakt van plastic. Ik had liever een twist-up verpakkingen voor het gemak.

De schaduw neem ik vandaag is groen Grenade. Het is een donkergroene kleur met veel glans. De kleur is mooi en past iedereen. De kleur pigmentatie is fatsoenlijk en 2-3 shots zal u een intens groene tint te geven. Sinds zijn spotgoedkoop, ik ben goed met fatsoenlijke pigmentatie.

De textuur is romig oogpotlood en dan glijdt gemakkelijk zonder te trekken op mijn oogleden. Echter, kunt u niet op uw waterlijn, omdat steken kwetsen. Ik gebruikte het een keer voor het doel van het schrijven van deze review! Bovendien is de lijst van ingrediënten ontbreekt. Dus, zou ik je aanraden dit niet te gebruiken op je waterlijn.

Het tekenen van een fijne lijn op de oogleden met dit potlood is erg moeilijk, omdat de tip is breed. Eenmaal aangebracht, smeert het pijn bij aanraking. Ik heb er een gewoonte van knipperende ogen elke seconde, maar toen ik dit toepassen, maak ik een bewuste poging om niet meer kleur vlekken gemakkelijk knipperen. Niet waterdicht en komt gemakkelijk af met make-up remover. Stamina is arm en blijft bijna een uur op mijn oogleden.

Ik hou niet van weg te gooien mijn beauty producten, dus voor nu ik gebruik dit als basis Sterretje ogen oogschaduw. Ten eerste, ik solliciteren dit al mijn oogleden en top het vervolgens met een vergelijkbare oogschaduw. Het ziet er echt mooi en verhoogt ook het uithoudingsvermogen van oogschaduw. Over het algemeen zijn ze niet erg blij met dit product.

Waarom u zult willen:

 • Betaalbare
 • Leuke verpakkingen
 • Kan gebruikt worden als oogschaduw basis
 • Mooie groene tint
 • Gepigmenteerde
 • Romige consistentie, glijdt vervolgens soepel

Waarom heb je een hekel aan:

 • Vlekken
 • Blijven niet lang bij gebruik als een coating
 • Steken wanneer toegepast op de waterlijn
 • Slijpen is moeilijk als het potlood is mollig
 • Ontbreekt Ingrediëntenlijst

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha