Elle 18 Color Burst roze lippenstift Fever 22Wijd Moisturizing en Thin Gekleurde Lipstick - Het 's een poging waard !!


Willen krachtige vrouwen letten? Niets weerspiegelt de manier waarop een vrouw zelfbeheersing beter dan een goede lipstick. Deze esthetische relatief goedkoop kan een vrouw zich zelfverzekerd en mooi. Maar de verkeerde schaduw kan een vrouw verkeerde en onnatuurlijke maken.

Het bereik van de lippenstift Burst Elle 18 Color is verkrijgbaar in verschillende kleuren en ook past bij uw zak. Het is een reeks van lippenstift die erg populair is in de markt Indiase make; vooral onder tienermeisjes. Deze lipsticks zijn geladen met de goedheid van cacaoboter en helpen om je lippen te houden gehydrateerd.


Laten we verder gaan met de beoordeling, dan!

Prijs en hoeveelheid:

Rs 100 voor 3 ml

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet vermeld op lippenstift. Maar de beschrijving van het product staat dat cacaoboter bevat.

Indicaties voor gebruik:

Draai de onderkant van de zwarte lippenstift zaak naar de lipstick vrij te geven aan de toepassing.

Mijn kijk op de kleur Elle 18 Burst roze lippenstift Fever 22:

De kleur lippenstift Elle 18 Color Burst Pink Fever detailhandelsverkopen in een hete roze en zwarte verpakking met een patroon gedrukt op de dop meisje lippenstift. De naam van de lippenstift en het codenummer wordt op de onderkant van de lippenstift. De verpakking van de lipstick is eenvoudig en robuust. De lipstick is erg gemakkelijk en comfortabel vervoer.

Zoals de naam al doet vermoeden lampenkap, lippenstift is roze, maar met een sterke ondertoon bruin. Deze schaduw is dun en perfect voor dagelijks gebruik. De lipstick heeft een sterke geur van cacaoboter, wat een probleem voor degenen die zich verzetten tegen sterke geuren kunnen zijn. De geur blijft op de lippen gedurende ongeveer 15 minuten na applicatie. Deze tint past eerlijke en medium huidtinten diepere, donkere. De lipstick is erg subtiele shimmer zilver deeltjes die fijn gemalen en glad van structuur zijn. De lipstick is vrij licht en weegt niet beneden de lippen.

Ik hou van de textuur van deze lippenstift. En 'glad en romig, en glijdt luxe op mijn lippen. Ironisch genoeg, het ding dat ik het meest van hou over deze lipstick is ook de kwaliteit die ik het meest haat! De romigheid van lippenstift maakt gevoelig voor breuk en fusion. Dus, val ik terug op de beproefde formule voor het opslaan van lippenstift in de koelkast. Het is niet de beste plek om cosmetica te slaan, maar we doen wat we kunnen doen!
Cacaoboter in lippenstift laat lippen goed gehydrateerd en maakt ze er zacht en glad ook. De lipstick doet goed om rimpels op de lippen te verbergen. De pigmentatie van deze lipstick is goed in vergelijking met andere lichte tinten van dezelfde reeks. Deze kleur te zijn een beetje 'donkerder, werkt goed wanneer toegepast als puur en mat. Deze schaduw glijdt als boter en zet als satijn! Twee slagen van lippenstift en je bent klaar om te gaan.

Net als de andere kleuren in deze reeks, het uithoudingsvermogen van deze lipstick is gemiddeld. Blijft voor ongeveer drie uur en een half en laat een rode tint spread op de lippen. De glans verdwijnt twee uur na aanbrengen, met achterlating van de kleur op de lippen nog 1 uur en een half. Ik raad het vullen van uw lippen met een goede lip tint aan de hoeken van de lippen te voorkomen en ook om de tijd om lippenstift te dragen verhogen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha