Elke dag Kohl Eye Make-up - Tutorial Met gedetailleerde stappen en foto'sIndiase vrouwen zijn gezegend met de mooiste ogen. Onze ogen accentueren ons gezicht en spreekt luider dan woorden! Voeg een beetje 'oog make-up en je hebt een recept voor prachtige ogen!

Wij vrouwen houden ervan om jazz-up van onze ogen te kijken sexy en mooi. Maar voor het grootste deel, de samenstelling van het oog is beperkt tot het gebruik Kohl. Iets meer is te veel voor veel vrouwen. Maar wat als ik je vertelde dat je oogschaduw en Kajal kunt gebruiken samen om te bereiken een elegante kijken dun? Vandaag, heb ik nogal een truc zelfs-kohl omrande ogen simpel, het werkt perfect met elke teint. De zware kohl omrande ogen kijken kan elke dag met traditionele kleding en West worden verhoogd. Het maakt niet uit wat je draagt, met dit oog make-up, kun je niet fout gaan!


Gebruikte producten:

  • Elf 144 oogschaduw palet in champagne, zwarte en bruine oogschaduw.
  • Lotus Herbals Kajal Black
  • Revlon Oogschaduw palet in zand
  • Loreal Million Lashes Mascara

Elke dag Kohl Eye Make-up Tutorial:

Stap 1:

De eerste stap voordat u begint met een soort van make-up is om een ​​oogcrème te hydrateren en te verlichten droogheid in de ogen hieronder gelden. U kunt de ringvinger voorzichtig te gebruiken voor de toepassing en het mengen van het product en laat het geabsorbeerd. Dan moet u een aanvraag concealer voorkeur. Als je diep gepigmenteerde oogleden, dan is het het beste om een ​​concealer te gebruiken voordat u de concealer. Tot slot stellen de concealer met poeder te plooien en rimpels te voorkomen.

Nu is het tijd voor het echte truc!

Kies een champagne medium of lichte crème oogschaduw satijn of matte afwerking en toepassen op het hele gebied van het ooglid. Laagje oogschaduw net boven het gebied deksel beweging van je ogen. Pat oogschaduw en vermijd het gebruik van de gebruikelijke zwaaiende beweging om maximale kleurintensiteit te bouwen. Neem dan een half matte bruine oogschaduw en breng het aan de plooi van je ogen. Het is het beste om een ​​zachte borstel te gebruiken om voorzichtig te verspreiden taps mengen kleur in de plooi.

Stap 2:

Til je bovenste ooglid gebied en toe te passen kohl zwart voor de smalle lijn van je ogen. Deze stap zal een effect hebben wimpers voller voegen.

Stap 3:

Lijn de bovenste wimperlijn iets dikker met een zwarte kohl of gel liner. Laat de lijn buiten het gebied rond de ogen door gevleugelde zich niet uit, maar volg gewoon de natuurlijke vorm van je ogen.

Stap 4:

Neem dan een Smudger penseel of potlood om de kajal zachtjes smelten op de bovenste wimperlijn van je ogen. Voorzichtig lopen de borstel over de kohl, zonder te trekken het ooglid om de scherpe rand van kohl verzachten. Trek niet aan de kajal boven het midden van het ooglid verschijnen als dramatisch en rommelig, kan het niet werken voor de look van alledag.

Stap 5:

Pas dezelfde kohl aan de waterlijn en de onderste wimperlijn van de ogen en zachtjes veeg met dezelfde borstel.

Stap 6:

Nu moeten we een matte zwarte oogschaduw aan de Kajal later ingesteld en vouwen te vermijden. Als je in een haast en hebben geen tijd om de kajal met een oogschaduw set niet hebt, kun je beter kiezen voor de hoed van Santa formules. Zal niet vlekken of kreukt na het mengen van het product. Kies een matte zwarte oogschaduw donker en dep rond de kohl vlekken in te stellen. Krul je wimpers en volg met mascara om de illusie van dikkere wimpers te creëren. Als je een kijkje wilt creëren een beetje 'intense en dramatische, gebruik van valse wimpers of individuele valse wimpers. Als finishing touch, breng dan een crème matte oogschaduw aan de wenkbrauwen en de binnenste hoek van je ogen te benadrukken. En je bent klaar!

Met deze look, kunt u kijken speciale elke dag! Wil je deze look te proberen? Deel uw mening met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha