ELF Beauty On The Go enkele Palet - Day On The Beach 3Krijtachtige en teleurstellend Eyeshadow Palette - Sla dit product !!


Make-up palet met meer beauty producten in een verpakking zijn vooral nuttig bij het reizen. En 'handig om verschillende make-up producten, zoals oogschaduw, lipgloss en blush op dezelfde plaats hebben, omdat het tijd en ruimte bespaart. The Beauty Elf op de Go heeft enkele palet oogschaduw, lipgloss en blush, allemaal samen in een waaier van kleuren. Deze serie palet is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren keuzes, die neutrale heldere kleuren. Het palet wordt verkocht in een matzwarte deksel, dat is robuust en gemakkelijk te vervoeren.

Prijs:


Rs. 450/-

Ingrediënten:

Oogschaduw: Talk, Mica, Zink, Sterate, Koalin, Pariffinium, Liquidum (minerale olie), olie, Bis- Diglyceryl Polyacylapidate- 2, Methyl Paraben.
2. Lip Gloss: polyisobuteen, iso-palmitaat, Cerasine wax, microkristallijne was, methylparabeen, Propylparaben.
Blush: Talk, Mica, magnesiumstearaat, Pariffinium, Liquidum (minerale olie), iso-palmitaat.

Het palet verkoopt in een zwarte cover verpakking. E 'verpakt in een transparante kast, die robuust. Het kan het palet veilig op te slaan en de verpakking is gemakkelijk te vervoeren. Zij zijn echter niet voorzien van een spiegel of een applicator en dit is een nadeel, vooral wanneer ze reizen.

Mijn ervaring met de ELF Beauty On The Go enkele Palet - Day On The Beach 3:

 • Dit palet bevat oogschaduw, blush en lippenstift, waardoor het zeer ideaal voor op reis. Het bespaart moeite en ruimte als er geen behoefte aan een ander product afzonderlijk mee te nemen.
 • Er zijn 10 oogschaduw redelijk neutraal. Het is een zeer heterogene groep van ondoorzichtige en reflexen. De oogschaduws hebben een vrij breed assortiment, van bruine tinten neutrale beige champagne kleuren en tinten die ideaal zijn voor verlichting zijn. Deze single palet kan gemakkelijk helpen om veel verschillende eye looks te creëren. Het heeft een zeer betaalbare prijs.
 • De make-up palet heeft perzik en roze lippenstift die te bleek huidtinten zijn Indianen. Verder worden deze matige kwaliteit. De lipsticks hebben een glanzende afwerking.
 • De blush is lichtroze, zonder reflecties. Het heeft een matte afwerking en is zeer krijtachtige.
 • De kwaliteit van de oogschaduw is vrij goed, hoewel er ook enkele problemen fall-out. Deze zijn goed gepigmenteerd en hebben goede ogen.
 • De lipsticks zijn erg glimmend en plakkerig. Deze zijn helemaal niet comfortabel om te dragen.
 • De blush is stoffig en heeft veel minder pigmentatie.
 • Terwijl de schaduwen beginnen te vervagen, vervagen voordat die shimmer, terwijl de matte kleuren blijven een beetje 'langer. De lichtere kleuren op de ogen vouw in drie en een half uur na aanbrengen. De donkere tinten beginnen rillen binnen vier uur dragen.
 • Ik raad het gebruik van een basis of een goede primer onder oogschaduw om de kleur langer te maken. Deze oogschaduw worden niet gekookt. Vervolgens kunnen deze niet alleen worden gebruikt als een droog en nat kleurintensiteit bouwen.
 • De lippenstift en blush niet de intensiteit van de kleur en niet langer dan een uur.
 • De kwaliteit van blushers en lipsticks zijn erg slecht. Zelfs met een primer die niet goed te zien in mijn huid toon van de media.
 • De oogschaduw past en zeer goed werken op alle teint Indianen.
 • De blush en lippenstift kon werken gemiddeld op eerlijke huidtinten en zal volledig worden vervaagde tinten van middelgrote en donkere huid.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha