Eiwit Ei Chart - Hoeveel eiwitten Hij Egg bevatten?CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Julie

De koning van alle maaltijden, ontbijt is een van de belangrijkste maaltijd van de dag. Het woord ontbijt is de letterlijke betekenis. U bent met de eerste maaltijd na "vasten" voor zeggen 5-8 uur. Ja, slapen berust niet alleen de geest en de buitenste ledematen, maar ontspant uw interne organen.

Nu, de vraag is allemaal belangrijk, 'als het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, wat moet worden opgenomen in het?'


Het ontbijt is nooit compleet als het ei erin. Nou, wie houdt er niet van sunny side up! Velen van ons als de smaak van de dooier in het einde, sommigen van ons beschouwen wit als de speciale behandeling, maar het is veilig om te zeggen dat we allemaal dol op eieren.

Eieren zijn een goede bron van eiwitten. Ze bevatten gelijke hoeveelheden van de negen aminozuren nodig zijn voedingsbehoeften van het menselijk lichaam te voldoen. Studies hebben aangetoond dat het hebben van 2-3 eieren per dag leidt tot een gezonde levensstijl. Echter, het consumeren van eieren elke dag heeft zijn mythen, hier zijn alle antwoorden met betrekking tot de mythen en overtuigingen hebben eieren op een dagelijkse basis.

Veel mensen onder ons beschouwen eieren naar een niet-vegetarisch voedsel. Voor degenen extremisten vegetarisch voedsel 'zoals quinoa, boekweit, spinazie en fruit zijn de vervangers voor eieren. Mogelijk niet compleet bronnen van eiwit, maar zorgen voor de nodige energie die uw lichaam nodig om te functioneren. Echter, de houder hier vegetariërs nodig hebt om deze voedingsmiddelen te koken in een zeer methodische manier die de essentiële vitaminen niet worden vernietigd.

Niet-vegetariërs hebben geen reden om zich zorgen te maken! Ze kunnen ook complete eiwitten van rundvlees, kip, vis en ander vlees, eieren naast krijgen. Zij krijgen het beste van twee grote-smaak en veel eiwitten.

Laten we nu eens zien wat maakt een ei zo'n betrouwbare bron van eiwitten. Deze grafiek illustreert de volgende voeding eiwitgehalte in eieren, en vergelijkt de inhoud van proteïnen met andere voedingsmiddelen zoals vlees, melk, vis, noten, etc.

Grafiek Egg Protein:

Hier is een gedetailleerd overzicht van de huidige in verschillende ei-eiwitten niveaus:

 • Een ei bevat ongeveer 3 gram eiwit - en ongeveer 6 gram ei-eiwit in 7 gram eigeel en wit.
 • De eieren hebben ook calorieën dat moet worden verzoend met de totale inname van calorieën dieet.
 • Een gekookt ei gemiddelde heeft ongeveer 6 gram eiwit.
 • Een omelet, een veel voorkomende ontbijtei bevat ongeveer 10 gram eiwit.
 • Eend ei heeft 15 gram eiwit
 • Kwartelei heeft 2 gram eiwit.
 • Roerei gemaakt met 2 eieren en melk 14 gram eiwit bevatten samen

A. Naast deze, worden de eieren ook op de volgende manieren:
Eieren zijn rijk aan eiwitten en worden vaak gebruikt om eiwitpoeder maken. Deze proteïne poeders bieden eiwit aan mensen die qua voedingswaarde privé. U kan zich bewust van de wei, caseïne en soja-eiwit poeder, maar heb je gehoord van eiwit-eiwit poeder? De twee belangrijkste voordelen van proteïne poeder ei-wit zijn:

 1. En 'geen lactose, zodat degenen die lactose-intolerant en kan wei of caseïne eiwit poeder niet kan gaan voor de proteïne poeder ei wit. Het eiwit poeder eiwit bevat 25gram eiwit in een portie van 30 gram. Dit eiwit is vergelijkbaar met wei en caseïne, dus hoeft te doen van hun dagelijkse dosis van eiwit uit deze supplementen.
 2. Wei is een snelle vertering van eiwitten, terwijl caesin is een langzame vertering van eiwitten. Eiwitpoeder valt in het midden, zodat helpt spier synthese te blijven langer actief.
 3. Eiwitpoeder is een compleet eiwit, omdat het alle 10 essentiële aminozuren. Geen andere natuurlijke stof heeft dezelfde hoeveelheid aminozuren.

B. De aminozuren in de eiproteïnen uitputtend en belichamen alle noodzakelijke aminozuren. Een adequate inname van eiwitten in de voeding is noodzakelijk. Zij moeten onder andere alle essentiële aminozuren die uw lichaam elke dag nodig heeft. Een ei van alle aminozuren zoals histidine, isoleucine, leucine, lysine, methionine, fenylalanine, threonine, tryptofaan en valine. Deze aminozuren zijn aanwezig in een hoeveelheid die past bij de behoeften van het menselijk lichaam. Vandaar het ei wordt vaak gebruikt als referentiepunt het eiwitgehalte van andere levensmiddelen vergelijken. De eieren slechts negen essentiële aminozuren, bevat ook negen aminozuren.

Volgens de verteerbaarheid van het eiwit gecorrigeerde Amino Acid Score (PDCAAS) compleet ei, wei-eiwit en soja-eiwit op de schaal van 0 tot 1, maar het aminozuur score (AAS) evalueert het ei 21 dat het boven de menselijke behoeften. De Efficiency ei-eiwit is 8 en de biologische waarde van de eieren wordt geschat tussen de 88 en 100. Dus elke groot ei levert een totaal van 29 gram hoogwaardig eiwit, dat is de reden waarom de eieren worden gesorteerd met vlees van het Protein Foods Group.

Eigeel bevat hoger percentage eiwit vitaminen, zoals vitamine A, D, E en K bevat ook vitamine B6 en B12, foliumzuur, pantotheenzuur, thiamine, calcium, koper, ijzer , mangaan, fosfor, selenium en zink. Dus niet voorbijgaan aan de dooier, want het is hoog op calorieën, na al dat je een aantal calorieën voor energie nodig hebben.

C. De grafiek ei-eiwit is een effectieve gids. Het houdt u op de hoogte van de eiwitten wordt opgedaan met eieren die ze verbruiken. Het informeert ook van andere voedingsmiddelen die u kunt consumeren voor het geval dat je verliest op de eieren. Zo kan elke vervallen in de consumptie van deze voedingsmiddelen worden gecompenseerd.

Iedereen weet dat een vegetariër is, maar voor degenen die niet weten de technische details is hier de definitie: Een vegetarisch is iemand die geen vlees of een product van slachten doet eten. Er zijn een aantal vegetariërs die je beperkt tot bepaalde voedingsmiddelen die worden beschouwd als niet-vegetariërs om een ​​gezond dieet te hebben. Een goed geplande vegetarisch dieet kan gezond en voedzaam zijn. Hier zijn een aantal types van vegetarische diëten:

 1. Totaal veganisten of vegetariërs: Ze eten alleen plantaardig voedsel, zoals fruit, groenten, zaden, peulvruchten, noten en granen.
 2. Lacto-vegetariërs eten plantaardig voedsel en zuivelproducten zoals melk en kaas.
 3. Lacto-ovo-vegetariërs eten plantaardig voedsel, zuivel en eieren. De meeste Amerikanen volgen dit dieet.
 4. Semi-vegetariërs hebben geen rood vlees eten, maar ze hebben kip of vis met plantaardig voedsel, eieren en zuivelproducten.

Vegetariërs krijgen meestal voldoende hoeveelheden voedingsstoffen, echter moeten bezuinigen op bepaalde voedingsstoffen, zoals deze:

Eiwit: eiwit is niet alleen belangrijk voor de groei en het onderhoud van lichaamsweefsels; Het is een belangrijk onderdeel van enzymen en hormonen. Eiwit helpt bij de productie van melk bij zogende moeders. Een assortiment van plantaardige voedingsmiddelen, zoals tofu, tempeh, volle granen, peulvruchten, groenten, zaden en noten zorgen voor de essentiële aminozuren.

De eiwitten in de eiwitten kunnen gemakkelijk worden verteerd door het lichaam, zodat worstelaars en bodybuilders zweren erbij. Sporters hebben ook eiwitten als eiwitbron als het biedt een hoge verhouding van eiwit calorieën met zeer weinig of geen vet. Eieren bevatten ook overvloedig antioxidanten die vrije radicalen in het lichaam beschermen tegen kanker. Er zijn zo veel voordelen van eieren die je niet zomaar kan negeren. Eieren toe te voegen smaak aan veel voedingsmiddelen en maak je sterk van binnenuit.

Omega 3 vetzuren: Omega-3 vetzuren verminderen het risico op hart- en vaatziekten en verbetert de cognitieve functie en visie. De voornaamste bronnen van Omega 3 vetzuren zijn vis, orgaanvlees en DHA-rijke voedingsmiddelen zoals eieren. Vegetariërs kunnen niet Omega3 vetzuren komen uit plantaardige bronnen alleen moeten supplementen te nemen.

Voetbal: Hoewel calcium tekortkomingen vegetariërs zijn zeldzaam, zijn er enkele groenten die de absorptie van calcium remmen. Dus, in dit geval de melk- en pluimveeproducten nodig zijn uitgebalanceerd dieet te maken.

Vitamine D: Vitamine D helpt bij de opname van calcium uit het spijsverteringskanaal en gebruikt het om sterke botten en tanden te bouwen. De beste bronnen van vitamine D zijn afgeleid van melk en eieren. Dus vegetariërs verliezen op vitamine D helemaal.

Vitamine B12: Vegetariërs moeten bijzondere aandacht besteden aan deze voedingsstof. Het lichaam heeft kleine hoeveelheden vitamine B12 voor de vorming van rode bloedcellen en zenuwfunctie normaal. Vitamine B12-tekort kan onomkeerbare schade aan de zenuwen veroorzaken. De veganisten geen vitamine B12 in hun dieet en de verwijdering melk of sojaproducten en vitamine B12 supplementen.

Ijzer: Het ijzer wordt gevonden in zowel dierlijke en plantaardige voedingsmiddelen, maar het ijzer uit dierlijk voedsel wordt geabsorbeerd door het lichaam gemakkelijk. Ijzer uit plantaardig voedsel wordt niet door het lichaam opgenomen als gevolg van hoge vezelgehalte. Vezel wordt niet geabsorbeerd door het lichaam en bindt met mineralen zoals ijzer en belemmert de absorptie ook.

Zink: Zink is een mineraal dat aanwezig is in plantaardige voedingsmiddelen is, maar beter geabsorbeerd uit dierlijke bronnen. Dus sommige vegetarische diëten geven niet de aanbevolen hoeveelheid zink. Dus je moet noten, kaas en sojaproducten eten, samen met vitamine C rijke voedingsmiddelen toelaten betere absorptie van zink.

Vegetariërs moeten de beginselen van het dieet aanbevolen in de Dietary Guidelines for Americans. Een goed geplande veganistisch dieet kan voldoen aan alle richtlijnen. De aanbevelingen benadrukken dat 26 gram per week vlees, gevogelte en eieren moeten worden gegeten.

D. Het beste deel van het eten van eieren is dat ze meestal worden gegeten voor ontbijt en daarom geen noodzaak te dwingen-passen ze in je schema dagelijkse voeding. Ook gaan ze heel goed als aanvullende voeding met andere gerechten - zodat u niet hoeft te maken over het apart eten.

Beste manieren om Cook Egg:

Heb je ooit nagedacht over de juiste manier van koken van eieren om voeding te maximaliseren? Hier zijn een aantal leidende principes om de meeste van de eieren die zijn gevonden in de koelkast te maken:

 • Algemeen de toepassing van warmte op voedsel een natuurlijk proces destructief. Als u verwarmen blanken eiwit wordt gedenatureerd en meer biologisch beschikbaar. Een eiwit genaamd 'avidine' wordt ook vernietigd in het proces, dat is een goede zaak. Zodat de eiwitten van de aarde is gunstig. Echter dient minder warmte worden toegepast eidooier zoals vetten en andere voedingsstoffen vaak beschadigd.
 • Grazen eierdooiers de beste bronnen van vet en eiwit. Dus je moet het eigeel eten en houd het apart.
 • Veel goede vetten oxideren en worden minder gunstig, zelfs schadelijk. Dit geldt in het geval van eidooiers. Het is beter om rauwe eidooiers laten. Als u van plan bent om eieren te bakken voorzichtig niet om op te warmen in de aanwezigheid van zuurstof voor een lange duur. Warmte kan opkrullen proteïne in eiwit en eigeel en maak kleverige vetten die het lichaam niet kan gebruiken. Dit gebeurt omdat de zuurstof versnelt het proces van vernietiging gedurende verhitting.

Verschillende manieren van koken Een Ei zijn:

 • Zacht gekookt, is de beste manier om een ​​ei te koken, als vet en voedingsstoffen in de dooier in wezen drie beschermende lagen oxide-water wit, eierschaal en eieren. Op deze wijze worden alle voedingsstoffen verduurzaamde eieren. De eiwitten worden gekookt voor het beste gebruik van de eiwitten en de verwijdering van avidine. Ook het doen van een zacht gekookt ei is sneller en eenvoudiger dan een bak een ei in een koekenpan. Zelfs de dooier blijft romige en dikker.
 • Gepocheerde eieren zijn geliefd bij velen om zijn pure smaak. Echter, wanneer de dooier is ondergedompeld in water, omringd door eiwit, wordt de beschermende laag shell verloren. Ook is het zeer lastig om gepocheerde eieren dienen.
 • De gedachte van het hebben van rauwe eieren kan schreeuwen, maar het is de beste manier om de eieren te hebben. Let teveel van ruw eiwit te hebben, omdat ze een eiwit genaamd avidine die kunnen worden gecombineerd met vitamine B genaamd biotine en kan ernstige gezondheidsproblemen creëren. Als je rauw eigeel of hele eieren niet kan hebben eerst, dan mengen in uw ochtend smoothie. Zorg ervoor dat je de eieren en vouw in het einde voor een paar seconden. Deze manier kunt u oxidatieve stress te verminderen om vet tot zeer kleine deeltjes gesneden en hen blootstellen aan zuurstof.
 • Wanneer de eieren gekookt eigeel bereikt een hogere temperatuur en dus de destructieve begint. Echter door de aanwezigheid van eierschalen het contact met zuurstof is derhalve niet mogelijk, wat schade bedrag wordt bestuurd. Je kunt nooit volledige maaltijd met gekookte eieren te vervangen.
 • Tijdens het maken van de zonnige zijde van de warmte door de bodem van de tank zodat de dooier blijft behouden maar de beschermende bekleding van het water op het ei verloren. Het is dus raadzaam om minder van 's werelds favoriete' os 'hebben.
 • Om een ​​cursus te maken, moet gemakkelijk warmte worden aangebracht aan beide zijden 'zo waardevolle voedingsstoffen en vet in eierdooiers zijn volledig verloren.
 • Scrambling eieren is een manier om de vet en eiwit van kleine deeltjes gesneden en hen bloot aan warmte en zuurstof. Vermijd deze manier van koken van eieren als je conventionele weidegrond gebruiken. Het vet in gebruikelijke eieren feedlot pro-inflammatoire en behoeft niet verder te worden geoxideerd. Zelfs als je met behulp van ei worden begraasd deze methode is nog aan de slechtste manier om eieren te koken. De oxidatie van vetten en cholesterol is het schadelijk voor de gezondheid.

Welke manier u de voorkeur aan een ei te koken, zorg ervoor dat de dooier wordt bewaard. Het hebben van een eidooier is nooit slecht.

Je moet de eieren dagelijks eten?

Hele eieren zijn hoog in calorieën, vet en cholesterol eieren zodat ze verbruiken elke dag kunt u op uw risico op hart-en vaatziekten door het verhogen van de niveaus van cholesterol in het bloed. Dus het is best te houden aan de eiwitten en andere alternatieven ei om gezondheidsrisico's te beperken. Dat is waarom u uw inname van eieren te beperken:

 1. Calorieën: grote eieren bieden 75 calorieën per stuk. Zou je geloven dat alleen een plaat van roerei kan worden gevuld met 225 calorieën? Deze hoge hoeveelheid calorieën zeker leiden tot gewichtstoename. Het eten van drie eieren per dag kan leiden tot een pond gewicht in minder dan drie weken.
 1. Verhoogde inname van vet: Consumeer eieren elke dag verhoogt de consumptie van vet. Terwijl sommige vetten zijn goed als het helpt om vet oplosbare vitaminen te absorberen, kan verzadigd vet uit eieren schadelijk zijn omdat het de kans op hart- en vaatziekten verhoogt. In feite kan drie roerei voor ontbijt pakken 35% van de calorieën voor de hele dag.
 1. Hoog cholesterol: Consumeer eieren elke dag voegt een overmatige hoeveelheid cholesterol in de voeding. Cholesterol is een wasachtige stof en vet dat zich ophoopt op de vaatwanden bij te veel van hen in het bloed. Cholesterol wordt hard en stijf waardoor bloedstolsels. Je hart moet harder werken om bloed door de bloedvaten, waardoor de bloeddruk. De schadelijke effecten van cholesterol verhogen het risico op hartaanvallen. Dus houd uw cholesterol-inname tot minder dan 200 milligram per dag. Een groot ei bevat 185 milligram cholesterol, en het duurt langer dan je bereidheid cholesterol per dag. Hebben vlees en vis in uw dieet met ei voegt meer cholesterol aan uw dieet.

Al het vet en cholesterol komen uit eidooier, dan kiezen voor de gewone eiwitten of dooiers gescheiden van de blanken vóór het koken. Als je drie roerei blanken dan je calorie-inname tot minder dan 60. De inhoud van cholesterol en vet in het eiwit is veel lager dan die gevonden door EGGs kunt ook gaan voor de eieren met geen vet en geen cholesterol.

Al aan het denken om te stoppen met het eten van eieren na het lezen van de minpunten van de eieren? Cholesterolgehalte in het bloed zijn de belangrijkste oorzaken van hart- en vaatziekten en de eieren worden beschouwd als de voornaamste schuldigen achter de verhoging van het cholesterolgehalte in het bloed. Nou, dit is een mythe; moeten we eerst elimineren het misverstand laten zien wat er precies verhoogt het cholesterolgehalte en de rol van vet speelt in dit proces.

Eerder werd al cholesterol gedacht dat het risico op hart-en vaatziekten verhogen. De waarheid is dat alleen bepaalde soorten cholesterol in het bloed de slagaders kan lijn en duiden op een potentieel risico op een hartaanval. Cholesterol is noodzakelijk voor het lichaam te kunnen functioneren en wordt geproduceerd door de lever en andere organs.The hoeveelheid cholesterol minder belang is dan de cholesterol in het bloed, veroorzaakt door verzadigde en onverzadigde vetten.

Het is waar dat de eidooier bevat een hoge hoeveelheid vet, maar het is onverzadigd, die wordt geassocieerd met "goed" of HDL cholesterol (high-density lipoprotein). HDL-cholesterol helpt bij het verwijderen van LDL-cholesterol (low-density cholesterol), die de lijnen van de bloedvaten, waardoor bloedstolsels en hartaanvallen. Dus met eieren in plaats van andere dierlijke eiwitbronnen kan de hoeveelheid verzadigd vet te verminderen.

Studies tonen aan dat mensen die al een hoog niveau van LDL-cholesterol hebben gehad, het risico op hart-en vaatziekten zijn niet toegenomen sinds ze begonnen met eieren in hun dagelijkse voeding. Echter, het vet in ei bevat calorieën. Dus beperk uw inname, maar niet weglaten uit je dieet. Als je jezelf ontkennen een dieet van eieren per week dat je mist op alle essentiële voedingsstoffen.

Dus ga je het ei in de koelkast zetten of eten? Nu is dat al uw twijfels zijn duidelijk kunt u een ei eten zonder je schuldig te voelen op alle!

Kippen die zijn opgegroeid in een natuurlijke omgeving en gevoed met een goed dieet dat de gezondheid van de kip verbetert de neiging om de eieren met een hogere voedingswaarde. Vaak eten gereinigd met chemicaliën of supplementen die zal de kippen eieren verschaffen met een langere houdbaarheid. Dus controleer altijd de labels voor het kopen van eieren, zorg ervoor dat ze 'geverifieerd' kooi gratis of scharreleieren.

Eiwitten zijn de bouwstenen van het leven en elke cel bevat eiwitten. Je moet eiwit in uw dieet om het lichaam te herstellen cellen helpen en maak nieuwe. Eiwit is ook belangrijk voor de groei en ontwikkeling van kinderen, jongeren en zwangere vrouwen. Het gebrek aan eiwit kan leiden tot huidproblemen en haar, indigestie, zwak immuunsysteem en spier-gerelateerde problemen. De grafiek eiwitten voor eieren bepaalt heel goed het gebruik ervan als een rijke bron van eiwitten en maakt ons allemaal bewust van hoe het te gebruiken in verschillende vormen bieden verschillende hoeveelheden eiwit proporties.

Ik hoop dat dit artikel eiwit in eieren helpt om een ​​goede gezondheid te bereiken!

Editors notes:

 1. Het begin van dit artikel was abrupt.
 2. De stroom is goed
 3. Je moet de taal een beetje 'te perfectioneren.
 4. Enkele fouten in zin vorming en tijden.
 5. Toon is goed, een beetje 'beetje' informele plaatsen.
 6. Kortom een ​​zeer goed artikel.

Voedingswaarden

Ei Eiwit Calorieën Raw6g75 caloriesBoiled average6g80 caloriesFried in oil6g120 caloriesScrambled (2 eieren + melk) 14g170 caloriesPoached 1 egg6g80 caloriesScotch egg7g140 caloriesOmelette10g128 caloriesQuiche (eieren en kaas) 15g300 caloriesEgg Fried Rice6g210 caloriesMeringue7g360 caloriesDuck egg15g170 caloriesQuail egg2g20 calorieën
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha