Einde van School Celebration Activiteiten

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 13, 2015 Admin Vakantie 0 0


Het einde van het schooljaar is reden voor reflectie en de viering van de verwezenlijkingen en vrienden gemaakt. Maak uw feest zo uniek als de studenten, het kiezen van activiteiten die de prestaties van leerlingen te benadrukken, creativiteit aanmoedigen en helpen versterken van de banden van vriendschap en gemeenschap - terwijl iedereen om plezier te hebben.

Shows

Uit te leggen aan leerlingen, individueel of in paren, kiest u een onderwerp in de school die hen interesseert en presenteren die op een creatieve manier in een tentoonstelling die tijdens de laatste week van het schooljaar zal plaatshebben. Een paar kan kiezen om een ​​dramatische slag van de Burgeroorlog herbeleven, als een ontluikende kunstenaar verf en doek kan gebruiken om zijn gedachten te illustreren aan de Trail of Tears. Nodig ouders en andere klassen voor de show en serveren drankjes.

Of host een prijsuitreiking; studenten vertellen om een ​​goede zaak te schrijven over elke persoon in de klas, dan is het verzamelen van de kaarten. Aan de hand van de kaarten, denk aan een prijs aan elke student te geven en creatief; "Leukste Outfit" of "ruimhartiger" zijn twee mogelijkheden. Kopen mini-trofeeën (in dollar winkels), en aanwezig zijn om elke student als hij kondigt haar award op een klasse feest van het jaar.


Games middelbare scholieren kan genieten van een thema-reality show (je zou een wedstrijd van improvisatie op het feest toe te voegen), terwijl collegiale volwassene een disco thema misschien liever (Zoek een stroboscoop, uitschakelen van de verlichting en muziek afspelen vooraf goedgekeurd). Kostuum partijen zal werken voor alle leeftijden; studenten vertellen om hun gezicht te bedekken en proberen te raden wie wie is. Of laat de klas met een picknick partij; lopen of hebben ouders om studenten te begeleiden naar het dichtstbijzijnde park aan pizza en ijs te genieten.

Veld

Travel

Neem leerlingen op een niet-educatieve, alle leuke reis naar een plaats van hun keuze. Een paar weken van tevoren, een brainstormsessie voor ideeën over waar te gaan. Stel redelijke grenzen van de afstand. Een lijst van de top vijf suggesties, laat dan de leerlingen stemmen. Enkele ideeën over een eigen screening in een bioscoop, een professionele honkbal spel of een waterpark. Als geld voor een geweldige reis niet beschikbaar is, hebben de studenten kiezen voor een restaurant voor lunch of laat ze de middag door te brengen in een nabijgelegen winkelcentrum. Toestemming krijgen slips door alle ouders ondertekend en duidelijk over de kosten per leerling te zijn voor het plegen van niets.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha