Eigenschappen van L-carnitine vermagerenVoordelen van gewichtsverlies levocarnitine

Er zijn verschillende natuurlijke stoffen die kunnen helpen om meer gewicht te verliezen snel, dankzij de eigenschappen en voordelen, in aanvulling op de voeding. Een goed voorbeeld hiervan is de L-carnitine, ook wel levocarnitine, die van nature in bepaalde voedingsmiddelen, behalve gebruikt voedingssupplementen ontwikkeld.

Er zijn verschillende natuurlijke stoffen die kunnen helpen gewicht te verliezen sneller, een goed voorbeeld hiervan is de L-carnitine, ook wel levocarnitine, heeft snel gewichtsverlies en natuurlijke eigenschappen.


Wat is L-carnitine?

Het is een aminozuur dat komt voornamelijk voor in voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong. Hoofdzakelijk gesynthetiseerd in de lever en nieren, andere aminozuren van L-lysine en L-methionine in combinatie met vitamine B6, niacine, ijzer en diverse enzymen.

Voordelen van gewichtsverlies levocarnitine

  • Het L-carnitine transporteert vetzuren en opgenomen in één van de organellen cel, de zogenaamde mitochondriën, die verantwoordelijk is voor cellulaire ademhaling. Zodra de vetzuren binnen de cel van oxidatie van deze vetten energie optreedt. Aldus wordt het gewichtsverlies verkregen zonder verlies van spiermassa.
  • Het L-carnitine vermindert hoeveelheid melkzuur in het lichaam, want het vermindert spiervermoeidheid en vermoeidheid.
  • Genereert een toename in de Lichaamstemperatuur, een stijging, dus zelfs de celstofwisseling.
  • Helpt giftige stoffen die tijdens de oefening worden geproduceerd elimineren.

Deze levocarnitine voordelen van gewichtsverlies kan nuttig zijn voor het bereiken van gewichtsverlies op een natuurlijke manier en sneller. Echter, rekening houden met de contra-indicaties van L-carnitine en bij twijfel, vergeet niet om uw arts te raadplegen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha