Eigenschappen GraviolaGraviola en zijn vrucht, zuurzak, biedt een groot aantal nutritionele en therapeutische, maar er zijn een scam op zijn vermogen om kanker te genezen.

Wat is Graviola?

Graviola (Zuurzak) is een boom ook wel bekend als zuurzak boom groeit tussen de 8 tot 10 meter en komt voor in bijna alle tropische Amerika. De schors is ruw, bladeren, tegenover elkaar, groen en heldere bloemen, ongeveer 4 cm in diameter, een geelbeige toon.

Graviola is erg populair in Latijns-Amerika om zijn vlezige vruchten, zeer aangename smaak en is direct geconsumeerd, zoals in vruchtensappen, nectars, dranken, jam en ijs.


Eigenschappen Graviola

Een Graviola plant worden toegeschreven verschillende kenmerken, afhankelijk van het gedeelte dat wordt gebruikt in dezelfde: fruit, schillen, stengel, bladeren en wortels. Het verandert ook het traditionele gebruik dat ervan wordt gemaakt door de regio.

Het kan worden gezegd, echter, dat, sinds onheuglijke tijden, de inwoners van de regio's waar deze samentrekkende om het proces controlesysteem, diarree gaf voornamelijk gebruikt door talloze pesticiden, antipyretische, anti-inflammatoire, hypotensieve en groeit.

Er is voldoende literatuur over de verschillende toepassingen die zijn gegeven en blijven hem de verschillende delen van deze plant te geven.

Nutritionele eigenschappen van Graviola fruit

Graviola vrucht, zuurzak, heeft interessante eigenschappen voor de voedingstoestand, vooral als een uitstekende bron van vitamine C. Het is ook rijk aan vitamine B-familie, zoals vitaminen B1, B2, B3, B5, B6. Bovendien is hun bijdrage is royaal mineralen zoals magnesium, kalium en ijzer.

Vermijd echter de zaden van zuurzak als zij negatieve gevolgen voor de gezondheid kan hebben, cumulatief.

Therapeutische eigenschappen van Graviola

Graviola wordt gebruikt in verschillende gebieden van Latijns-Amerika om zijn therapeutische eigenschappen, Amazone inheemse culturen uit gebieden Uplands Enkele van de voordelen voor de gezondheid toegeschreven aan graviola zijn:

  • Verlicht koliek.
  • Verlicht diarree.
  • Help langzame vertering.
  • Heeft koortswerende eigenschappen.
  • Gereguleerd hoogspanning.
  • Verlicht griep.
  • Zijn eigenschappen slaapverwekkend helpen bij het bestrijden van slapeloosheid.
  • E 'voor aandoeningen van de nieren
  • Heeft ontspannende eigenschappen.
  • Het is antibacteriële en antiparasitaire.

De thymus en graviola kanker te genezen

Guanábano graviola of is aangesloten op bepaalde vormen van kanker te behandelen voor meer dan veertien jaar. Opnieuw vinden we een scam of "hoax" met wonder product, met een wetenschappelijke basis en de vermeende plot van belang, omdat het onbekend is. Maar wanneer deze wetenschappelijke studies worden gelezen, als dat te vergemakkelijken, zijn slechts voorlopige lopende onderzoeken of enige ondersteuning aan andere behandelingen, maar is niet getest op dieren en minder bij de mens (in vivo); experimenten worden uitgevoerd in een reageerbuis in cellen (in vitro).

Bij mensen is waar de resultaten volledig geldig kan worden beschouwd, aangezien deze kan volledig humaan anti-toxische doses of nodig hebben om het gewenste effect, of andere variabelen, die niet voorkomen in vitro geven. Naast ontbrekende studies van de werkwijze (zowel opname door directe injectie in of ding) en effectief de eigenschappen van Graviola therapeutische dosis voor de behandeling van tumoren benutten.

Maar op het internet en plantenextracten of thee graviola of zuurzak worden verkocht als een behandeling voor kanker met de informatie die variabele dat ongeveer 100 keer sterker dan chemotherapie zegt; anderen zeggen 10.000 keer. Ja, zeggen ze, en geen bijwerkingen, het geven van valse hoop aan mensen terminals of afbreuk gedaan aan het herstel van anderen.

Contra Graviola

In aanvulling op de nutritionele en therapeutische eigenschappen van graviola, in gedachten houden u toxiciteit omdat haar bladeren bevatten acetogeninen Annonaceas, die wordt gegeven over mogelijke onregelmatige vormen van de ziekte van Parkinson.

Je kan ook negatieve neveneffecten op de darmflora (eventueel bacteriedodend), resulterend in intestinale stoornissen.

In alle gevallen is het raadzaam om contact op met uw arts, therapeut of andere gekwalificeerde zorgverlener. De informatie in dit artikel is alleen voor informatieve doeleinden.
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha