Eet goed en houd je ogen helderCC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Dan Foy

Er is een goede reden waarom we noemen het de gave van het zicht! Ons hele leven draait om ons vermogen om direct te zien. Stel een persoon met een uitzicht op het oog, dat is vrij hoog als je je voelt als je het uit te voeren zonder zijn bril. Blur, dat is wat maakt het leven zo moeilijk.

De ogen zijn een van de belangrijkste organen van het lichaam. Net als elk ander deel van het lichaam, de ogen te moeten voldoende voeding. Om uw ogen gezond en glanzend te houden, moet je naar rechts te eten.


Het eten van de juiste voeding voor de ogen:

Je ogen zijn delicaat en gevoelig, en moeten adequate zorg. In aanvulling op ervoor te zorgen dat geen dingen doet zoals zitten in de voorkant van de TV te dicht te lang of de laptop voor die kwestie, moet je er ook voor zorgen dat je de juiste dingen te eten. Hier is een lijst van voedingsmiddelen die alle aandoeningen van de ogen zullen op afstand te houden.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door John Morgan

Wortelen:

Het is de beste voeding voor de ogen en kan een query doen quello.Il rijk aan beta-caroteen niet verbetert visie. Het bevat ook lycopeen, die de ogen beschermt tegen UV-straling en luteïne beschermt van andere stoornis in de toekomst. Ze zijn ook rijk aan vele andere vitaminen en andere voedingsstoffen die ze gewoon beter en beter te maken! Je hebt nog nooit gezien Bugs Bunny dragen van een bril je? Uiteraard! Waarom heeft hij een bril nodig hebben bij het eten van zo veel wortelen!

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Alpha

Groene bladgroenten:

Groenten zoals spinazie, kool, donkergroene sla, kool, raap bladeren zijn rijk aan luteïne en zeaxanthine die schade aan het netvlies voorkomen. Het netvlies is het oog wat de film een ​​camera. Een cascade van licht, de retina activeert de zenuwen die het mogelijk maken de te registreren informatie. De schade aan het netvlies kan ernstige gevolgen een persoon vermogen te verwerken wat ze zien.

Broccoli en paprika:

Ze zijn rijk aan vitamine C, waardoor de schade te vermijden aan het netvlies, staar, het versterken uitzicht andheals problemen met het gezichtsvermogen. Broccoli bevat een voedingsstof genaamd sulforafaan, dat resistentie verleent aan het immuunsysteem beschermt het netvlies door vrije radicalen.

Eieren:

Een rijke bron van cysteïne en zwavel fungeert als anti-oxidanten die de ogen tegen cataract. Eidooiers hebben luteïne vermindert het risico op leeftijdsgebonden maculaire degeneratie.

Tomaten:

Ze bevatten twee voedingsstoffen die goed zijn voor je ogen-luteïne en lycopeen. Lycopeen beschermt de ogen tegen kanker en fungeert als een barrière tegen schadelijke straling van de zon, terwijl lutien vermindert het risico op leeftijdsgebonden maculaire degeneratie

Vis:

Vis zoals tonijn, kabeljauw en zalm zijn rijk aan omega-3-vetzuren, EPA en DHA (omega-3) de ontwikkeling van cellen en beschermen voordeel retina.

Vitamine C voedingsmiddelen:

Citrusvruchten, aardbeien, rode paprika, perziken en tomaten beschermen bloedvaten in het oog en daarmee het risico op kanker te verminderen.

Noten:

Hazelnoten, amandelen, pinda's, zonnebloempitten zijn rijke bronnen van vitamine E, waarbij de ogen tegen leeftijdsgebonden maculaire degeneratie.

Zoete aardappelen:

En 'goed voor de behandeling van oogaandoeningen, visie en droge ogen.

Abrikozen:

Abrikozen bevatten beta-caroteen, die nachtblindheid genezen.

1 Peulvruchten en bonen:

Alle bonen en peulvruchten zijn rijke bronnen van zink in uw diet.Zinc helpt afgifte vitamine A te voorkomen beschadiging van het netvlies, staar en verbetert nachtzicht.

Eet goed voor het uitzicht in goede gezondheid!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha