Eerlijkheid Glow pakken banjaraLightening effectieve en handige verpakking - Biedt onmiddellijke resultaten onmiddellijke !!


Vlekkeloze huid smet is de droom van elk meisje. De vitaliteit van de huid kan worden beïnvloed door omstandigheden zoals hormonale onbalans of stress. U kunt ook beschadigd als gevolg van omstandigheden, zoals vervuiling of niet het reinigen van de huid goed. Deze dagen, pakketten en billijkheid crèmes zijn vreselijk verkrijgbaar met bleekmiddelen om onmiddellijke resultaten te leveren. Ik geef de voorkeur natuurlijke producten, alsmede chemische drugs is veilig en hypoallergeen. Pakketten zelfgemaakte kan echt effectief, maar van ons allemaal niet genoeg tijd om het zelf te doen. Dus kocht ik een pakket ontworpen door de beroemde merkwaarde van kruiden, Herbals banjara. Het is een bekend merk dat producten produceert voor huidverzorging met de beste kruiden formuleringen in een reeks van zeer betaalbare prijs.

Prijs:


INR 85-100 gram

Ingrediënten:

Multani, Kesar, zoethout, oranje, Manjishtha, champignons en Haldi.

Indicaties voor gebruik:

Knijp in de tube en neem de voldoende hoeveelheid wrap.

Breng een dun laagje over het hele gezicht en nek met uw vingers of een borstel pak.

Vermijd toepassing op de ogen.

Laten drogen gedurende ongeveer 15 minuten.

Je gezicht wassen met water en droog.

Vermijd de toepassing van zeep of bleekmiddel op de huid gedurende minimaal 4 uur.

Mijn ervaring met Eerlijkheid Glow pakje banjara:

Eerlijkheid Glow Gezicht pakje banjara detailhandelsverkopen in een buis zuiver wit. Dit pakket is beschikbaar in zowel poeder en pasta. Ik hou om de pasta te gebruiken omdat het veel gemakkelijker toe te passen. Het hele scala van banjara huidverzorging retail producten in vergelijkbare pakketten. De verpakking is licht van gewicht en gemakkelijk te vervoeren. Dit pakket zal duren ongeveer 15 tot 20 aanvragen.

Het pakket is ontworpen in een donker gele kleur en de geur is sterk kurkuma en saffraan. Het is zeer sterk en de meeste gebruikers zullen niet van de geur. Het tempo gezicht heeft een gladde textuur en zacht. E 'volledig vrij van enige korrels en is fijn gemalen. Het moet echt glad en glijdt gemakkelijk over het gezicht. De textuur van het gezicht pack is dik en romig. Hoe dik is het echt moeilijk om het gezicht pack knijp uit de tube. Als u wilt dat om de consistentie los een beetje 'je kunt het mengen met rozenwater, melk of fruit zoals papaya, afhankelijk van uw huidtype. Je kon gezicht pack van toepassing met de vingers of een borstel wikkel ook voor de toepassing.

De originele pakket eenmaal op de huid geeft een gevoel van jeuk, die langzaam in 2 minuten na het aanbrengen vervaagt. Het maakt niet de huid steken noch allergie veroorzaken op mij. De originele pakket verwijdert alle olie en andere onzuiverheden uit de huid. En 'ideaal voor mensen die net gecombineerd en olie uit de huid en past niet degenen met een droge huid, als het kan uitdrogen van de huid nog meer. Als meisjes met een droge huid nog zou willen proberen, is het raadzaam om de wrap toe te passen en dan follow-up met een goede vochtinbrengende crème en voeg dan vocht terug aan de huid. Na het verwijderen van de wrap uw huid krijgt een beetje 'geïrriteerd. Spoelen met koud water is het beter om de irritatie te verminderen. Het pakket gezicht droogt snel binnen tien minuten van toepassing en kan gemakkelijk verwijderd worden met water.

Het pakket gezicht met reguliere aanvraag betrof een gezicht glad en stralend. Het wordt gecontroleerd puistjes en lichter merken. Het resulteert in een schone huid zonder olie en de poriegrootte tijdelijk vermindert. Regelmatige toepassing van het gezicht pack resulteerde in een lichtere huidskleur.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha