Eerlijke en mooie multi-vitamine Eerlijkheid Face Wash - BeoordelingenReiniging en aangename geur Face Wash - probeer het eens !!


Gezonde huid, perfect en helder is de droom van elk meisje, toch? Een goede reiniger kan u helpen om dat mooie huid elke keer dat je je gezicht schoon te maken. Fair and Beautiful is een begrip als het gaat om producten van billijkheid. Het merk heeft onlangs hun aanbod van gezicht te wassen. Verrijkt met de goedheid van vitaminen, de Fair en mooie geavanceerde multi-vitamine Eerlijkheid Face Wash beweert te mild te reinigen en til onzuiverheden van de huid. Het belooft een directe blik eerlijker te bieden, met achterlating van zachter, gladder, helderder en de huid zichtbaar duidelijk.

Ingrediënten:


Myristinezuur, glycerine, water, propyleenglycol, kaliumhydroxide, palmitinezuur en stearinezuur, decylglucoside, laurinezuur, glycol distearaat, glycerylstearaat, Polyquaternium 7, DMDM ​​hydantoïne en joodpropyl Butylcarbamate, Niacinamide, tocoferylacetaat, natrium- ascorbyl fosfaat, pyridoxinehydrochloride, Fragrance, EDTA.

Prijs en hoeveelheid:

Rs. 25-20 gram.

Mijn ervaring met het product:

De Fair en prachtige multi-vitamine Eerlijkheid Face Wash detailhandelsverkopen in een buis van witte en roze met een helder roze gekleurde dop schroef. De verpakking van de buis ondoorzichtig, waardoor het moeilijk houden hoeveel binnenkant resterende houden. Aangezien het gezicht wassen in varianten van verschillende grootte, kan men gemakkelijk bewijzen de kleinste variant voor het kopen van de grotere buis. Ik wens dat de buis is voorzien van een plug in plaats van de flip soort sluis borgkoppeling voor een meer comfortabel gebruik. De robuuste, lichtgewicht pakket maakt het geschikt voor op reis.

De face wash is verkrijgbaar in zuivere witte kleur, zonder korrels. Het heeft een gladde textuur en romig. Doet een rijk schuim schuim-achtige. Als een romige consistentie wordt slechts een kleine hoeveelheid product nodig om het gezicht, die op zijn beurt vermijdt verspilling van product te reinigen. De formule ziet eruit als een shampoo in de structuur en textuur. Het schuim van het gezicht heeft een fijne en aangename die vervaagt snel een keer gespoeld. Het zal geen probleem voor mensen die gevoelig zijn voor de geur zijn. Het heeft de geur van eerlijkheid crème eerlijk en mooi.

Het product reinigt de huid effectief verwijderen van overtollige olie, vuil en roet. Maakt de huid schoon, fris en volledig ondoorzichtig. De formule verwijdert geen zware make-up. Zoals laat een gevoel elastische en droge huid, kan de huid moisturizer post met deze face wash niet vermeden worden voor mensen met een droge huid en combinatie. Na het reinigen van het gezicht, merkte ik dat mijn huid leek iets helderder. De helderheid verdwijnt binnen 1 tot 2 uur na het aanbrengen.

De formule past normale, combinatie en vette huidtypes. Werkt niet op de huid droog als het accentueert droogheid. Het merk belooft de huid eerlijker en duidelijker te bieden. Helaas heb ik niet opgemerkt geen bliksem effect op mijn onvolkomenheden, noch gaf resultaten billijkheid. Als u dit product verwachten dat de huidskleur of vlekken lichter, zou je teleurgesteld worden!

Pro:

 • Gemakkelijke beschikbaarheid.
 • Reis-vriendelijke verpakking.
 • Betaalbare prijs.
 • Effectief reinigt de huid.
 • Verwijdert overtollige olie en laat de huid mat.
 • Romige consistentie.
 • Hij werkt in een mooi romig schuim-achtige.
 • Aangename geur.
 • Maakt de huid zacht en fris.

Tegen:

 • Laat de huid droog en soepel.
 • Het kan niet werken voor de winters.
 • Kan niet voldoen aan de droge huid.
 • Niet lichter de huid, donkere vlekken of vlekken.
 • Biedt helderheid tijdelijk.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha