Eerlijke en mooie Ayurvedische Care Cream - BeoordelingenNiet effectief en middelgrote hydraterende crème minstens een keer proberen !!


Constante blootstelling aan zonlicht en vervuiling kan uw loyaliteit te stelen. Een goede billijkheid crème kan helpen om de tan te verwijderen om uw gezicht weer gloeien. Maar veel vrouwen te voorkomen met behulp van een fairness crème, omdat ze zich zorgen maken over de aanwezigheid van chemische stoffen en de schade die het kan veroorzaken aan de huid. Als u een van die mensen die bleven uit billijkheid crèmes te wijten aan de gevoelige huid, hier komt het goede nieuws, een aantal merken zijn de lancering van billijkheid crèmes met kruiden formuleringen om de huid eerlijker te maken, natuurlijk.

Productomschrijving:


Fair and Lovely is een van de oudste merken in India, die producten vervaardigt voor huidverzorging, voor zowel mannen als vrouwen. De producten zijn betaalbaar en beschikbaar in het hele land.

Verrijkt met 16 Ayurvedische ingrediënten zoals Lodhra en Manjishtha, de Fair en mooie Ayurvedische Care Cream is geformuleerd om te werken in de huid van een gloeiende, heldere huid te bieden, en alleen maar kijken.

Prijs en hoeveelheid:

INR 50 per 25 gram.

Ingrediënten:

Elk 100 gram bevat 130 mg Lodhra extract, 300 mgs Manjistha extract, 100 mg Kumkumadi tailam en 100mgs jast bhasma. Heeft een basis Q.S niet vettig. Het bevat geen schadelijke stoffen of bleekmiddelen.

Hoe te gebruiken:

  • Reinig je gezicht met je normale gezicht te wassen.
  • Dep ze droog de huid, en dan de puntjes op de eerlijkheid crème over je hele gezicht.
  • Meng de crème op de huid, om het te maken krijgen geabsorbeerd goed in de huid.
  • Voor het beste resultaat Breng de crème twee keer per dag, 's morgens en' s avonds.

Houdbaarheid:

Twee jaar vanaf de datum van fabricage.

Mijn ervaring met de Fair en mooie Ayurvedische verzorgende crème:

Eerlijke en gezonde huid is wat ieder meisje wil om te bezitten. Ik heb meestal geen crèmes eigen vermogen gebruiken omdat de crèmes die ik eerder gebruikte, mijn zeer vette huid en puistjes gebracht hebben verlaten. Maar een paar maanden geleden, mijn zus kocht de verzorgende crème Ayurvedische door Fair and Lovely, dus heb ik besloten om te proberen.

De Fair en de prachtige Ayurvedische verzorgende crème wordt geleverd in een buis in een doos van wit en perzik. De buis is gemaakt van kunststof en bevat een stop perzik kleur. De cap heeft een systeem van het type twist. Het heeft een lange mondstuk dan andere crèmes op de markt. Hoe sluit perfect, voorkomt doorstroming van het product. De productinformatie waaronder begrepen vorderingen wordt gedrukt, zowel op de buis en de doos. De verpakking is lichtgewicht en reis-vriendelijke. De verpakking buis is hygiënisch en de opening van middelgrote helpt om de benodigde hoeveelheid gemakkelijk opstijgen.

Verzorgende crème Ayurvedische is beige. De consistentie is dik en romig, en vervolgens de buis duurt langer. De textuur is zacht en is verstoken van granules. Het heeft een aangename geur Ayurvedische, dat blijft voor een tijdje '. De geur kan een probleem voor mensen die niet graag sterke parfum zijn. Het duurt een paar minuten om de crème in de huid smelten. Verlicht huidskleur direct en geen witte cast op de huid wanneer toegepast. Niet de vraag gesteld plakkerige huid.

Een kleine hoeveelheid crème voldoende is voor eenmalig gebruik. Het wordt volledig geabsorbeerd wanneer gemengd met de huid. Laat de olie-vrije huid, maar enigszins elastisch. Dus mensen met een droge huid moet een vochtinbrengende crème gebruiken. Klachten bij een gevoelige huid past, is deze crème veroorzaakt geen breakout of allergische reacties veroorzaken op de huid. E 'bleef op de huid gedurende ongeveer 4-5 uur. Kan ook worden gebruikt als een moisturizer voor het aanbrengen van make-up. De enige zorg die ik heb met deze crème is dat het mijn huid toon is verbeterd en het verminderen van mijn puistje merken, ondanks regelmatig gebruik. Over het algemeen, deze crème direct maakt de huid er helder en mooi, maar het staat niet aan zijn andere vorderingen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha