Eenvoudige verijdeld Lip make-up - Tutorial Met gedetailleerde stappen en foto'sLip make-up is uitgegroeid tot een kunst op zich! Lip kunst wordt gebruikt door make-up artiesten voor de tracks, speciale evenementen en fantasie themafeesten.

Als jij iemand bent die niet bang is om risico's te nemen, dan is deze tutorial zal iets voor jou! Art Lip-ja, dat is wat we gaan doen vandaag! Nee, ik vraag je niet om geld uit te geven en iets te hard en realistisch te doen! Maar, hoe over een eenvoudige truc verijdeld lippen om te beginnen?


Vandaag hebben we komen met een verbazingwekkende lip make-up tutorial over hoe je een eenvoudige truc verijdeld lip lip te maken naar een chique feest of een speciale avond rocken. Klinkt interessant? Ga dan en iets nieuws te creëren!

Producten die worden gebruikt om de verijdelde Lip Tutorial maken:

Nee, je hoeft niet iets speciaals voor deze les nodig. Dit vraagt ​​om eenvoudige alledaagse producten die u in uw kitty make-up. Hier is alles wat je nodig hebt voor het uiterlijk van de lippen truc verijdeld:

  • Concealer
  • Glanzende witte oogschaduw
  • Cream highlighter
  • Naakt lipgloss
  • Fundering
  • Compact

Hoe te verijdeld Lip make-up Verschijning te maken:

Volg deze stap voor stap en maak een look die zeker zal maken je vrienden jaloers op jou:

Stap 1:

Toepassing foundation en compact over de lippen om de natuurlijke lip kleur te neutraliseren. Het is het beste om te beginnen met hydrateren je lippen en dan toe te passen make-up. Dan, breng dan een warme bruine lipgloss over de lippen. Het is het beste om een ​​lipgloss te gebruiken voor deze tutorial gebruik lipstick omdat het zal helpen om een ​​mooi glanzend blad-achtige lippen te creëren.

Stap 2:

Kies vervolgens een romige highlighter en breng het over je lippen. Gebruik een borstel dunne lippen of vingers en dep het product over je lippen met een zeer dunne laag. Ik gebruikte de Kryolan Interferenz voor deze stap. Als u niet beschikt over een romige highlighter, dan kunt u een romige oogschaduw base zoals Maybelline kleur tattoo gebruik of slijtage weg de romige oogschaduw basis voor deze stap.

Stap 3:

Kies vervolgens een glanzend witte of crèmekleurige oogschaduw en breng het naar het midden van uw gebied van de bovenste en onderste lip. Deze stap mag niet zo schoon als we vlekken en mengen van het product bij de volgende stap.

Stap 4:

Nu, gebruik je vingers en mix voorzichtig alle producten die eerder toegepast op een vlotte en regelmatige creëren. Aan de make-up van de lippen schoon en geven een strakke afwerking, neem een ​​concealer die iets lichter is dan je natuurlijke huidskleur en een overzicht van de lippen. Dan, met een fijne borstel of schone vingers om voorzichtig te mengen weg te harde randen te elimineren. Volgen met een transparante poeder of compact te kreuken of vlekken van het product te stoppen. Het is belangrijk in deze fase niet aan de concealer te brengen in de lip gebied, omdat het al het plezier van deze lip make-up zou kunnen ruïneren.

Stap 5:

Nu, breng dan een lip gloss glinsterende rond de lippen meer grit en een plaatvormige gevoel aan de lippen voegen. Als u niet beschikt over een sprankelende lipgloss, dan mix je favoriete lipgloss met een duidelijke oogschaduw goud of champagne te maken onmiddellijke glittery lip gloss.The lipgloss kan worden aangebracht rond de lippen of gewoon toegepast op het centrale deel van de lip bodem een ​​effect van vollere lippen te creëren.

Dat is het! Je bent klaar! Maak je klaar om een ​​themafeest of fancy rocken. U kunt ook gebruik maken van deze truc lippen voor een avondje uit met vrienden. Wat meer is, kun je deze look te krijgen zonder de uitgaven veel van je hard verdiende geld! Wie heeft dure salons, wanneer je dezelfde look kan krijgen met eenvoudig te gebruiken producten vinden?

Heb je ooit geprobeerd Art lip? Deel uw ervaring met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha