Eenvoudige stappen te glad en patch ellebogen vrij !!!CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door UrbaneWomenMag

Hoef je niet af hoe cool het zou zijn om die ellebogen zacht soepel dat je had als kind te krijgen? Hoe kunt u zich te ontdoen van de patches die nu worden verduisterd en emmers om ze te houden op banken of bureaus voor uren?

Hoe zich te ontdoen van vlekken op de ellebogen


Hier zijn een aantal grote, eenvoudige en snelle rechtsmiddelen om elleboogstukken behandelen:

Stap 1:

Verschillende Scrubs voor de ellebogen: u kunt gebruik maken van een van deze scrubs tijdens het baden te maken.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Caitlin

Scrub 1:

Maak een scrub uit de puimsteen poeder en citroensap. Een theelepel citroensap moet gemengd tot meer dan een halve theelepel puimsteen, en dit moet goed worden gemengd en veegde ellebogen zachtjes voor ongeveer 1-2 minuten. Was tijdens het baden.

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Cinnamon Vogue

Scrub2:

Grind suiker en bewaar het in een pot. Als u behoefte aan de elleboog, duurt ongeveer een halve theelepel van het en meng het met een halve theelepel olijfolie en massage in cirkelvormige bewegingen op de ellebogen en wassen en baden. Deze verhouding moet worden verhoogd als per eis.

Scrub3:

Grof gemalen eenvoudige suikers en honing in dezelfde verhouding bovenstaande is ook goed.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Scott Rubin

Scrub 4:

Als je donkere vlekken dan maken een pasta van zuiveringszout of soda bi-carb en meng met ongeveer 1teaspoon een halve theelepel sinaasappelsap of limoensap of citroensap en massage en scrub het gebied voor ongeveer 2 minuten, daarna wassen .

Bron: Shutterstock

Scrub 5:

Als je huid erg droog is en de ellebogen scally dan eerst je splash elleboog met warm water en vervolgens wrijf het gebied met een puimsteen, direct of met elk type van abrikoos scrub (abrikozen scrub omdat het korrels zijn groter) gedurende ongeveer 5 minuten. Daarna afspoelen met warm water.

Stap 2: Moisturizing:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Zenspa1

Na het bad moet u het gebied met een zware vochtinbrengende crème of vaseline of glycerine hydrateren.

Stap 3: Night Treatment:

Het masseren van een van de volgende behandeling lotions in de nacht met cirkelvormige bewegingen en je zult het verschil binnen een week na het voortgezette gebruik geroutineerd merken.

Oplossing 1:

Meng in een kom de zelfde hoeveelheid babyolie, zuivere olijfolie en vaseline en op te slaan in een droge ontvanger. Masseer je dit naar je ellebogen voordat je naar bed 's nachts. Bij voortzetting van het gebruik, de droge schalen van leer elleboog verdwijnen.

Oplossing 2:

Ingrediënten: Neem een ​​pauze en maak jezelf een goede vochtinbrengende conditioner 's nachts aan zijn ellebogen in indirecte warmte voor het smelten of het verwarmen van de oven voor op 180 graden F, 1/4 kop fijn gewinkeld bijenwas, 1 kop van cacaoboter en 1 kopje shea boter, samen met ½ kopje jojoba olie en ½ kopje olijfolie. Nadat ze zijn allemaal gesmolten, goed mengen en op te slaan in een luchtdichte verpakking droog. Gebruik 's avonds voor het slapen gaan.

Stap 4:

Aanvullende behandeling voor overmatig droge plekken op de ellebogen.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door wlashbrook

Snijd een paar oude sokken badge elleboog en wrijf aan de binnenkant (het oppervlak dat zal vasthouden aan de huid van de elleboog na u dragen) met een mengsel van glycerine en vaseline. Volg deze stap-voor-punt massage 3. Doe dit sok onderscheidend vermogen door de nacht en verwijder de hele nacht.

Dit helpt om de hete zone, die op zijn beurt helpt bij de absorptie van vaseline en glycerine in de huid. U kunt ook het vet te gebruiken voor deze verkorting zoals Crisco of plantaardige olie ook.

Tip: Het zelfde behandelingen kunnen worden gebruikt voor grote knieën glad ook.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha