Eenvoudige Nail Art Tutorial Met behulp van Nail Art Pen - Met gedetailleerde stappen U kunt kiezen voor een schaduw van uw keuze.Voeg nu een dunne laag van een afwerking aan smooth.This oppervlak maken ook zorgen voor de levensduur van je nagel art.You moet voorzichtig chippen zijn/peeling nagellak .Avoid vrijkomen om gerechten te wassen als je een mooie nail art op .Het U kunt ook kijken naar 3 nailpolishes.These gratis glazuren zijn vrij van de belangrijkste chemische stoffen gevonden in nagellak en zijn geschikt voor alle ages.Always kiezen voor merk nagellakken aan allergenen te vermijden.

Dan, met je zwarte nail art pen, maak een halve cirkel op het puntje van de nagel, zoals weergegeven below.Let elke tekening droog is voordat u op een andere details.Lack geduld zal u met vlekken en een blik onrein.


Voeg meer detail aan uw ontwerp als een model van henna, zoals weergegeven in de figuur.

Nail art pennen hebben de neiging om dat te bloeden laat het volledig drogen en dan een top coat van toepassing zijn en je goed om te gaan.

Hier is de laatste nagel kunst met nail art pen!

Zoals je kunt zien, is het zeer eenvoudig om nail art doen met een pen. U kunt ook investeren in een aantal tools zoals dotters nagel. Diverse versieringen zoals kristal kralen en stenen zijn verkrijgbaar kun je gewoon plakken op en af ​​te dichten met een top coat. Dus waar wacht je nog op? Het is tijd om te imponeren iedereen met uw creatieve nail art.

Hier zijn enkele tips die ook kan helpen bij het doen van nail art pen nagel. Ik hoop dat deze tips zullen u helpen om een ​​nail art design met nail art pen te dragen.

  • U kunt gaan voor de meervoudige verzameling pennen nagel aan uitgewerkte ontwerpen te maken. Als u wilt dat een bloemdessin, kan gebruikt worden in twee contrasterende kleuren. Een zeer mooie combinatie is een centrum witte bloemblaadjes en zilver.
  • In sommige gevallen kan de grondlaag de tip nail art pen drogen. Dus je moet blijven drukken totdat de verdelingen van kleur. Schudt het overtollige inkt die anders kunnen bloeden voordat de applicatie.
  • Bij het aanbrengen van nail art pen krijgt rommelig, draaien niet zenuwachtig. U kunt eenvoudig verwijderen van de inkt pen met aq tip en nagellak remover. Geduld oefenen. Verwijdert tot het ziet er ok.

Bent u van plan om dit te proberen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Bonus: Met meer dan 5000 + Nail Art Nail art tutorial om te kiezen, Nail Art For All is de beste Android-app die u ooit nodig zult hebben voor nail art.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha