Eenvoudige Hack om vlekken van Eye Liner voorkomen - Tutorial Met gedetailleerde stappen en foto'sGoed gedefinieerde ogen zijn zeker de aandacht trekken. Geen wonder dat de oog make-up zo populair sinds mensenheugenis is geweest! Voor de meeste vrouwen, eyeliner is een truc die het product is een essentieel onderdeel van alle. Welke betere manier om onze ogen te definiëren om een ​​goede eyeliner gebruiken? Niet alleen dit beauty product te maken onze ogen mooier, maar ook ons ​​helpen Garner alle complimenten!

Er is een probleem dat eyeliners vaak vlekken, die de hele look ruïnes. Dus wat is de oplossing? We kunnen natuurlijk niet opgeven met eyeliners. Dus de oplossing is om het zelf te doen vandaag! Nu hoeft u zich geen zorgen te maken over vlekken oog make-up! We gebarsten een grote truc truc om te voorkomen dat uw favoriete eyeliner run down je ogen!


Gebruikte producten:

Hier is een lijst van producten die u nodig hebt om de eyeliner voorkeur aan uw ogen draaien te houden:

  • Compacte poeder of doorschijnende
  • Glinsterende gouden oogschaduw palet 144 Laatste Elf Eyeshadow (optioneel)
  • Matte Black Eyeshadow door Oriflame Marcel oogschaduw en blush palet.
  • Loreal Million Lashes Mascara
  • Lakme Absolute Kohl Kajal laatste

Make-up Hack Om vlekken en het beheer van Eye Liner te voorkomen:

Laten we leren van de stappen:

Stap 1:

Voordat hij naar de tutorial zelf, moeten we onze ogen klaar te krijgen! Dep sommige oogcrème voor de ogen hieronder te hydrateren en te verlichten droogheid dat aanwezig is. Toepassing en mix compleet met een lichte hand totdat het volledig is opgenomen in de huid. Mensen met een gepigmenteerde oogleden moet een concealer oranje of perzik gebruiken voordat gelaagdheid de concealer om een ​​onberispelijke afwerking te krijgen.

Neem een ​​correctievloeistof of crème en dep op je onder de ogen. Als u gepigmenteerde oogleden, dan kan je concealer ook toe te passen op de huid rond de ogen. Deze truc zal uw eyeliner zijn plaats te houden en lopen te voorkomen. Het voordeel van het dragen van een concealer is dat voorkomt infiltratie van kajal in fijne lijntjes van je huid onder de ogen. De romige formule van het product vult alle lijnen van de huid, waardoor een base uitstekend. Het fungeert ook als een barrière tussen de huid en eyeliner.

Stap 2:

Vervolgens stelt de concealer eerder aangebracht met een transparante poeder of compact om te voorkomen smeren de crème of vloeibare producten. Kies een poeder oogschaduw of zachte borstel en plaats een beetje 'stof, dep vervolgens op de oogleden en onder ogen te voorkomen uitglijden uit je eyeliner. Deze techniek truc is geliefd bij make-up artiesten, waarin vaste de eyeliner intact voor lange uren!

Stap 3:

De volgende stap is het aanbrengen van eyeliner. Kies een formule eyeliner perfect afhankelijk van het gebied rond de ogen. De formule heeft een belangrijke rol bij het voorkomen uitvoering van eyeliner. Lang dragen en vlekvrij formule gaat langer mee en hoeft geen zorgen te maken over hun vlekken uit je ogen. Je hebt zeker niet investeren in dure eyeliner. Als je echt niet kan veroorloven dure high-end merken, dus het beste is om eyeconic kajal eyeliner toegankelijk Lakme, Maybelline Colossal kohl, kajal Loreal magique kiezen. Dit zijn de beste kajals budget vriendelijke, die gemakkelijk beschikbaar zijn en blijven voor lange uren. Toepassing eyeliner dik of dun op de onderste wimperlijn, evenals uw waterlijn mee.

Stap 4:

De volgende stap is om de kajal ingesteld als we hebben gedaan met de vorige proeflezer. Dit is echt een geweldige truc om de eyeliner van vlekken of hardlopen stoppen. Na het aanbrengen van de eyeliner, laat het drogen voor 2 of 3 seconden. Dan, neem een ​​zwarte oogschaduw en combineer het op alle eyeliner. De oogschaduw moet dezelfde kleur van je eyeliner zijn. Gebruik een fijn penseel eyeliner dun of scherp te afwerkingen besteld en precies te creëren.

Stap 5:

De laatste stap is om stof te verlagen in het gebied rond de ogen, opnieuw met een zeer lichte hand. Deze stap zal geen uitvallers achtergelaten door de zwarte oogschaduw te verwijderen en te voorkomen dat de verdere ontwikkeling van de eyeliner.

Dat is het, je moet verzegelen test je eyeliner voor goed! Nu rock de dag van 's morgens tot' s nachts zonder angst voor vlekken kajal of rennen! Veel Plezier!

Hoe doe je dat voorkomen vlekken eyeliner? Deel je tips met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha