Eenvoudige Flower Nail Art TutorialNail Art is ontstaan ​​in China aan het eind van 3000 voor Christus. Chinese emaille gebruikt om de vacht van uw vingers roze. Intussen is de Indianen beoefend ook deze kunst nagel in dezelfde periode als ze gebruikt henna om hun nagels te kleuren. De oude Egyptenaren ook gebruikt nail art om hun positie in de samenleving te identificeren - de hogere klassen droegen donkere tinten van rood en de lagere klassen droegen lichte kleuren.

Echter als gevolg van recente innovaties zoals pre-gedrukte ontwerpen, gieten kit etc, is erg eenvoudig geworden voor ons om dit thuis vertoef Art. Na een vervallen van de verschillende ontwerpen van nail art voor beginners, hier is een korte tutorial voor een eenvoudige Bloemen Nail Art Design behulp puntjes gereedschap/tandenstoker:


Stap 1:

Begin altijd met een basislaag. Een primer is een roze/blanke lak naakt/Frans, die nagels beschermt tegen vlekken en geeft kracht, zal je nagel helpen om beter weer te geven. Er zijn verschillende types van grondlagen op de markt, kopen de ene volgens uw vereiste. Echter, moet u een merk of een product van hoge kwaliteit te gebruiken.


Stap 2:

Breng twee lagen van je basis polish en laat het drogen.


Fase 3:

Verwacht dat de basis polish volledig is opgedroogd. Na gebruik van de nagellak kleur, wilt u de bloemen in, trekken 5 punten in een gesloten cirkel met behulp van een tool merken of tandenstoker.

Stap 4:

Zet een andere kleur in het centrum.

Stap 5:

Hier is hoe je een bloem te maken. U kunt het groot of klein maken volgens uw vereiste. Hier hebben we gekozen voor een kleine.

Stap 6:

Maak 3 tot 4 bloemen op het uiteinde van elke nagel zoals hierboven vermeld.

Stap 7:

Als u wilt een stap voorwaarts te maken, trekken meer bloemen op de nagel van de ringvinger, zoals hieronder weergegeven:

Hier is de complete look.

Stap 8:

Wacht een beetje 'tot de bloemen te drogen en dan een top coat van toepassing. Het toepassen van Top Coat is een zeer belangrijke stap als dit maakt uw ontwerp glanzend uiterlijk en voorkomt dat de lak van chippen.

Zodra je begint te oefenen en onder de knie eenvoudige ontwerpen, kan je dieper gaan en beginnen met het creëren van meer vrije hand tekeningen en gieten, taping enz.

U kunt ook proberen de snor nagel kunst en doen het erg goed in de markt. Ze zijn heel gemakkelijk om zo goed te maken.

Nagel marmering is een trend die een ander goed genoeg bij de inning van de markt. Veel salons zijn ook het aanbieden van dit soort nail art. U kunt ook thuis doen als u andere nagel kunst kan doen fatsoenlijk gedaan.

Nail art is alles over mode en liefde voor mode en make-up !!! Niet alleen bloemen, snor en water marmering, kunt u honderden ontwerpen proberen binnen enkele minuten van de munt.

Veel variatie is beschikbaar, waaronder stencils, stickers, auto doet nagel kleuren, pennen en anderen.

Tot slot, kijk rond op het internet voor inspiratie en, indien mogelijk, een schets op papier van wat het ontwerp dat u wilt tekenen op je nagel voordat het daadwerkelijk doet. Hier is nog een eenvoudige tutorial om nagel kunst doen thuis.

Bonus: Hier is een eenvoudige nail art Android applicatie die je een grote verzameling van beelden van inspiratie zal geven.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha