Eenvoudige Eye Make-up Tutorial GoldGoud is een grote schaduw speciaal voor de Indiase huid tonen, zoals het werkt geweldig op warme huidtinten Indianen. Ook goud kan worden gebruikt voor veel elke look en gelegenheid en je zal nooit misstaan. Het is een zeer veelzijdige tinten met een ontelbaar aantal looks u kunt maken met deze bijzondere tint. Vooral deze schaduw ziet er geweldig met elke huidskleur, warm en koud. Dus je hebt geen zorgen te maken als het voor jou bedoeld is of niet!

Hier is een snelle en eenvoudig te gebruiken oog make-up te doen met goud om te proberen:


Producten die nodig zijn:

  • primer en concealer
  • een lichte gouden oogschaduw
  • een donkere oogschaduw heldere gouden of gouden oranje oogschaduw
  • een donkere bruine tint voor de vouw
  • eyeliner
  • mascara
  • wimperkruller/valse wimpers
  • een tint markeerstift

Stap 1:

Verstopt onder de ogen voor donkere kringen en een kijkje voor oog make-up te bieden

Stap 2:

Prime ogen met een goede introductie. Priming de oogleden helpen de schaduw te houden gedurende vele uren en helpt ook om plooivorming voorkomen. Degenen die een vette oogleden moeten proberen een primer zoals het zeker zal helpen vrij van oliën voor een veel langere tijd houden de oogleden. Om dit punt ben ik niet met behulp van een primer.

Stap 3:

Breng de tinten van licht goud als een wassen over de covers van de binnenste hoeken aan de buitenste hoek. Niet uit te breiden tot de buitenwereld. Ook rekening houden met de oogschaduw boven de vouw niet te verlengen. Goed mengen en zelfs oogschaduw elke patch voor een nog kijken. Gebruik menging borstel te mengen in de schaduw.

Stap 4:

Neem nu de tint heldere goud (pigment opgelost als mac citroen goud) en toe te passen op de buitenste 2/3 ° deksel. Niet verlengen. Houd de hoeveelheid schaduw gebruikt redelijke we willen niet een dramatische look. Neem je mengen borstel en mix de schaduw en de schaduw van het wassen we eerder had toegepast. Deze schaduw zal het licht branden en ook uw ogen pop.

Stap 5:

Nu met een schuine oogschaduw borstel om een ​​donkere bruin/brons schaduw te nemen en toe te passen in de buitenste hoek van de ogen en maak een scherpe rand. Weer op te nemen ook de schaduw en toe te passen in de plooi. Mengsel van intern naar extern.

Stap 6:

Meng de schaduw vouw goed met gouden tinten en glad alle harde lijnen. Neem wat 'brons/bruine tint van een borstel potlood en langs de onderste wimperlijn van de buitenste 2/3 °

Stap 7:

Neem nu een lichte schaduw hoogtepunt van een zachte borstel. Tik het teveel schaduw. Breng vervolgens onder de wenkbrauw bot om de ogen te benadrukken. Neem ook eens een beetje 'van een potlood borstel of een wattenstaafje en voorzichtig toe te passen in de buurt van de binnenste ooghoek en de traanbuis. Dit zal een onmiddellijke pop voor de ogen te geven.

Stap 8:

We hebben veel van de make-up mousserende dus we moeten de rest eenvoudig te houden. Breng een zeer dunne lijn van eyeliner en een dunne lijn van kohl van toepassing. En 'beter als je bruine eyeliner en smudge gebruiken als beste lijken. Ook gebruik maken van dezelfde bruine oogpotlood om de onderste wimperlijn lijn.

Stap 9:

Breng een paar valse wimpers, of een royale hoeveelheid mascara en je bent klaar. Krul je wimpers, indien nodig.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha