Eenvoudige en natuurlijke manieren om mooi haar te krijgen!CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Aaron Kawai

Indiase vrouwen zijn geobsedeerd met het hebben van haar weelderige, lang, gezond en glanzend. Gezond haar draagt ​​bij aan de charme en schoonheid van een vrouw. Echter, vanwege de steeds drukker routine en levensstijl, haarverzorging wordt vaak over het hoofd gezien. Dunner wordend haar, jeukende hoofdhuid of vette, roos, haaruitval en vroegtijdig grijs zijn enkele veel voorkomende haar problemen van vrouwen vandaag. Veel chemische stoffen worden verkocht uit de schappen veelbelovend geen haar probleem te bestrijden in het boek, waardoor het haar zacht en glanzend-diva look en wat niet! De chemicaliën in deze producten hebben chaos op de hoofdhuid ontdoen natuurlijke oliën en zijn ook verantwoordelijk voor het maken van het haar broos.

Dus vandaag presenteren we een aantal natuurlijke remedies om u te helpen uw haar terug naar gezond en sappig te krijgen. Naar aanleiding van deze tips zal niet alleen het versterken van de sluizen mooi, maar ook terug te brengen glans en het verbeteren van de totale groei van het haar.


Natuurlijke haarverzorging remedies:

Volg altijd een routine van haarverzorging. Houden aan een regelmatige routine en je haar zal u er dankbaar voor zijn.

  • Voor haar snel groeiende, gelden ricinusolie voor je haar regelmatig.
  • Was je haar met amla, Reetha en Shikakai. Amla stimuleert de haarzakjes en stimuleert de haargroei. Reetha wasmiddelen zijn natuurlijke terwijl shikakai fungeert een agent om de haarkleur te behouden.
  • Diep conditie van uw hoofdhuid een keer per week - Olie je haar met warme kokosolie en wikkel een warme handdoek over je hoofd. Laten weken voor een uur, zal dit helpen om de poriën te openen en de olie zal worden opgenomen in je hoofdhuid. Was je haar normaal na.
  • Het toepassen van pulp van Aloë Vera is ook gunstig voor het haar als het bevordert een gezonde groei van het haar.
  • verlies van controle over het haar en dunner, kook een paar hibiscus bloemen in kokosolie. Zeef en gebruik de oplossing van haar olie regelmatig.
  • En 'nodig om de bloedcirculatie te stimuleren en activeren van de talgklieren elke keer na haar -Washer. Dit kan gedaan worden door uw hoofdhuid wrijven na het wassen van het haar. Borstel je haar vaak naar de natuurlijke oliën gelijkmatig te verspreiden over de hoofdhuid - Wees voorzichtig dat u het borstelen deel overdrijven!
  • Natuurlijke conditioners zoals bier, eiwit, meel en ciderazijn werk het beste voor je haar.
  • Was je haar met een theelepel azijn gemengd met warm water Dit mengsel add volume aan dof haar.

Ik hoop dat dit nuttig was. Deel uw tips te natuurlijk.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha