Eenvoudige 6 Minuten Eye Make Up Tutorial - Met gedetailleerde stappen en foto'sDagelijks oog make-up is volledig natuurlijk en houdt het fris. Wakker te laat, het trekken van een hele nacht, of het gebrek aan make-up know-how is geen excuus voor het niet op uw best uitziet. Leuk of niet, ziet er materie. En waarom negeren wanneer u een oog make-up kan hebben onder de 6 minuten om te kijken geweldig.

6 Minuten Eye Make-up Tutorial


Dus wat heb je nodig om deze look 'snel en natuurlijk' te krijgen?

  • Wasmiddel en Cotton Balls:

Schoonmaak voor het aanbrengen van make-up is net zo belangrijk als het verwijderen van make-up.

  • Primer en Concealer:

Je gaat naar een uniforme basis voor het werk nodig, dus deze noodzakelijk zijn. In feite, kunt u zelfs gebruik maken van een kleine hoeveelheid concealer als een primer voor de oogleden. Gebruik het strikte hoeveelheid concealer voor donkere kringen, als je geen.

  • Zwarte of bruine eyeliner:

Uiteraard moet de coating ondoordringbaar zijn. U kunt kiezen voor een liner potlood of gel. Wat ik zou willen doen? Gebruik de liner potlood om een ​​precieze lijn te trekken, en vervolgens gebruiken als een gids, schuif de gel of vloeibare liner op. Afhankelijk van de gelegenheid, kunt u ervoor kiezen om te spelen met een beetje 'hoekje flick aka het oog kitten. Ook volgen de bovenste wimperlijn en sloot kohl voor een keer. Je wilt niet eindigen op zoek als een wasbeer in een drukke dag.

  • Oogschaduw:

Als je gaat uit na 16:00 uur, ga dan voor de zachte rokerige bruine uitstraling. Schoon gealarmeerd die blik van je gezicht; zult u niet nodig om de zwarte oogschaduw manipuleren voor dit. Het enige wat je hoeft te doen is om vuile uw kohl een beetje '. Als je een droge huid hebt, koos een crème basis en stof een beetje 'stof schaduw op. Als het is gewoon een normale dag werken of een commissie ochtend, kies dan een schaduw van bruin het dichtst bij uw huidskleur en een andere tint oogschaduw, dat is een tint donkerder dan je schaduw compact.

  • Mascara:

Hou het simpel. Als je wimpers zijn van nature dik en lang, geef dit te missen. Anders slechts een sweep voor het eerste licht wimpers is meer dan voldoende. Gebruik geen mascara op de onderste wimpers als het niet lijkt dat je vrijwel geen. En alsjeblieft, geen wimpers. Dit moet je make-up routine, niet een pre foto Primp zijn.

  • Wenkbrauwpotlood:

Verwaarlozing wenkbrauwen op eigen risico. Slecht gevormde of te zwaar gevuld wenkbrauwen kan je look te vernietigen. Zorg ervoor dat uw wenkbrauwen worden gevormd door een professional. Deze stap overslaan als je wenkbrauwen zijn van nature dik. Als je toevallig hebt schaars wenkbrauwen vul ze met lichte beroertes. Vergeet niet, minder is meer, omdat je op zoek bent naar een natuurlijke uitstraling.

Hier zijn de snelle stappen:

Reinig je gezicht. (1 minuut)

Breng primer en concealer. (1 minuut)

Breng de donkerste schaduw op de oogleden en de lichtere kleur van de vouw en nabij de binnenhoek van de ogen. Meng goed. (1 minuut)


Gebruik de eyeliner om een ​​lijn langs de wimperlijn te trekken. De dikte van de lijn hangt van jou af. Veeg de randen als je een rokerige look. (1 minuut)

Mascara aanbrengen en steek de wenkbrauwen. (1 minuut + 1 minuut)

Geweldig, je oog-make-up gemaakt. Wat nu de rest? Omdat we te maken hebben met de dagelijkse make-up, speelt slechts een functie. In het geval dat je gaat naar een diepe donkere steenbolk (die ik niet aanbevelen voor gebruik tijdens de dag), houdt het drama uit het zicht met alleen eyeliner.
Als je weet dat je een bril dragen, hetzij voor een korte tijd of voor het gehele evenement, ga dan voor een naakt mond en een oog een beetje 'dramatischer. De eyeliner kan een beetje 'dikker, in het algemeen, of je kan het oog kitten te maken. En nu weet je waarom het heet de zes minuten oog make-up!

Nu, als je wilt om de kleur in uw dagelijkse oog make-up behoren, hoe zou je doen? Vraag me om een ​​tutorial natuurlijk! Tot die tijd, zorg ervoor om dit te proberen.

Hoe ga je over je dagelijkse oog make-up? Het is vergelijkbaar met wat ik heb beschreven, of is het radicaal verschillen? Laat het me weten in de comments sectie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha