Eenvoudige 4 Step On The Ball Workout Routine For YouAls kinderen, we vaak gespeeld met ballen, maar heb je ooit gedacht van een bal als een instrument geweldige workout? In feite is de oefening bal zijn vaak de meest effectieve oefening om te trimmen en toon je buik vet vanwege de extra inspanning die nodig is door uw kern om de stabiliteit te handhaven.

Bal oefeningen zijn de panacee voor kwalen fitnessruimte en zijn goedkoop op de portemonnee. Je hoeft niet alle apparatuur schmancy fancy- nodig; alles wat je nodig hebt is een oefening bal. Je nodig hebt om de grootte van de oefening bal beslissen als te groot of te klein lijkt ineffectief. Probeer de grootte van de bol en kies degene die de juiste pasvorm .Hier zijn enkele tips om de grootte van de bol te beslissen


Als je zit op de bal, moet je voeten op de grond, zodat er geen een bal waar je voeten de grond niet raken vangen.

U kunt er ook voor kiezen de bal volgens de volgende tabel, maar in gedachten houden dat de bal wordt ingedrukt wanneer je er op gaat zitten dan adviseren wij een maat groter te houden.

Diameter Exercise Ball Hoogte van de persoon 45 CM5 'en under55 cm5'1 "- 5'8" 65 cm5'9 "- 6'2" 75 cm6'3 "- 6'7" cm6'8 85 "en hoger

Kies een bal die eruit ziet als de juiste pasvorm voor u (Pressure) - Een bal meer solide betekent een hardere training, zodat u beslissen hoe zacht of stevig je wilt de bal te zijn

Een grotere bal kan nuttig zijn voor mensen met rugproblemen zijn.

Nadat u de grootte en kleur (heel belangrijk - een vrolijke kleur is een andere motivator), kunt u letterlijk een bal. Hier zijn een aantal oefening bal routine oefeningen die je kunt integreren in uw training.

Voordat u begint met een training is het altijd raadzaam om uw arts te raadplegen en te beginnen met een warming-up routine die is voorzien van strekken en lichte cardio om uw hartslag te krijgen.

U kunt ook willen investeren in een aantal dumbbells om de ante in je trainingen.

Oefening Ball Workouts

Crunches:

Geloof me je kunt voldoen aan nieuwe pijnlijke spieren die je niet eens wist dat ze bestonden .De enige voorzorgsmaatregelen genomen hier is niet te rukken op en neer en ging op het midden op de rug - niet te laag en niet te hoog, om niet om te vallen. Net als alle crunches je moet verhogen met de nek, maar gebruik je hart

 • Ga op je rug op de uitoefening bal. Zoek een stabiele plaats op je rug.
 • Met behulp van de kern langzaam te trekken om op te zitten.
 • De achterstand van zit naar een liggende positie
 • U kunt side crunches betast
 • Een andere variant crisis kan worden geprobeerd waar je bent op je rug en schenen rusten op de bal (je onderste helft wordt opgeheven). Trek langzaam de bal, zodat je knieën komen om zijn borst. Keren.
 • Probeer de Pilates 100 eerste liggend op je rug en dan langzaam grijpen de bal tussen je benen en til uw benen .Raise buste en proberen om de palm van de hand armen bewegen, en dan de palm naar beneden .Release en herhaal.

Tafels:

De platen zijn stevig genoeg op zich, maar met behulp van een oefening bal versterkers.

 • Neem de normale positie van het dashboard, zodat je ellebogen rusten op de bal in plaats van de vloer en houd de positie .Dit is een grote, fundamentele oefening omdat het gaat om je buikspieren en maakt je werken om de stabiliteit te behouden. Los en herhaal.
 • Ga op je buik op de bal en rol terug naar je benen, zodat je ellebogen raken de grond en de benen rusten op de bal. Het lichaam moet in een rechte lijn. Vasthouden, loslaten en herhaal.

Kwaliteit van het werk:

Deze zijn uitstekend geschikt voor het werken van de armen en de kern en kan in het geval van rugklachten.

 • Squats - Sta met je voeten op heupbreedte en til de bal met je handen en squat (zitten, alsof je in een stoel zit met je knieën gebogen denkbeeldige)
 • Overhead Squat - Houd de bal over je hoofd en gedrongen.
 • Sta met je voeten op schouderbreedte uit elkaar en til de bal met twee handen en leunt aan de ene kant om de arm te houden aan het oor en herhaal voor de andere kant.

Bridge:

Hier vind je de brug met behulp van een oefening bal lopen. De oefening bal is een integraal onderdeel van Pilates en met beheersing van de ademhaling; kunt u de flab schuur snel.

 • Neem de brug vormen waar je rug op de grond en je voeten liggen op de bal. Adem uit en til je heupen, houden voor een beat en adem langzaam terug te komen.
 • Je kunt mixen het verhogen van een been wanneer je je heupen te verhogen.

Dit zijn slechts enkele van de oefeningen die je kunt integreren in uw training met de bal. Voel je vrij om te combineren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha