Een eenvoudige truc Tutorial Everyday Eye - Met gedetailleerde stappen & PicturesOf het nu op de universiteit of op kantoor, met een frisse blik oog make-up elke dag is vrij essentieel.

Make-up verhoogt het vertrouwen in vrouwen. Maken het voor ons belangrijk om de juiste technieken kennen om het beste van onze beste eigenschappen flatteren. Veel van deze stijlen van oog make-up die in het oog springende do.In zijn ontmoedigend lijken op de werkelijkheid, ze zijn zeer eenvoudig te volgen, als je eenmaal onder de knie krijgen van de basis.


Vandaag tonen we u een snelle en gemakkelijke manier om oog make-up te maken, die kan u helpen om een ​​goede uitstraling en lief als je weggaat. Dit is zeer eenvoudige tutorial. Met weinig 'oefening kun je het onder de knie, mix en match kleuren en technieken om hun eigen make-up look te creëren.

Vergeet niet voor elke dag op zoek oog make-up - ga niet over boord met de toepassing of de schaduw lijn. Wilt u overkomen als leuk, niet aangekoekt in make-up.

Stap voor stap op een eenvoudige dagelijkse look oog make-up

Wat heb je nodig:

 • Een concealer en foundation
 • Een compacte gezicht
 • Oogschaduw (noodzakelijke kleuren - mat donker roze of rood van kleur, een donker paars of donker grijze oogschaduw en de schaduw van zilver voor hoge verlichting)
 • Kajal potlood/zwart potlood liner
 • Liquid Eyeliner
 • Mascara
 • Lash Curler
 • Lash Comb
 • Een roze donkere lijn
 • Een licht roze lippenstift
 • Sommige lipgloss
 • Een beetje 'roze blos op de wangen.

Procedure:

Stap 1:

Op oogleden schoon is, concealer en foundation. Volg het met een compact voor een perfecte textuur. Dit helpt de kleuren om uw oogleden te voldoen en tevens afhouden vettigheid. U kunt ook een primer te gebruiken om meer uithoudingsvermogen.

Stap 2:

Breng de doffe rode of donkere schaduw roze oog over het gehele ooglid. Strekken zich niet uit in een wachtrij. Hou de oogschaduw op alleen het deksel.

Stap 3:

Solliciteer markeerstift zilver of zilver oogschaduw over de vouw, op de botten van het voorhoofd, ogen en neus aan de vork mix goed. Blending is erg belangrijk om harde lijnen te vermijden. Hoe beter de fusie, hoe fijner de look.

Stap 4:

Om een ​​smokey effect of matige schaduw en eenvoudig uit te voeren, gebruik dan de donkere mauve schaduw of donkergrijs tot 1/3 van de oogleden aan de buitenkant. Doe het niet half om half doen, want dat zal een oogje blik duetten die niet lijkt misschien een eenvoudige blik oog make-up te maken.

Stap 5:

Gebruik een potlood of een zwarte kohl liner aan de onderkant.

Stap 6:

Sleep de lijn aan het einde van het deksel en daar eindigen. Gebruik de extensies niet te maken. Het maken van extensies zal uw keuze zijn. Om het simpel te houden, heb ik niet de lijn uit te breiden of te maken extensies gevleugelde.

Stap 7:

Dit is als het oog make-up look is compleet het eruit moet zien. Het is een schoon en opgeruimd.

Stap 8:

Gebruik mascara in een top-down mode naar de bovenste wimpers en een zigzag vorm op de onderste wimpers.

Stap 9:

Veeg overtollige of klonten mascara met een mascara borsteltje.

Stap 10:

Gebruik een zweep krultang krul als je wilt toevoegen.

Laatste optreden:

Dit is hoe het eruit ziet als ze klaar zijn. Dat is de lichte make-up schoon en glad perfect voor dagelijks gebruik.

Stap 11:

Gebruik een roze blos op de wangen. Een licht roze lippenstift met een donkere jas en wat roze glans zal je look frisse make-up elke dag af te ronden.

Ik hoop dat je hield van deze alledaagse oog make-up tutorial. Wilt u geven deze look een keer te proberen morgen? Verlaat uw commentaar hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha