Een complete gids Zomer Gezondheid voor diabetici"Het leven is nog niet voorbij, omdat je diabetes hebt. Maak het meeste van wat je hebt, wees dankbaar." Dale Evans

De beste manier om te gaan met diabetes is het actieve beheer van uw dieet en levensstijl. Diabetes heeft verstrekkende gevolgen, daarom, het actieve beheer zal problemen in de kiem te smoren. Met de temperatuur stijgen, een diabetespatiënt heeft meer voorzichtig te zijn. Ze hebben een hoge stofwisseling; voelen honger en dorst vaak.


Hoe de zorg voor uw huid?

Diabetespatiënten hebben vaak last van veel huidproblemen in de zomer als puistjes, steenpuisten, abcessen, steenpuisten en deze infecties genoeg van krijgen slecht, soms als de juiste zorg niet wordt genomen. Een aantal eenvoudige stappen kan deze infecties te voorkomen.

 • Diabetespatiënten veel zweet en infecties kan ook te wijten zijn aan transpiratie. Neem een ​​bad geschikt, ten minste tweemaal per dag. Baden, gevolgd door een antiseptische lotion zal de groei van bacteriën op je lichaam voorkomen.
 • Draag lichte katoenen kleding vrije stromen voor een goede ventilatie. Vermijd synthetische kleren helemaal.
 • Gebruik altijd een zonnebrandcrème tijdens het uitgaan. Zonnebrand zorgt ervoor dat de verhoging van het niveau van de bloedsuikerspiegel. Koop een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor om uw huid te beschermen tegen zonnebrand. Vergeet niet om zonnebrandcrème te gebruiken als je op een lange reis met je vrienden of echtgenoot. Je zou denken dat je in de auto en de zon doet geen pijn; maar stralen van de zon bereikt de huid door de ramen en schuifdak geopend. Dus zonnefilters zijn een must, zelfs als je in een auto.
 • Het is meer van belang voor het behoud van de glucosespiegel in uw dieet.

Hoe de zorg voor uw voeten?

Mensen die lijden aan chronische diabetes, lijdt aan voetblessure en infectie of zweren als een slechte glykemische controle.

 • Controleer uw voeten regelmatig op infectie of cellulitis.
 • Houd je voeten schoon, was en droog ze goed en blijven follow-up met uw arts.
 • Tijdens de zomer voeten hebben de neiging om sokken en dichte schoenen zweten. Kiezen voor katoenen sokken. Vermijd kunststof, voor zover mogelijk.
 • Als je uit te gaan voor een vakantie of een picknick op het strand, te vermijden lopen op blote voeten. Hoewel het plezier op het zand te lopen zonder schoenen en sandalen, moeten diabetespatiënten dat nooit doen. Ga voor flip-flops die stijlvol zijn en tegelijkertijd beschermt de voeten van snijwonden en wonden. Voor degenen met een hoge bloedsuikerspiegel, kan eenvoudig bezuinigingen leiden tot infectie en nemen veel tijd om te genezen.

Hoe om te gaan met uitdroging?

Met de verhoging van het glucosegehalte in het bloed, urine is een van de symptomen van diabetes. Zoals de extreme hitte en vochtigheid leidt tot overmatig zweten, dan krijgen ze uitgedroogd zeer snel. Als je niet het water te drinken met de angst dat je moet opnieuw en opnieuw te plassen, dan kan het leiden tot nadelige situaties, zoals een droge mond. Verminderen zweten en plassen ook aanzienlijk afnemen dat is niet erg goed voor de gezondheid.

De artsen zeggen dat als diabetespatiënten onvoldoende hoeveelheid water nemen om ze gehydrateerd, dan het water in het bloed afneemt met als gevolg de productie van ketonen. Dit zal leiden tot een slechte adem.

Dehydratie bij diabetespatiënten kan zo ernstig zijn dat het ook kan leiden tot beschadiging van de hersenen en andere organen. Dus laten we eens kijken naar een aantal eenvoudige tips voor hydratatie

 • Zelfs als je het gevoel een beetje uitgedroogd dan, drink water te compenseren voor het verlies van water uit het lichaam via zweet en urine. Elke keer als je naar buiten in de zon voor een opleiding of yoga, dragen een fles water met u, zodat u zelf kunt blijven goed gehydrateerd.
 • Landgoed vergt veel verse vruchtensappen, kokoswater, frisdrank en koolzuurhoudende frisdranken die erg verleidelijk; maar deze zijn zeer hoog in glucose. Dus als je diabeet bent, vermijd al deze drankjes. Zelfs alcohol en koffie of chocolade dranken moet strikt worden vermeden. Met kalk water is een veel veiligere optie.
 • Diabetespatiënten moeten kiezen voor zwemmen en yoga. Vermijd het werken in de sportschool omdat het leidt tot meer zweten en vermoeidheid.

Auto-Check en de monitor:

Als u diabetes en werken onder de zon zijn, kan er de mogelijkheid dat de lichaamstemperatuur kan schieten ineens zijn. De volgende symptomen moeten niet worden vermeden:

 • Gevoel van duizeligheid en misselijkheid
 • Overmatig zweten
 • Spierkrampen
 • Plotselinge kou van de huid
 • Verhoogde hartslag
 • Hoofdpijn

Als u een van deze symptomen, onmiddellijk naar een kamer met airconditioning, en veel water drinken. Onmiddellijk contact op met uw arts. Als je moet oefenen tijdens de zomers, kan de opleiding in de fitnessruimte met airconditioning of in de vroege ochtend en 's avonds, wanneer het weer koud is. Houd toezicht suiker in het bloed van ongeveer vier keer per dag. Tijdens de zomer, het niveau van de bloedsuikerspiegel heeft de neiging om veel te variëren. Vergeet niet uw medicijnen.

Tips Zomer dieet voor diabetici:

Gezonde voeding, gezond leven. Diabetespatiënten hebben een fetish voor eten en geen honger en dorst vaak, dus ze moeten zorgen voor wat je moet eten te nemen.

Zomerseizoen vereist partijen barbecue. Erg verleidelijk, maar eten en drinken mag lijken, kan het nodig zijn om de verleidingen te controleren. Elke keer als je naar buiten om deze partijen te wonen, zorg ervoor dat je eet uw voorgeschreven dieet om jezelf aardig vol, zodat je niet in de verleiding om de smaakpapillen te proberen ongezonde houden.

 • Als u een niet-vegetarisch, hebben een aantal kipfilet en gegrilde vis in plaats van die stukjes tandoori benen. Stukken van gebakken kip en rood vlees kan uitnodigen, maar om deze te vermijden is een heel slimme zet.
 • Probeer om alle niet-vegetarisch te voorkomen en vul uw bord met kleurrijke vegetarische salade. Laat mayo dressing niet gebruiken, in plaats daarvan gebruik mosterdsaus.
 • Als u ervoor kiest om alcohol te drinken, hebben de helft van een stekker of, beter nog, je kunt gaan voor een cocktail.
 • Vermijd snoep of kiezen voor vers fruit.

Hier zijn enkele tips voor de gezondheid van je nooit moet vergeten om te genieten van zon, plezier zomerdagen! Het beheren van uw voeding en gezondheid en je kunt een ontploffing zonder zorgen hebben

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha