Een complete gids voor dieet om borstkanker te voorkomenBent u bang als je borstkanker zou kunnen teruglopen? Heb je je ooit afgevraagd wat je kunt doen om het te voorkomen? Kanker, vooral borstkanker, is een van de ergste ziekten in de wereld.

Maar er zijn bepaalde voedingsmiddelen die kunnen helpen geheel te voorkomen deze gevaarlijke ziekte? Nou, er zijn! Wil je weten over hen? Ga verder met uw bed!


Aanbevolen Foods:

Er zijn veel voedingsmiddelen die je zou moeten overwegen het eten van om gelukkig en gezond te blijven. Probeer een verscheidenheid van voedsel uit het voedsel groepen (hieronder vermeld) per dag te eten.

  • Groenten en fruit.
  • Melk en zuivelproducten.
  • Mager vlees zoals eieren, vis en andere eiwitbronnen zoals noten en bonen.
  • Brood, aardappelen, rijst, pasta en andere voedingsmiddelen met een hoog zetmeel; overwegen het kiezen van alternatieve granen waar mogelijk.

En komt naar de voedingsmiddelen die kunnen helpen bij het voorkomen van kanker, zijn zo gewoon en gemeenschappelijke, die gevonden kunnen worden in uw keuken. Hier zijn ze!

Zalm:

Een anti-kanker voedsel, zalm is rijk aan omega-3. Deze voedingsstoffen algemeen beperken van de verspreiding van kankercellen en het vergroten van je immuniteit. Zalm is een goede bron van vitamine B12 en D. Deze kenmerken helpen gewoonlijk kanker te voorkomen (1).

Kurkuma:

Een van de meest populaire kruiden van Indiase keuken, kurkuma is een bekend anti-carcinogeen. Kurkuma bevat curcumine, waarbij de kankercellen verwijdert. Curcumine is een krachtige antioxidant, anti-inflammatoire en helpt cellen te beschermen (2).

Knoflook:

Een van de beste kruiden te genezen borstkanker knoflook. Knoflook is rijk aan flavonen en flavonolen, die zwavelverbindingen dat kankercellen te elimineren zijn. Knoflook is ook bruikbaar in de preventie van borst-, colon- en maagkanker, waaronder oraal (3).

Tomaten:

De tomaten zijn niet alleen lekker, ze anticarcinogeen ook. Lycopeen is de belangrijkste reden voor tomaten in hoog aanzien als een effectieve anti-carcinogenen. Lycopeen is het belangrijkste ingrediënt, een effectieve antioxidant; elimineert kankerverwekkende vrije radicalen en voorkomt dat kankercellen regeneratie. Het is ook bekend om tumorgroei te remmen. Het verstoort en induceert abnormale groei van cellen, waardoor de verspreiding van de tumor (4) beperkt.

Lino:

Lijnzaad is een van de beste voeding voor borstkanker. En "helemaal van omega-3, die meestal beperkt de groei van kankercellen. Lijnzaad is boordevol voedingsvezels, lijnzaad bevat lignanen, die chemische stoffen die het lichaam helpen beschermen tegen kanker als hormonale borstkanker (5) zijn.

Broccoli:

Broccoli is een van de meest effectieve anti-carcinogenen, die helpt te vertragen en om de verspreiding van borst-, prostaat- en baarmoederhalskanker. Broccoli is rijk aan een antikanker stof genaamd indool-3-carbinol, die in het algemeen ontworpen om het metabolisme van oestrogeen veranderen en remt de groei van borstkanker (6).

Spinazie:

Spinazie is een ander voedsel dat u moet opnemen in uw dieet om borstkanker te voorkomen. En 'boordevol essentiële voedingsstoffen en antioxidanten. Spinazie rijk aan een antioxidant luteïne, die het lichaam beschermt tegen borst-, orale, maag en colon. Het bevat ook carotenoïden en zeaxanthine, die flush instabiele moleculen en vrije radicalen uit het systeem te helpen. (7)

Granaatappel:

Een andere belangrijke voedingsmiddelen die u moet opnemen in de preventie dieet-borstkanker is granaatappel. De studies ondersteunen het vermogen van granaatappel remmen hormoongerelateerde kankers zoals borstkanker. Granaatappels bevatten urolithin B, een bekende eetlustremmer middel.

Ze zijn ook rijk aan een antioxidant anti-carcinogeen genaamd ellaginezuur (8).

Bosbessen:

Bosbessen zijn rijk aan essentiële voedingsstoffen en vitaminen. Ze zijn een uitstekende aanvulling op het dieet-preventie van borstkanker. Ze zijn rijk aan veel voedingsstoffen en antioxidanten die helpen elimineren vrije radicalen. Blauwe bessen zijn rijk aan fytochemicaliën, die helpen om de verspreiding van borstkanker. Ze zijn ook rijk aan een antioxidant anti-carcinogeen genaamd ellaginezuur.

Vergeet niet om te eten bosbessen onverwerkte en rauw, en niet de verwerkte variëteit.

Andere bessen, die vergelijkbaar zijn met veenbessen, bosbessen en aardbeien zijn (9).

Noten:

Een van de beste voedingsmiddelen te voegen aan borstkanker preventie dieet, noten zijn de beste bronnen van plantaardig eiwit. Beladen met kankerbestrijdende omega-3 en andere voedingsstoffen. De thans walnoten antioxidanten helpen reinigen het lichaam van vrije radicalen en helpen om ontsteking te verminderen. Ze remmen de verspreiding van kanker van borstkanker (10).

1 Champignons:

Een studie uitgevoerd in 2010 concludeerde dat het eten van paddestoelen kan helpen het risico van aanbestedende borstkanker te verminderen. Champignons bevatten antioxidanten vrije radicalen en andere voedingsstoffen, in het bijzonder L-ergothioneine antioxidant die niet alleen helpt om de kankercellen te elimineren, maar remt ook de groei (11).

1 Eieren:

De eieren zijn een van de beste voeding voor borstkanker in premenopauzale vrouwen verhinderen. De eieren zijn rijk aan choline, een essentiële voedingsstof die vaak is geassocieerd met een verlaagd risico op borstkanker krimp van meer dan 20 procent. De dooier waar choline gewoonlijk aanwezig. Dus als je liever gewoon eiwitten, wilt u misschien denken over het eten van de dooier ook. Idealiter zwangere vrouwen verbruiken ongeveer 425 mg choline per dag; een ei heeft gewoonlijk 126 mg choline (12).

1 roggebrood:

Er zijn veel vragen over de effectiviteit van roggebrood bij kanker herstel geweest. Onlangs hebben wetenschappers in Finland hebben geconcludeerd dat de consumptie van volkoren rogge is bekend om te helpen het risico op borstkanker te verminderen. Roggebrood bevat voedingsvezels, mineralen, lignanen, vitamines en fytinezuur (een belangrijke fytonutriënten), waardoor het een ideale vechter van borstkanker (13) te maken.

Potentiële Kankerverwekkende stoffen:

Nu we weten wat voor soort dieet te volgen en welke voedingsmiddelen helpen bij het voorkomen van borstkanker, laten we eens kijken naar een aantal voedingsmiddelen die je zou moeten overwegen om te vermijden:

Er is veel controverse over hoe dieet vet leidt tot borstkanker. Vele studies hebben aangetoond dat sommige soorten vet kan stimuleren en ook de ontwikkeling van borstkanker. Echter, andere studies vermelden dat obesitas kan ook leiden tot kanker (14).

Beperk de hoeveelheid voedingsmiddelen met een hoog verzadigd als lamsvlees, rundvlees, kaas, orgaanvlees, boter, room en ijs.

Eet niet te veel voedingsmiddelen die transvetten bevatten, omdat ze complicaties kan veroorzaken.

Waar wacht je nog op? Omvatten deze voedingsmiddelen in uw dieet vandaag en afweren borstkanker. Hoewel de oorzaak van kanker is meestal niet kan worden bepaald, zal deze voedingsmiddelen helpen om op afstand te houden. Vertel ons over andere voedingsmiddelen in uw dieet preventie van borstkanker op te nemen. Een reactie hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha