EeltknobbelsEeltknobbels zijn ongetwijfeld één van de meest ernstige problemen die niet kunnen invloed hebben op onze voeten en dat het beste medicijn preventie wordt genoemd.

Wat zijn eeltknobbels?

Bunions worden beschreven als bulten op de binnenkant van de voet, naast de grote teen. Als ze verschijnen de grote teen bunions net leunend op de andere plaats van de vinger, zoals verwacht, vooruit. Eeltknobbels groeit gestaag, waardoor de benige bult en kantel de grote toename tip.

Er zijn ook bunion zogenaamde kleermaker, die uitsteeksels in kleine stukjes zijn. Eeltknobbels Tailor's komen minder vaak voor bursitis huidige, maar kan net zo vervelend en pijnlijk zijn.


Waarom bursitis verschijnen?

Het schijnt dat een zeer belangrijke rol in de ontwikkeling van bunions factor erfelijkheid, 63% van de mensen met bunions een familiegeschiedenis. Het is ook waar dat de eelt vrouwen lijden meer dan mannen voor elke tien vrouwen met eeltknobbels er is maar één man die heeft.

Een grote boosdoener voor de verschijning van eelt zijn schoenen. Met sommige schoenen geschikt voor de behoeften van de voet helpt de verschijning van bunions.
Hoge hakken en puntige schoenen zijn ook verantwoordelijk verschijnen bursitis.

Hoe weten we dat we eeltknobbels?

Bunions niet altijd in beide voeten kan verschijnen als één, en als de twee niet aan dezelfde evolutie.

Wanneer bursitis beginnen te groeien kunt u ongemakkelijk echt voelen, denken dat is het bot dat ten onrechte is groeiende.
Terwijl bursitis blijven groeien onbehagen blijft, hoewel in sommige gevallen kan er zijn.

Als we beginnen de pijn, zwelling, jeuk of roodheid in het gebied merken, is het mogelijk dat we knobbels verschijnen en moet een specialist.

En 'aanbevolen operatie?

Als eeltknobbels zijn groot en veroorzaken veel ongemak operatie is de enige oplossing. Deze operatie houdt in het snijden van de tabletten botten en zacht weefsel release.

Chirurgie wordt niet aanbevolen bij adolescenten, om bursitis oefenen moet volledig worden ontwikkeld als het bursitis kunnen terugkeren.

U kunt het optreden van bursitis te voorkomen?

Zoals we al zeiden sommige eeltknobbels verschijnen genetische oorzaken, anderen voor schoenen.
Volg de ontwikkeling van likdoorns en neemt een reeks maatregelen die kunnen helpen de pijn te verlichten, maar in gedachten dat eeltknobbels niet verdwijnen indien niet met een operatie.

Tips om bursitis verlichten

  • Gebruik een geschikte soort schoeisel, hakken en proberen te voorkomen dat de vorm van de schoenen is breed en niet knijp je tenen.
  • Gebruik pads voor eeltknobbels kan helpen verzachten de pijn.
  • Voorkomen dat lange uren staan.
  • Het toepassen van ijs op de straten in de omgeving kunnen kalmeren ontsteking en pijn.
  • Blootsvoets lopen waar mogelijk, zal een grote opluchting voor likdoorns zijn.
  • Een warme baden met zout zijn ook zeer aan te bevelen om de ontsteking te verminderen en pijn te verlichten.

We moeten niet vergeten dat de steun van de voeten, de hele dag, het gewicht van het hele lichaam, dus zorg moet constant en niet alleen om esthetische redenen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha