Duos Summer Day Eye Make-up TutorialDe zomer warm weer spreuken! Niemand wil om uit te gaan in de hitte. Maar wanneer de afweging tussen een dag vol plezier met onze vrienden, dan zijn we zeker niet staan. En je kunt niet uit te gaan zonder make-up kunt u? En hier is de vraag die velen van jullie geeft nachtmerries ... hoe u onze lange-truc voor als je zo veel zweten kan handhaven? Nou, het is vrij simpel.

Houd make-up tot een minimum en maken het product keuzes die niet gemakkelijk vlekken. De producten zijn de sleutel hier. Allereerst, zorg ervoor dat elk product dat u kiest is waterdicht en zweet. Tweede verzamel altijd eenvoudig uiterlijk dat te veel producten niet hoeft te worden getransporteerd.


Hoe maak je een Eyeshadow Duos Horloge maken

Hier is een geweldige smokey eye duo zomerdag flirterig en zoete leerprogramma oog make-up betekende alleen voor deze gelegenheid.

Wat heb je nodig:

  • Een concealer en foundation
  • Een compacte gezicht
  • Oogschaduw (noodzakelijk kleuren zilver, roze, rood en licht brons/oranje)
  • Potlood Eyeliner Black
  • Liquid Eyeliner
  • Kajal/zwarte coating
  • Mascara
  • Lash Curler
  • Lash Comb

Duos MakeupTutorial Eye

Stap 1:

Op oogleden schoon is, concealer en foundation. Volg het met een compacte structuur onberispelijk.

Stap 2:

Solliciteer zilveren oogschaduw op het deksel geheel zonder het creëren van extensies. Passeren de borstel zeer licht rond de onderkant ook.

Stap 3:

Solliciteer roze oogschaduw op je vouw, zoals hieronder weergegeven.

Stap 4:

Nu neemt u de rode oogschaduw en gelden slechts voor de helft van het deksel van de buitenwereld, waar u al roze hebt. Niet wagen in de plooi. Maak een effect half en half duo.

Stap 5:

We hebben al het zilver gebruikt voor het afdekken, zodat we geen zilver of zilver glinsterende niet kunt gebruiken met de wenkbrauwen. We hebben een andere draai hier en dit fantastische effect zal worden gemaakt met het gebruik van licht bronzen shimmer of oranje. Van toepassing op de wenkbrauwen van het punt van de neus en de ogen gezamenlijke en meng goed.

Stap 6:

Het deel shadowing gedaan! Tijd om naar de liner. Neem kajal of zwart potlood liner en de onderste rand.

Stap 7:

Gebruik vloeibare liner zonder dat overmatige externe vleugels. Bij voeg een interne langwerpige kan vuil zelfs wanneer de coating is waterdicht. Doe mee met de bovenste rand met een smalle uiteinde van de onderste rand, zoals hieronder weergegeven.

Stap 8:

Gebruik mascara dus top-down op de bovenste wimpers en zig-zag manier om wimpers te verlagen.

Stap 9:

Kam door je wimpers met een wimper kam om zich te ontdoen van eventuele klontjes mascara. Volg met een andere laag van mascara toepassing indien nodig.

Stap 10:

Gebruik een wimperkruller, indien nodig.

Stap 11:

Hier is hoe de ogen moeten kijken.

Hier is de laatste dag van de zomer duo flirterige look! Dit is zo eenvoudig en gemakkelijk te doen dat u dit kunt proberen zonder enige aarzeling wat zo ooit. Combineer met een roze lippenstift en de dag gelukkig te brengen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha