Dungeons & Dragons Bruidsjonkers GiftsAls uw bruidsjonkers genieten van het spelen van het klassieke spel van tabletop role-playing game 'Dungeons and Dragons', het kopen van cadeaus die gerelateerd zijn aan het spel. Dit kan lastig zijn als je niet weet niets over het spel. Vrees echter niet, zoals je kunt kiezen uit een verscheidenheid van 'Dungeons and Dragons "cadeaus voor bruidsjonkers.

Dungeons and Dragons Red Box Set

Als uw bruidsjonkers heb niet gespeeld "Dungeons and Dragons" in een beetje ', geef ze de laatste editie van de kist. Dozen bevatten de essentie die nodig is om het spel helemaal opnieuw te beginnen. Uw bruidsjonkers zullen in staat zijn om opnieuw te verbinden met het spel met nieuwe regels, aangepast advies voor Dungeon Master, evenals persoonlijke content en collectieve-play voor de creatie van avonturen.

Romans Dragonlance

Als uw bruidsjonkers genieten van het lezen, het aankopen van een aantal boeken in de serie "Dragonlance" romans is een ideaal geschenk. Deze romans zijn een deel van 'Dungeons and Dragons' universum. Overwegen om de verschillende trilogieën zoals Icewall Trilogy Trilogy en de Barbaren. Voor een selectie ronde, maar de aankoop van diverse bloemlezingen die het beste van Dragonlance verhalen te dekken.


Dungeons and Dragons-themed Jones Soda

De 'Dungeons and Dragons' thema Jones soda is een goed cadeau voor de stalknecht die soda en de klassieke RPG houdt. De soda fles kan worden gekocht in een van beide een 6-pack of 12-pack.

20 Opgeruimde Fuzzy Dice

Als de stalknecht zou graag zijn liefde voor "Dungeons and Dragons" tonen door zijn voertuig, een reeks verwarrende 20 zijdige dobbelsteen hangers zijn perfect. De dobbelstenen zijn de meest gebruikte vorm van dobbelstenen in 'Dungeons and Dragons'. De fuzzy dobbelstenen opknoping van de spiegel van uw voertuig en hangen voor iedereen te zien.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha