Dukan Dieet voor Weight Loss - Hoe dat te doen?Om gewicht te verliezen, de meeste van ons hebben op een of ander moment ervaren de mogelijkheid van een drastische diëten. Crash dieet speelt de beste manier om gewicht te verminderen in een kwestie van enkele dagen. Maar in werkelijkheid, het doet meer kwaad dan goed. Het grootste deel van het gewicht is verloren, terwijl op een crash dieet net terug terug naar onze vaste eetgewoonten.

De sleutel is te weten uw specifieke dieet voordat daadwerkelijk beoefenen. Voordat u een nieuw dieet, moet u controleren of u daadwerkelijk nodig hebt en als het compatibel is met uw lichaam en behoeften.


Het Dukan dieet plan is een soort crash dieet. Heeft effecten op kortere termijn dan die van lange duur. Echter, als u op zoek bent naar een snelle oplossing voor het probleem van gewichtsbeheersing, u kunt dit proberen. De voeding komt echter met een disclaimer dat 95% van de mensen die proberen een nieuw dieet zet het gewicht dat verloren was.

Bezoek de officiële site voor het Dukan dieet, http://www.dukandiet.co.uk voor vertrek.

Franse voedingsdeskundige Pierre Dukan (1941-) bouwde een dieet plan dat een gewichtsverlies van £ 10 dat is, ongeveer 5 pond in de eerste week belooft. Terwijl dat klinkt misschien verleidelijk, het is een stuk van strikte regels. Dit dieet is Frankrijk door de storm en is de wil van Jennifer Lopez, supermodel Gisele Bundchen en Gossip Girl ster Jessica Szohr is bekend dat ze grote fans zijn.

Het Dukan dieet plan is gebaseerd op een simpel feit. Eiwitten hebben sterke banden van aminozuren. Deze meer tijd dan andere voedingsstoffen worden verwerkt door het lichaam afgebroken. De instantie werkt hard extra (dus verbranden veel calorieën) om deze te verteren. Dit beëindigt vereist meer tijd en bijgevolg de maag vol voelt gedurende langer. Dus je honger voelen zich minder vaak.

Het menu Dukan Dieet:

De voeding bestaat uit vier fasen.

  • aanval fase:

Hier is het makkelijke gedeelte. Blijf gefocust op een maaltijd van eiwit. De officiële website voor dieet verzoekt eet 68 voedingsmiddelen met een hoog eiwitgehalte, dat zal jump-start uw dieet in combinatie met duidelijke tekenen van gewichtsverlies. Zo kunt u een kip, vis of vlees minder vet. Dus geen hamburgers of spekvet volledige hier toegestaan. U kunt een goede kwark, yoghurt en dranken zoals thee of koffie zonder suiker hebben. U kunt kunstmatige zoetstof toevoegen als u absoluut, je niet kunt doen met de zoetheid of magere melk. Het eiwit dieet toegestaan ​​haverzemelen, eieren harde gebowld, omeletten, ham plakjes met 5% vet. Maar het is alleen voor degenen die sterk genoeg zijn om hun drang te beheersen om indulge.http: //www.dukandiet.co.uk biedt een nauwkeurige oplossing over hoe u uw dieet programma en de tijd die nodig is om de gewenste resultaten te bereiken structureren. De tijd voor uw aanval fase afhankelijk van uw huidige gewicht en uw werkelijke gewicht.

  • Cruise Fase:

Voor de eiwitrijk dieet plus 32 groenten die je werkelijke gewicht kan bereiken. De groenten toegestaan ​​in maaltijden zijn kool, wortelen, komkommer, aubergine (aubergine), uien, prei, lente-uitjes, courgette, tomaten en, om een ​​paar te noemen. U kunt deze fase wisselstroom dagen van pure proteïne dieet en eiwit en plantaardig dieet dagen te bereiken.

  • consolidatiefase:

Hier komt het moeilijkste deel. Het onderhouden van een routine, rigoureus in uw eetgewoonten, vooral als je niet gewend bent aan het, kan het leiden tot een groter risico op rebound. En dit is waar het moeilijk is voor de meeste mensen wordt. Daarom is de derde fase van de Dukan dieet is bedoeld voor acties van rebound voorkomen. Het laat een matige elasticiteit aan uw dieet. U kunt fruit toe te voegen aan uw dieet (met uitzondering van bananen, druiven, vijgen en kersen.) Elke dag mag u twee sneetjes volkoren brood toe te voegen aan uw dieet met een spread van laag vet en 40 gram kaas (behalve geit, blauw, brie, camembert). Voor koolhydraten, kunt u rijst en aardappelen gekookt met de huid hebben. Ze hebben nooit aardappelen in de vorm van chips. Vervolgens kunt u de pure eiwit maaltijden die je met de aanval fase te herstellen, maar zorg ervoor dat je dit volgen op dezelfde dag voor de rest van de week.

  • Fase Stabilization:

In de laatste fase hebben een bepaald patroon van eten ontwikkeld. Samen met deze, Dr Dukan geeft drie regels "niet onderhandelbaar". Deze zijn dat je 3 eetlepels haverzemelen elke dag, doe 20 minuten lopen en het nemen van elke dag de trap op en hebben een Pure Protein-donderdag (of de dag dat u kiest).

Dus dit is wat het Dukan dieet is alles. Als u denkt dat dit kan werken voor u, er direct achteraan gaan. Maar raadpleeg uw voedingsdeskundige voordat u begint. Al het beste en vertel ons als het je geholpen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha