Dubbele staart ogen blikTwee keer zo mooi!

Oog make-up is terug met een knal. En 'geschud de afgelopen tien jaar en is helemaal klaar om de komende degenen ook rocken. Voorheen werd de staart blik oog alleen bedoeld om retro look, maar nu niet meer. Je ziet gevleugelde ogen bijna overal. Als een zaak van de feiten, dubbele tailed ogen blik is veel in de mode deze dagen. Als je vraagt ​​waarom, dan zou ik gewoon zeggen dat het twee keer zo mooi!

Maar het is één ding om een ​​kijkje en een andere voor de sport goed te bewonderen. Dus hebben we besloten om de gebruiker te nemen door middel van een eenvoudige dubbele staart eyeliner les vandaag. Maak je geen zorgen; U hebt een professionele make-up op te zetten om dit te proberen niet te zijn. Zelfs een beginner kan gemakkelijk sport.


Stappen voor stap instructies voor Double tail ogen blik

Eerste, schoon en prime oogleden. Deze stap is een must voor elke vorm van make-up. Nu, indien gewenst, gebruik maken van een kohl op de waterlijn. Zorg ervoor dat u een primer dat goed gaat met de kleur van de huid te gebruiken. Mengen gelijkmatig en grondig aan een kaste as rond de ogen te voorkomen.

Selecteer nu elke schaduw van oogschaduw en was uw oogleden met die toon. Dubbele blik staart neiging om de ogen kijken kleiner. Dan, met behulp van een glinsterende tinten wordt aanbevolen voor een heldere ogen kijken voller. Ik gebruikte om Glam op oogschaduw Sunglow gezichten in de afbeelding hierboven. Maar als je van nature gezegend met grote ogen, kunt u kiezen voor een donkerdere tint aan een diepe blik intenser te krijgen.

Nu is het tijd om de tweede schaduw te selecteren. Ik koos voor een van de tinten van Faces Oogschaduw Duo. Dit is een lichte roze tint met reflecties en zachte textuur. Ik probeerde te concentreren schaduw dichtst bij de buitenste hoek, die de oogleden.

Na het aanbrengen van de tweede schaduw, gebruik je oogschaduw borstel en geven zachte bewegingen om de twee tinten mengen goed samen.

Na het mengen van kleuren, af te bakenen eyeliner van de wimperlijn midden-hoog. Verleng de lijn naar de buitenste hoek van het oog om een ​​staart te maken (lengte is afhankelijk van uw wens). Maken iets meer dan oog naar die perfecte staart bereiken.

Plaats de bovenste wimperlijn met behulp van een liner. Met de hulp van de omtrek, gebruikt u vloeibare eyeliner in te vullen, waardoor er geen blote huid te laten zien.

Nu begint voering en het invullen van de op dezelfde manier uit de binnenste ooghoek naar de wimperlijn toetreding tot zowel het medium en een perfecte staart hoger te verkrijgen.

Zodra de bovenste staart is gemaakt, af te bakenen de onderste wimperlijn met behulp van uw eyeliner. Start zo dicht mogelijk bij het einde van de onderste wimperlijn en naar de buitenhoek.

Nu combineren deze twee rijen vullijn van de regel van het boveneinde van de wimpers de lage paardenstaart. Vul het onderste staart op dezelfde wijze als de bovenste gevuld.

Altijd onthouden, de lage staart moet iets dunner dan de bovenste staart zijn. U kunt beide staarten vergelijkbaar in lengte te doen of minder doen wat korter voor mooiere looks.

Dat is het en je bent klaar voor je sport dubbele staart ogen blik zijn. De onderstaande afbeelding toont de uiteindelijke look.

Voeg meer plezier aan uw dubbele staart ogen blik

U kunt meer creatief te zijn en voeg drama om je look.

  • Gebruik een zweep krultang en mascara aanbrengen. Dit zal meer volume en lengte toe te voegen aan je wimpers. Het zal ook helpen concentreren op de ogen meer.
  • Veel mensen kiezen voor valse wimpers voor een vollere look.
  • Probeer naar een lichte schaduw. Het helpt om uit te brengen het beste aspect.
  • Zorg ervoor dat je niet overdrijven met de rest van de make-up. Het idee is om aandacht te vragen voor de ogen. Dus draag een neutrale make-up op de rest van het gezicht.
  • Lips moet iets worden veranderd of de beste links kaal.

Ga je gang en probeer deze sport aspect. En als je het goed doet, niet uw foto's te posten voor ons om de resultaten te zien. Deel je tips en trucs voor de dubbele staart blik van de ogen, waardoor reacties hieronder. Tot dan, laat je ogen spreken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha