Dubbele Rake instructies Knitting LoomBreisters breien op een frame genieten van alle soorten steken van een traditionele mesh met het gemak dat het frame biedt. Wanneer gebreid op een frame, wordt het frame gehouden in de ene hand en wikkel de draad rond de treden met de andere hand. Terwijl een ronde breien van het chassis van de meest voorkomende kader kan zijn, een ander frame dat sommige breiers genieten is de dubbele hark frame. Een dubbele hark frame is een langwerpig frame met een dubbele rij rechte pennen, waardoor de breister te breien in een dubbele laag om verschillende gebreide items te maken.

Trek het uiteinde van het garen uit de streng en wind rond het einde steun aan de linkerzijde van het frame (uitsteekt uit het frame) strikt driemaal. Verleng de draad direct boven de linker pin en wikkel rond de tijd van rechts naar links.

Verleng de draad tot de pin in de linkerbovenhoek en wikkel rond een keer. Trek de draad naar de volgende sport hieronder en wikkel rond een keer. Verleng de draad tot de hoogste sport direct boven en wikkel het rond keer.


Herhaal de kronkelende techniek om een ​​basis voor je breiwerk project te maken. Gebruik alle pinnen straal van brei- of stoppen op elk punt van het frame als je wilt om een ​​project beter te maken. Als je je foundation strak, stoppen na verpakking is een pin boven- en onderkant.

De werken dateren uit het einde je begon kronkelende omkeren van de kronkelende techniek om twee ringen van draadgewonden plaatst op elke trede. Wanneer u het einde van het nieuwe chassis te bereiken, wikkel de draad rond de pin end om de draad te verankeren.

Breiwol op de haringen. Gebruik het gereedschap breien aan elke cyclus bodem haak en trek op de ringen boven en uit pluggen. Het maakt niet uit in welke volgorde je breien de sporten.

Gooi de draad verankerd en wikkel de sporten opnieuw met dezelfde techniek. Wikkel de draad rond de pinnen aan de andere kant van het frame bereikt. Houd de draad op zijn plaats in dit deel met de hand houden van het frame terwijl je breien deze platforms.

Mesh opnieuw op de pinnen met het instrument breien. Nadat ik breien de sporten, neemt het draadwerk (aan de rechterzijde van het frame deze tijd) en wikkel het rond de bochten van rechts naar links tot aan de linkerkant van het frame bereikt.

Brei de sporten weer en dan weer wikkel de lus. Herhaal dit proces totdat het project is zo lang als je wilt.

Kant af door het verwijderen van de enkele lus van pin linkerbovenhoek en vervolgens de linker pin en leg ze op het gereedschap knitwear. Verplaats de eerste ronde op de tweede lus en trek. Verwijder de loop van de volgende trede hoger (twee ringen op het gereedschap weer) en zet de eerste ring op de tweede cyclus opnieuw en draai. Verwijder de loop van de volgende lagere sport (opnieuw twee ringen op het gereedschap) en zet de eerste fiets naar de tweede cyclus. Herhaal dit proces totdat u het andere uiteinde van het breien te bereiken en een enkele lus blijft.

Verwijder het shirt van het frame. Snijd de draad uit dus 5 cm staart blijft. Weave staart door breien aan de uiteindelijke circuit te bereiken en rijg de staart door deze cyclus strak. Weven de staart door het shirt een paar keer, knip dan de staart aan het einde.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha