Droge huid vechten tegen de winter jeukDe winter is het seizoen nog moeilijk te passeren voor elke vrouw van een droge huid. Droge huid in de winter kan leiden tot jeuk, schilfering en andere huidziekten. Deze natuurlijke oliën van je huid zou worden ontdaan van deze koude harde gevolg elastische huid. Dit zou wel eens kunnen eindigen met een touch of jeuk kunnen veroorzaken ernstige huidproblemen, als de juiste zorg niet wordt uitgevoerd. De cellen van de huid droog zijn, dood wordt en de dode cellen vormen een laag op het oppervlak. Dit is de weg in moeilijke momenten en donker worden gevormd in de winter, maar zonder al te veel blootstelling aan de zon schadelijk. Een paar eenvoudige ideeën en natuurlijke remedies kan wonderen doen om droge winter huid in aanvulling op behandelingen nu duur te bestrijden. Laten we eens kijken wat ze zijn. Bescherm uw huid droog winter, de natuurlijke manier gemakkelijk.

  • Blijf bij je moisturizer gedurende de dag. Alles wat je nodig hebt om 24 uur een moisturizer doen om u tot droog dat de winter droge huid jeuk veroorzaken te voorkomen. Zorg ervoor dat u een vochtinbrengende crème te verkrijgen met de claim van een '24 uur ', zodat het in ieder geval kunnen blijven gedurende 12 uur.
  • Amandelolie, vitamine E en glycerine gebaseerde moisturizers kan werken voor de droge huidtypes goed. Lees de ingrediëntenlijst en kies één met goede ingrediënten natuurlijke voedingsstoffen. Je ziet Aloë Vera in de ingrediëntenlijst? Tuurlijk, het zal een goede vochtinbrengende crème voor de droge huid in de winter.


  • Mengsel van amandelolie, olijfolie en vitamine E olie kan ook fungeren als een uitstekende moisturizer en neemt een belangrijke rol in een van de natuurlijke remedies droge winter huid.
  • Wasmiddelen nemen een belangrijk deel ook! Als u kiest voor een reinigingsmiddel dat alle natuurlijke oliën, waaronder zware moisturizers kan het niet helpen verwijdert. Kies een reinigingsmiddel dat past bij uw huidtype ter bestrijding van droge winter droogte. Romige cleanser verwijdert vuil en de huid tegen vochtverlies te beschermen dan, natuurlijk. Dit geneest en voorkomt een droge huid die jeuken in de winters.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha