Droge huid Op Handen - Waarom wordt gevormd en hoe het te behandelen?Terwijl we grote zorg van onze huid en haar, een gebied dat vaak de neiging om te negeren zijn onze handen. En "alleen wanneer de huid op onze handen voelt erg droog dat we denken aan een remedie.

Inzicht in je huid beter

Onze huid is bedekt met een zeer dunne laag van natuurlijke lipiden. Deze laag houdt de huid zacht en soepel sloten en natuurlijke vochtbalans van de huid.


Wanneer deze natuurlijke laag beschermt je huid is gescheurd, vind het gevoel huid droog en schilferig. Xerosis, de medische term voor droge, wordt deze laag veroorzaakt wanneer vetzuren geërodeerd, waardoor de huid onbeschermd.

Wat veroorzaakt een droge huid op de handen?

Er kan meer dan één reden voor de droge huid, hoewel velen schrijven de toestand alleen voor de winter. Hier zijn een aantal oorzaken die leiden tot droge huid op de handen.

  • De omgeving kan een belangrijke rol spelen bij het ontstaan ​​van droge handen
  • De winter kan de huid uitdrogen en laat het drogen en schilferig
  • Handen of dompelen handen in het water te wassen te vaak of voor lange periodes
  • Blootstelling aan chemicaliën parching huid
  • Een hoge luchtvochtigheid kan de productie van natuurlijke oliën remmen op je hand en dan long veroorzaken
  • Genetica kan ook een belangrijke rol spelen bij het ontstaan ​​van een droge huid

We kunnen niet opgeven onze reguliere werk om onze handen zacht en soepel te houden. Maar uiteraard kunnen we altijd zorgen. Naar aanleiding van de juiste huidverzorging en het gebruik van de juiste producten kan een lange weg om uw handen zacht als een veertje te houden gaan.

Home Remedies voor droge handen

Bescherm uw handen:

We gebruiken onze handen de hele dag, behalve tijdens de slaap, zodat het moeilijk kan zijn in plaats moisturizers te houden. Hydrateren uw handen voordat het raken van het bed. Als dit niet mogelijk is om een ​​paar schone handschoenen te dragen en bewaar het op een half uur na het inzepen uw handen met een goede vochtinbrengende crème. Dit zal ervoor zorgen dat het werk op een droge huid verzachtende middelen.

Was wijselijk :

Niet beknibbelen op schoonmaak, maar niet meer dan de hand wassen is. Regelmatig wassen helpt om een ​​aantal infectieuze ziekten op afstand te houden. Handen zorgvuldig en bij voorkeur wassen met warm water. Vermijd warme water als deze strips de huid van de essentiële oliën.

Vermijd kunstmatige producten :

Heeft luchtverfrissers of sterk geparfumeerde zeep niet gebruiken. Deze eroderen de bovenste laag van vette oliën die de huid beschermen en houden het soepel. Schuim antibacterieel te doen meer kwaad dan goed! Al deze bevatten chemicaliën die de uitgedroogde handen kan laten en verergeren de jeuk. Gebruik afwasmiddel zeep-loze die gemakkelijk beschikbaar in de meeste winkels zijn. Deze zijn zacht op de handen en ook grondig reinigen. Reinigingsmiddelen zoals Cetaphil, Aquanil en Oilatum worden aanbevolen voor mensen die last hebben van de zeer droge huid op de handen.

Vermijd wasverzachters :

Gebruik alleen geur vrij reinigingsmiddelen om het wasgoed te wassen. Hoe vreemd het ook mag lijken, de chemicaliën in deze weekmakers kunnen een droge huid en jeuk verergeren.

Gebruik geen borstels gebruiken :

Met behulp van borstels of kleren wassen kan een droge huid verergeren. Als je voelt dat je niet kunt doen zonder hen, kiezen voor zachtere varianten van borstels en gebruik ze lichtjes. Dep het droog en vermijd harde wrijven na een douche.

Draag comfortabele kleding:

Laat strakke kleding niet dragen, kan dit de huid te wrijven en irritatie veroorzaken. Vermijd wol, kasjmier in plaats daarvan kiezen voor.

Bevochtig je handen generousl y:

Hydraterende is de fundamentele remedie om droge handen te bestrijden. Opzetten van een routine en zorg ervoor dat u uw handen te hydrateren na het wassen. Gebruik olie gebaseerde moisturizers voor de beste resultaten. Zalven zijn over het algemeen de vette verzachtende middelen die helpen voeden uw huid. Probeer eens wat lotion moisturizer in de palm van je hand en zet hem ondersteboven. Als het werkt, of druppels, gewoon weggooien omdat het niet genoeg is om een ​​droge huid te behandelen. Kijk voor producten die te hebben.

  • Vaseline, lanoline en een goed percentage van minerale olie, dit wil val water in de huid en houdt het gehydrateerd.
  • Ureum en melkzuur als hoofdcomponenten; Dit zal ernstige droge huid te behandelen.
  • Hyaluronzuur, omdat het helpt de huid vocht vasthoudt
  • Glycerine en dimeticon, deze componenten te trekken water aan de huid

Ga voor regelmatige medische controles:

Droge huid kan de personificatie van de voorwaarden onderliggende gezondheid, zoals diabetes, psoriasis, eczeem, en hypothyreoïdie. Ondervoeding kan ook leiden tot uitdroging van de huid. Een regelmatige check-up zal houden u op de hoogte van iedere aandoening die moet worden onderzocht.

Gebruik altijd natuurlijke producten, eet gezond en drink veel water. Als het nog steeds last heeft van een droge huid op de handen, een bezoek aan een dermatoloog, die sterker verzachtende middelen voor de bestrijding van droogte zal voorschrijven.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha