Dress-up ideeën voor een 40e verjaardagEen 40ste verjaardag kan een elegante affaire zijn of het kan een terugkeer naar de universiteit te zijn. In plaats van een te nemen "anything goes" benadering van uw verjaardagsfeestje, kunt u een speciaal thema te kiezen en moeten de gasten om te kleden voor de gelegenheid. Probeer een thema dat uw gasten zullen genieten en dat u gemakkelijk kunt vinden kostuums voor kiezen.

Black Tie

Verkleden voor een 40e verjaardagsfeestje hoeft niet extravagant en wild te zijn. U kunt ervoor kiezen om een ​​feestje zwarte stropdas gooien. Gasten moeten kleden in formele kleding, met mannen om smokings en vrouwen dragen avondjurken te dragen.

Throwback

Kies een specifieke tijd en vragen de gasten om te kleden in kleding uit die tijd. Dit kan zijn omdat de Renaissance of gewoon gooien een jaren '80 party. Een manier om dit te doen is om mensen te vragen om te kleden in de stijl van het jaar dat de jarige geboren is of het jaar waarin hij afgestudeerd aan de middelbare school.


Casino

Gasten kunnen dit interpreteren zoals zij dat zelf nodig achten. Men kan willen eenvoudige kleding of gekleed in een flits Zoot dragen. Vrouwen kunnen een korte cocktail jurk of misschien een kostuum flapper dragen.

Tuin

Voor een tuinfeest, kunnen mannen linnen kleding te dragen of ga meer casual met kaki broek en button-down overhemden. Vrouwen kunnen een gebloemde jurk dragen met een grote zonnehoed om hun huid te beschermen.

Western

Een westerse thema kan een goed thema voor degenen die graag de country muziek zijn. Men kan dit interpreteren betekent verkleden in de moderne westerse kleding, met jeans, flanellen overhemden, cowboy hoeden en laarzen. Echter, men kan dit ook interpreteren als een periode westelijke slijtage, met frilly jurken voor vrouwen en chaps en pistool holsters voor mannen.

Toga

Een toga party veel mensen aansprak omdat het een gemakkelijk kostuum - alles wat je nodig hebt is een laken te wikkelen rond het lichaam. Dit kan ook de mensen van het jaar van de universiteit herinneren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha