Drastische chirurgie voor obesitas drastischeGecombineerde techniek voor morbide obesitas

Het chirurgie om ernstige obesitas te behandelen breidt zich in een zeer snel tempo, en terecht. Hoewel de gastro-intestinale chirurgie is het laatste redmiddel, heeft bewezen de enige te zijn techniek veel afvallen en het weg te houden.

Wereldwijd is de zwaarlijvigheid is al steeds een epidemie, een gezondheidsprobleem dat alle gebieden van het leven van de mensen die hebben beïnvloedt. Het is een aandoening die groeit te snel, als gevolg van verschillende factoren.


Overerving kan een oorzaak zijn, maar een sedentaire levensstijl, weinig of geen lichaamsbeweging en overmatige inname van calorieën, samen met het tempo van het leven zo snel dat je lijkt op de belangrijkste oorzaken van overgewicht en obesitas.

Hoewel er verschillende alternatief afvallen, Bariatrische Chirurgie is de enige die probeerde om de patiënt te helpen verliezen veel gewicht en houden het. Dit kan handig zijn voor de super-obese patiënten, maar voor de geneeskunde en de wetenschap, is een mislukking om te proberen alternatieven of minder radicale oplossingen voor de groeiende gezondheidsprobleem bestrijden vinden is het obesitas.

Er zijn twee hoofdtypen van chirurgie voor de behandeling van obesitas. Een daarvan is de ronde band, waarin de plaatsing van een verstelbare band zorgt voor een klein zakje in de maag, dus de hoeveelheid voedsel dat je kunt elke keer eten te beperken.

De andere techniek combineert de beperking van de maag en een deel van de kleine snede op het gebied dat calorieën en voedingsstoffen darm absorbeert verminderen. Beide methoden genereren patiënt afvallen, maar deze gecombineerde aanpak is veel effectiever dan de andere.

Het combineren van de slechte absorberende beperkend en is meer effectief in het produceren van gewichtsverlies op de lange termijn bewezen. Als patiënten eten te veel of te snel, je meteen voelt ongemakkelijk. Patiënten die de maag-bypass operatie hebben gehad meestal verliezen veel gewicht in de eerste twee jaar, daarna licht stijgen en vervolgens te stabiliseren.

Studie toont een gemiddeld gewichtsverlies van 50 £, na 14 jaar, meer dan de helft van de patiënten met overgewicht uitgevoerd voordat de Bariatrische Chirurgie. De analyse van de Dartmouth Medical School blijkt dat gastric bypass operatie kan de duur van twee of drie jaar langer dan de gemiddelde verhogen. Door deze successen, de omvang van de handel in de VS is verdrievoudigd in de afgelopen jaren, van minder dan 20.000 in 1995 tot meer dan 60.000 dit jaar.

Deze stijging is te danken aan het groeiende aantal zwaarlijvige Amerikanen in het land, verbeterde chirurgische technieken, getuigenissen van mensen die de operatie hebben gehad en presenteren hun successen, en de wens van de verzekeraars om te betalen voor een operatie als handiger, in plaats van te betalen voor alle kosten van de gezondheidszorg als gevolg van complicaties die alternatieve poort obesitas.

Deze interventies kost $ 20.000 in de Verenigde Staten, of een beetje 'meer. Beide soorten transacties brengen risico's, zoals elke operatie. Een van 100-200 patiënten sterven aan complicaties of ten tijde van de operatie. Veel patiënten hebben voedingstekorten en sommigen zullen verdere operatie nodig om zijn lichaam weer op te bouwen na gewichtsverlies zo ernstig. En zelfs als verliest veel kilo, veel patiënten boven hun ideale gewicht te blijven.

Chirurgie wordt alleen aanbevolen voor degenen die ernstig zwaarlijvig (100 kilo of meer voor mannen, Extra £ 80 bij vrouwen) of als er morbide obesitas, maar overgewicht zorgt ervoor dat ze gezondheidsproblemen zoals diabetes. Chirurgie is het laatste redmiddel voor mensen die niet kunnen afvallen op een andere manier.

Gastauteur: Cecy Garcia, Psychologie bariatrische
www.adios-obesidad.com

Over de auteur: Cecy Garcia Duran heeft een graad in de psychologie, gespecialiseerd in bariatrische of obesitas, eetstoornissen en emotionele psychologie. Afgestudeerd aan ELPAC (Vrije School of Psychology AC).

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha